Win twee tickets voor de F1 GP op Spa Francorchamps bij Autovisie

Win F1 tickets bij Autovisie

Zie Max Verstappen rijden in België!

Autovisie, het tweewekelijkse autoblad dat al sinds 1956 bestaat en haar zestigjarige bestaan viert, heeft een mooie actie: je kunt kaartjes voor de Grote Prijs van België op het circuit van Spa Francorchamps winnen bij een proefabonnement van vijf nummers!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Autovisie: win twee F1 ticketsHet autoblad Autovisie van Nederland's grootste dagblad de Telegraaf bestaat in 2016 al weer 60 jaar. Reden om een feestje te vieren dus! Laat dit nu toevallig ook het jaar zijn waarin een Nederlandse autocoureur voor het eerst sinds jaren weer succes boekt in de wereld van de Formule 1. Max Verstappen debuteerde in 2015 voor het team van Scuderia Toro Rosso en reed een niet onaardig seizoen waarin hij uiteindelijk op plaats 12 eindigde. Begin mei 2016 was er eerst het grote nieuws dat Max voor Red Bull Racing ging rijden. Tien dagen later, op 15 mei, won hij warempel direct de Grand Prix van Spanje! Verstappen treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader Jos Verstappen, die met zijn 17 WK-punten tot voor kort Nederland's meest succesvolle coureur in de F1 was en onder andere voor de teams van Benetton en Arrows reed. De verwachtingen voor het seizoen van 2016 zijn nu natuurlijk hooggespannen!

Autovisie Vaderdag actie

Autovisie abonnementen paginaOm het succes van Max Verstappen en het eigen 60-jarig bestaan te vieren heeft Autovisie nu een mooie aanbieding: bij een proefabonnement van 5 nummers Autovisie voor slechts 2 euro per nummer maak je nu tijdelijk kans op twee tickets voor de Formule 1 Grand Prix van België die op zondag 28 augustus 2016 op het circuit van Spa Francorchamps, het langste circuit op de F1 kalender, wordt gereden! Deelnemen aan de actie kan van 1 juni tot en met 11 augustus 2016, dus wees er snel bij! Dit is een mooie kans om het tijdschrift Autovisie gedurende de zomer te lezen met een korting van maar liefst 53%, met als extraatje natuurlijk de kans om twee kaartjes te winnen en Max Verstappen op een mooie plaats te zien finishen! Tip: je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven, bijvoorbeeld voor Vaderdag. Zowel het proefabonnement voor jezelf als het cadeau abonnement voor je vader eindigen automatisch, opzeggen is dus niet nodig. Voor de volledige voorwaarden van de winactie verwijzen we je naar het aanvraagformulier.

Over Autovisie

Logo AutovisieIn Autovisie lees je als echte auto-liefhebber iedere twee weken alles over wat er toe doet in de autowereld. Denk aan rij-impressies van nieuwe modellen, vergelijkende tests, aandacht voor autosport en natuurlijk ook prachtige klassiekers!

De GP van België

De Formule 1 Grote Prijs van België is de dertiende race van het seizoen 2016. De eerste race ooit werd hier in 1950 gehouden en werd gewonnen door Juan Manuel Fangio, die in een Alfa Romeo 158 reed. In 2015 won Lewis Hamilton de race: hij deed 1 uur, 23 minuten, 40 seconden en een beetje over de 44 rondes van 7 kilometer lang. Max Verstappen eindige op de achtste plaats en deed er iets meer dan 56 seconden langer over. We zijn met zijn allen natuurlijk zeer benieuwd wat hij dit jaar voor ons in petto heeft op dit mooie circuit met spectaculaire hoogteverschillen en bochten.

Wil je meer weten over Max Verstappen, volledig op de hoogte blijven van zijn verrichtingen en alle achtergronden van de F1 wereld leren kennen? Overweeg dan een proefabonnement of vast abonnement op het blad Formule 1. Dit tijdschrift verschijnt eens in de drie weken en volgt Max Verstappen op de voet! Hoe dan ook: veel F1- en leesplezier gewenst de komende tijd!

Deel dit artikel:

Afbeelding: Spanish Grand Prix 2016 - F1 - Qualifying van Alex Rushton onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws