Twee weken gratis het RD op proef

Lees 2 weken gratis het RD

Maak kennis met het Reformatorisch Dagblad

Het Reformatorisch Dagblad is een Nederlandse christelijke kwaliteitskrant met bewust extra aandacht voor kerkelijk nieuws. U kunt nu twee weken vrijblijvend kennismaken met het RD. Lees meer in het onderstaande artikel.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Maak nu twee weken gratis kennis met het Reformatorisch DagbladWilt u graag op de hoogte blijven van wat er speelt in binnen- en buitenland maar vindt u het nieuws uit de buurt en uit de kerk ook belangrijk en hecht u voorts aan christelijke normen en waarden? Dan is een proefabonnement op het Reformatorisch Dagblad wellicht iets voor u. Deze krant heeft tijdelijk via Proefabonnementen-Gids.nl een mooie actie lopen: u mag twee weken gratis kennismaken met het RD. Meer over de actie en over deze krant voor de betrokken christen van vandaag leest u hieronder.

Over de actie van het Reformatorisch Dagblad

Het betreft de volgende aanbieding: u kunt nu tijdelijk twee weken gratis het RD lezen via een proefabonnement dat automatisch stopt en u verder tot niets verplicht. Gedurende deze twee weken krijgt u van maandag tot en met zaterdag de papieren krant in de bus en kunt u tevens de RD E-paper, de digitale versie van de krant in de originele opmaak van de papieren versie, raadplegen. Met deze E-Paper heeft u dus via uw smartphone, tablet of laptop overal en altijd toegang tot het nieuws dat voor u belangrijk is. De app is beschikbaar voor iOS apparaten zoals de iPhone en iPad en voor tablets en telefoons die Android als besturingssysteem hebben. Wilt u via uw desktop of laptop lezen dan kunt u dat doen via www.rd.nl/epaper. Tot slot heeft u als abonnee ook toegang tot het volledige digitale archief van het Reformatorisch Dagblad en alle artikelen op de website rd.nl.

Het RD - de christelijke krant sinds 1971

Voorpagina refdagHet Reformatisch Dagblad, kortweg het RD of ook wel refdag genoemd, ontstond in 1971 vanuit de studievereniging van de SGP in Driebergen. Het is een christelijk dagblad met een bevindelijk gereformeerd karakter. De krant werd destijds opgericht uit onvrede met de modernisering van Nederland en de daarmee gepaard gaande penetratie van de moderne tijdgeest in de media. In 2013 ging het dagblad net zoals vele andere (landelijke) kranten daarvoor al over op het moderne tabloid formaat. Het RD verschijnt van maandag tot en vrijdag als avondkrant en op zaterdag als ochtendkrant.

Het refdag staat te boek als kwaliteitskrant en onderscheidt zich door naast het nieuws uit Nederland en de rest van de wereld ook bewust veel aandacht te schenken aan het kerkelijk leven in zowel binnen- als buitenland, het gereformeerde onderwijs en de politiek van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) en de Christenunie. Voor zaken als sport en film is er weinig ruimte. In de opinie-artikelen zijn het kerkelijk leven en en personen uit de gereformeerde hoek ook in ruime mate vertegenwoordigd, maar de krant schuwt ook invloeden van buiten de eigen kring niet.

Iedere dag bestaat het RD in ieder geval uit twee delen: het nieuwskatern en de bijlage Puntkomma die verdieping bij het nieuws brengt in de vorm van achtergronden en opinie. Op donderdag ontvangt u de bijlage Kruispunt met extra nieuws vanuit de hoek van kerk en religie. Op zaterdag zijn er tot slot naast de extra dikke zaterdageditie de bijlagen Accent met achtergrondverhalen en het lifestyle katern Pluspunt.

Maak nu gebruik van deze tijdelijke aanbieding en lees het Reformatisch Dagblad twee weken gratis. Of maak gebruik van één van onze andere aanbiedingen van kranten.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws