Uw regionale krant met korting deze zomer!

Uw regiokrant met korting

Kies uit NHD, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, Gooi en Eemlander & IJmuider Courant

Tijdelijk leest u uw eigen regionale dagblad nu vier of zelfs twaalf weken lang met maar liefst 66% korting. Lees hieronder snel welke kranten er meedoen aan deze spetterende zomeractie en profiteer van megakorting op een proefabonnement!

Regionale kranten van HMC zomeractieWoont u in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht en heeft u een voorkeur voor een krant die bericht over wat er in uw regio zoal gebeurt? Overweeg dan eens een proefabonnement op het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, de IJmuider Courant, het Leidsch Dagblad of de Gooi en Eemlander. Tijdelijk hebben deze regionale kranten een extra scherp tarief: u hebt de keuze uit 4 weken voor maar 9 euro 95 en 12 weken voor 29 euro 95! Dat is een korting van maar liefst 66% ten opzichte van het normale maandelijkse abonnementstarief. En uiteraard stopt het proefabonnement automatisch, dus u kunt de krant uit uw regio helemaal vrijblijvend uitproberen en zit nergens aan vast. Het betreft een zogenaammd 'Compleet' abonnement waarbij u de papieren krant zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag, in de bus krijgt en tevens gebruik kunt maken van de digitale editie op uw tablet, pc of mobiele telefoon. Handig voor tijdens de vakantie of onderweg er naar toe!

Welke kranten doen er allemaal mee aan deze actie? We zetten ze op een rijtje en vertellen in welke verschillende regio-edities ze uitkomen:

  • Voorpagina NHDHet Noord-Hollands Dagblad: het NHD is de krant voor de provincie Noord-Holland, met acht verschillende regio-edities: de Helderse Courant voor Den Helder en omstreken (inclusief Texel), de Schager Courant voor de gemeenten Hollands Kroon en Schagen, het Dagblad voor West-Friesland voor Hoorn, Medemblik, Wognum, Obdam en omstreken, de Enkhuizer Courant voor Enkhuizen, Bovenkarspel en omliggende dorpen, de Alkmaarsche Courant voor Groot-Alkmaar (inclusief Heerhugowaard, Bergen, Schoorl en Egmond aan Zee), Dagblad Kennemerland voor onder meer de plaatsen Beverwijk, Velsen, Wijk aan Zee en Heemskerk, Dagblad Zaanstreek voor Zaanstad, Koog aan den Zaan, Zaandam en Assendelft en tenslotte Dagblad Waterland indien u woonachtig bent in of in de buurt van Edam, Volendam, Purmerend of Landsmeer.
  • Voorpagina Haarlems DagbladHaarlems Dagblad: deze krant verschijnt van maandag tot en met zaterdag iedere ochtend in Haarlem en directe omstreken, de Haarlemmermeer en de noordelijke bollenstreek, inclusief Velsen, Hillegom, Zandvoort, Bloemendaal, Badhoevedorp, Hoofddorp en Lisse.
  • Voorpagina Leidsch DagbladHet Leidsch Dagblad: de ochtendkrant voor Leiden en omstreken, de Duin- en Bollenstreek en de Rijn- en Veenstreek: onder andere Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Leidschendam, Leiderdorp, Katwijk, Wassenaar, Zoeterwoude, Boskoop en Lisse vallen hieronder.
  • Voorpagina De Gooi en EemlanderDe Gooi- en Eemlander: voor de regio 't Gooi en Vechstreek alsmede Almere. Dit dagblad wordt iedere ochend van maandag tot en met zaterdag bezorgd in o.a. Hilversum, Bussum, Naarden, Baarn, Laren, Huizen, Blaricum, Soest, Muiden, De Bilt en in Flevoland dus ook Almere.
  • Voorpagina IJmuider CourantDe IJmuider Courant: dit regionale dagblad wordt 's ochtends verspreid in IJmuiden, Velsen, Driehuis, Santpoort-Noord en -Zuid en Velserbroek.

Abonnementsvormen

Wilt u de krant alleen op zaterdag op papier en de rest van de week digitaal lezen? Ook voor deze abonnementsvorm hebben we momenteel een mooie aanbieding lopen: 6 weken voor een tientje! Woont u niet binnen de verspreidingsgebieden van één van deze vijf kranten en wilt u er toch kennis mee maken? Dan zou u kunnen overwegen een volledig digitaal proefabonnement af te sluiten. Wilt u toch een papieren krant, dan kunt u voor een alternatief een kijkje nemen bij de andere regionale kranten in ons assortiment.

Over de regionale kranten van HMC

Alle kranten die meedoen aan deze actie worden uitgegeven door HMC (Holland Media Combinatie), voorheen Hollandse Dagblad Combinatie. De kranten worden gedrukt op handzaam tabloid-formaat en bestaan dagelijks tenminste allemaal uit een eerste katern met nieuws uit binnen- en buitenland en een regiokatern met nieuws van de krantenredacties ter plaatse uit uw directe omgeving. Uiteraard is er daarnaast ook aandacht voor sport, economie en opinie. In het weekend gaat de krant vergezeld van het weekendmagazine Vrij. Hierin vindt u informatie over wonen, mode, lifestyle, eten, drinken en uitgaan in de regio. De papieren krant wordt van maandag t/m vrijdag voor 7 uur bezorgd, op zaterdag voor half acht. De digitale krant is beschikbaar via de website van de krant en ook via apps voor iPad en Android tablets. In de app kunt u de krant lezen zoals deze ook op papier verschijnt en vervolgens inzoomen op artikelen, maar ook in een speciale tablet-versie met extra foto's.

Profiteer nu snel van dit tijdelijk extra scherpe tarief en neem een proefabonnement op uw regiokrant! Voor de voorwaarden van deze actie verwijzen we u naar de desbetreffende aanvraagformulieren.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws