Boek cadeau bij een proefabonnement op Trouw of het Parool

Gratis boek bij Trouw dagblad en het Parool

Proefabonnement + cadeau!

Zoekt u nog een boek om mee te nemen op vakantie? Trouw en het Parool geven nu respectievelijk Geachte heer M. van Herman Koch en Onderweg met Roadie van Thomas Acda cadeau bij een proefabonnement op de krant!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Gratis boek cadeau bij het Parool en TrouwDe landelijke dagbladen Trouw en het Parool hebben nu wel een hele mooie aanbieding: bij een proefabonnement van 4 weken voor 4 euro krijgt u, naast uiteraard een spectaculaire korting, een boek cadeau! Bij Trouw gaat het om de roman Geachte heer M. van Herman Koch in een mooie dwarsligger uitvoering; bij het Parool wordt u getrakteerd op de debuutroman van Thomas Acda, Onderweg met Roadie.

Het Parool: de krant voor en over Amsterdam

Cover het ParoolHet Parool is dé krant met (extra) aandacht voor Amsterdam. Uiteraard is het een volwaardig dagblad dat net zoals andere kranten al het nieuws uit binnen- en buitenland brengt. Maar het Parool verdiept zich als enige extra in de regio Amsterdam en is in dat opzicht dus uniek. Begin dit jaar heeft het dagblad een grondige verandering in vorm en inhoud ondergaan. Sindsdien is er nog meer ruimte voor nieuws uit Amsterdam op alle vlakken: met ook dagelijks liefst 4 pagina's kunst met recensies over toneel, dans, muziek en beeldende kunst in en rondom de hoofdstad. Naast de nieuwskrant biedt het tweede deel, PS, onder andere reportages en achtergrondartikelen over het wonen en leven in de stad, literatuur, culinair, nieuwe films en nog veel meer. Op zaterdag verschijnt bij het Parool het magazine PS van de Week met daarin onder andere de uitgebreide uitgaansagenda, het grote interview en de rubriek Mijn Amsterdam waarin een Amsterdammer uit mag leggen wat zijn of haar favoriete plekken in Amsterdam zijn.

Trouw: de krant met diepgang

Cover dagblad TrouwDagblad Trouw voert niet voor niets de ondertitel 'de Verdieping'. De krant bericht dagelijks op een diepgaande en betrokken manier over het nieuws dat er toe doet uit Nederland en het buitenland. Naast het nieuws is er veel ruimte voor verdere overpeinzingen en beschouwingen op het gebied van de politiek, religie, filosofie, duurzaamheid en ecologie. Trouw is er voor de bewuste en betrokken lezer en durft te twijfelen. Iedere zaterdag verschijnen bij de extra dikke weekendkrant twee magazines. In Tijd is er ruimte voor koken, wandelen, fietsen, reizen en het persoonlijke leven. In Letter & Geest is er plaats voor extra verdieping in de vorm van essays en interviews over filosofische vraagstukken levensbeschouwing.

Over Geachte heer M van Herman Koch

Geachte heer M van Herman Koch Herman Koch kennen we natuurlijk allemaal als één van de drie mannen van het populaire tv-programma Jiskefet. Koch's eerste roman - Red ons, Maria Monanelli - stamt al uit 1989. Zijn bekendste roman tot op heden is Het Diner uit 2009. Dit werk werd in maar liefst 37 landen uitgegeven in 33 verschillende talen en werd zelfs een bestseller in de Verenigde Staten. Geachte heer M. verscheen in 2014. De roman handelt over een oudere schrijver, bekend van zijn boeken over de oorlog, die in de vergetelheid dreigt te raken en zijn benedenbuurman die bij een verdwijningszaak waar M. een besteller over heeft geschreven betrokken is geweest. In een recensie in het Parool krijgt het boek 4 van de 5 sterren en wordt het een spannend boek dat ook regelmatig goed is voor een schaterlach genoemd. In 2017 mag Herman Koch het boekenweekgeschenk schrijven.

Het debuut van Thomas Acda

Onderweg met Roadie van Thomas AcdaThomas Acda kennen we vooral van het muziek- en cabaretduo Acda en de Munnik en van de film en televisieserie All Stars. In 2015 schreef hij zijn debuutroman Onderweg met Roadie, die u nu dus kado krijgt bij Het Parool. In het boek reist de hoofdpersoon samen met de hond Roadie per vrachtschip en Landrover naar Los Angeles. Het verhaal heeft, ondankt dat het fictief is, licht autobiografische trekjes. Verder speelt muziek een grote rol, dus het zal de fans van Acda en de Munnik zeker kunnen bekoren.

Maak nu snel gebruik van deze mooie aanbieding en lees het Parool of dagblad Trouw nu vier weken lang met korting! De aanbieding van een proefabonnement van vier weken op de krant met het gratis boek geldt zolang de voorraad strekt. Voor alle voorwaarden verwijzen we u naar de betreffende aanvraagformulieren. Toch liever een andere krant? Kijk dan bij alle krant aanbiedingen, er zit vast wel iets voor u tussen!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws