Cadeau voor vaderdag op 18 juni 2017

Cadeau voor vaderdag: een tijdschrift!

Geef pa zijn favoriete blad

Op zondag 18 juni is het alweer vaderdag. Wil je je vader verrassen? Geef hem dan een automatisch stoppend mini-abonnement op zijn favoriete blad of krant cadeau. In dit artikel geven we je de top 10 tijdschriften voor de leukste vaders.

Verwen hem met zijn favoriete blad + de krant en een kopje verse koffieOp de derde zondag in juni, de achttiende om precies te zijn, is het weer zover: het is vaderdag! Pa kan dan weer even (extra) in het zonnetje gezet worden. De dag begint natuurlijk met een lekker ontbijt en een zelfgemaakt cadeautje, op bed of gewoon gezellig aan tafel of in de tuin, eventueel met een vers gezette espresso en indien aanwezig de dikke zaterdagkrant. Wil je je vader extra verrassen en heeft hij al een scheerapparaat, een stropdas, alle denkbare gadgets op het gebied van elektronica, audio en auto's en is zijn collectie sokken afgelopen kerst ook al weer helemaal aangevuld? Overweeg dan om hem een tijdschrift abonnement cadeau te geven. Automatisch aflopende abonnementen op een blad zijn er al vanaf 10 euro, echt duur hoeft een leuk cadeautje dus niet te zijn. Bovendien geef je je vader hiermee iets binnen zijn interessegebied waar hij gedurende langere tijd wat aan heeft. Heeft bij de bladen uit? Dan kan hij er iemand anders blij mee maken door ze naar de kringloop te brengen.

We zetten hieronder de 10 leukste tijdschriften en kranten voor je op een rijtje. Natuurlijk zijn er nog veel meer in ons assortiment. Deze vind je op de speciale vaderdag cadeau pagina. Je kunt voor alle mannenbladen ook gewoon een kijkje nemen in de categorie cadeaus voor mannen.

Top 10 tijdschriften voor vaderdag

  1. AutovisieAutovisie - dit autoblad van de Telegraaf staat iedere twee weken vol met rij-impressies en tests van de nieuwste modellen, nieuws over elektrisch rijden, interessanse occasions en zaken waar je op moet letten bij aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Een cadeau-abonnement op Autovisie is er al voor een tientje: je vader krijgt dan vijf nummers. Wil je een langer lopend abonnement cadeau geven? Dat kan ook: dertien nummers (een half jaar) is ook een optie.
  2. ElsevierElsevier - het enige overgebleven opinieweekblad van Nederland. Wekelijks wordt je vader op de hoogte gehouden van de stand van zaken in de economie, politiek, financiële wereld en de wetenschap. Elsevier kun je 10, 15 of zelfs 25 weken cadeau geven met maar liefst 75% korting. Voor een kortlopend proefabonnement van 10 weken betaal je zodoende slechts 15 euro.
  3. VIVoetbal International - wat gaat kersvers landskampioen Feyenoord volgend jaar doen? Gaat Ajax het weer zo ver schoppen in de Europa Leaugue? Wat gaan Dick Advocaat en Ruud Gullit doen met het Nederlands Elftal? Dit en meer staat iedere week in het goed ingelichte weekblad Voetbal International. Naast nieuws, interviews en reportages staan in VI ook regelmatig columns van (ex)voetbalprofs en vind je er de cijfers uit de Eredivisie, Jupiler League en de Tweede en Derde Divisie. VI kun je 8 weken cadeau geven.
  4. De TelegraafTelegraaf - spraakmakend de grootste krant van Nederland met naast nieuws en economie veel aandacht voor sport, auto's in de Autovisie rubriek, entertainment in de Privé rubriek en vrije tijd. Geef je vader nu het weekendabonnement van de Telegraaf cadeau, dan ontvangt hij op vrijdag en zaterdag de papieren krant en kan hij de rest van de week digitaal lezen via zijn tablet, telefoon of computer.
  5. PanoramaPanorama - dit is al jarenlang het tijdschrift voor vaders die meer willen weten dan de televisie en kranten bieden, met iedere week de beste nieuwsfotografie en alles over zaken die mannen echt aanspreken: misdaad, vrouwen en voetbal. Panorama kun je als mini-abonnement vier weken cadeau geven.
  6. Men's HealthMen's Health - heb je een actieve en sportieve vader die er graag nog steeds goed uit wil zien en daartoe regelmatig een sportschool bezoekt of zelfs thuis aan de fitness-apparaten hangt? Dan is Men's Health misschien een leuk blad voor hem. Hierin leest hij niet alleen hoe hij in een korte tijd maximaal resultaat behaalt, maar krijgt hij ook informatie over gezondheid, voeding, relaties, stijl en welzijn. Men's Health kun je drie maanden cadeau geven.
  7. Formule 1 magazineFormule 1 - met het voetbal wil het nog steeds niet zo lukken, maar gelukkig heeft Nederland met onder andere Tom Dumoulin en Max Verstappen nieuwe sporthelden die er wel wat van bakken. In het tijdschrift Formule 1 lees je alles over Max, de laatste en komende GP's en interviews met mensen die ertoe doen in de wereld van de F1. Formule 1 kun je je vader drie keer cadeau geven met een leuke korting.
  8. Wetenschap in BeeldWetenschap in Beeld - dit is een internationaal populair wetenschappelijk blad dat zijn oorsprong heeft in Scandinavië en daar al meer dan dertig jaar verschijnt. In WiB leest je vader alles over de grote en kleine vragen van het leven op het gebied van de ruimte, technologie, het klimaat, de geneeskunde en meer wetenschappelijke gebieden. Wetenschap in Beeld kun je een half jaar of een jaar lang cadeau geven.
  9. ZoomZoom - dit is het tijdschrift voor vaders die enthousiast aan de gang zijn met digitale fotografie en het naadje van de kous willen weten over hoe ze nog mooiere foto's kunnen schieten. In Zoom leest pa alles over beeldbewerking, krijgt hij tests van de nieuwste camera's en accessoires voorgeschoteld en krijgt hij tips en trucs voor het gebruik ervan. Zoom kun je drie of vijf maanden cadeau geven.
  10. ZeilenZeilen - de wind om je kop en in de zeilen en bruisend water overal om je heen. Is dit wat vaders het allerleukste vind? Trakteer hem dan op een cadeauabonnement op het blad Zeilen, dan leest hij drie maanden lang alles over deze stoere sport.

Dit is een overzicht van tien leuke tijdschriften om cadeau te geven met vaderdag. Zoals reeds gezegd zijn er natuurlijk veel meer te vinden in de categorieën cadeaus voor mannen en ouders. Weet je al welk blad je cadeau wilt geven? Dan kun je de zoekfunctie gebruiken om direct naar een overzicht van alle aanbiedingen van het betreffende tijdschrift te gaan. Rest ons nog je veel geefplezier te wensen. Maak er samen met je vader een leuke dag van op 18 juni!

Deel dit artikel:

Afbeelding: Black Coffee van David Pacey onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws