Meningen van bezoekers over het Reformatorisch Dagblad

Meningen over het Reformatorisch Dagblad

Ga naar pagina: 0102>»

Het Reformatorisch Dagblad krijgt van onze bezoekers gemiddeld een 7.8. Wil je zelf ook je mening geven over deze krant of eventueel reageren op een reeds geplaatste reactie van een ander? Schrijf dan hieronder je recensie.

Voornaam / voorletter(s) en achternaam
  
Welk cijfer geeft u?
Geef hieronder aan wat u vindt van het Reformatorisch Dagblad:

Opties: Vergroot het tekstveld | Verklein het tekstveld

Aantal karakters over voor uw review: - geschreven:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Optioneel: onderstaande velden zijn niet verplicht. Zonder deze in te vullen kunt u uw recensie ook insturen.
E-mail adres E-mailadres komt niet op de site te staan!
Nieuwsbrief

  (Privacy)

Alle Reformatorisch Dagblad meningen en beoordelingen

«Eerste recensie paginaVolgende pagina [#06 t/m #10]»
01. Joh. Slinger over het Reformatorisch Dagblad
Zeeland ligt (te) ver van de Veluwe

Betreft RD dt. 07-07-2007.

Met verbazing zag ik op de voorpagina een foto (Delft...) van de Vlootschouw te Vlissingen op 6 juli 2007 (4 mensen en 1 schip). 50.000 mensen waren die dag op de been, komende van heinde en ver. Totaal worden deze dagen 200.000 mensen verwacht. Wat meldt het RD? Niets. Zeeland ligt vermoedelijk te ver van de Veluwe e.o. Ter info: Het standbeeld van De Ruyter staat op de punt van de Boulevard (!) vanwaar de schouw werd afgenomen. Kom eens kijken in Zeeland. Misschien komt u een adverteerder tegen. O.a. per trein bereikbaar via Bergen op Zoom.

6, cijfer: 6
02. Mark Koudijzer over het RD
100 jaar

Zelf hebben we al bijna 30 jaar een abonnement op het RD. Trouwe lezers dus. In Scheveningen is er ook een trouwe lezeres, namelijk Mevrouw Noorduin. Zij is afgelopen maandag 100 jaar geworden. Kleinkinderen en achterkleinkinderen hebben een advertentie hierover geplaatst. Ik ben zwaar teleurgesteld over het feit dat het RD op geen enkele wijze hieraan aandacht heeft besteed. Gelet op de soms inhoudloze kleine artikelen die wel geplaatst worden, had ik verwacht dat het RD, zeker over het feit van een 100 jarige, hierover wel iets had opgenomen. Men heeft nog een kans. Ik adviseer deze kans te grijpen.

7, cijfer: 7
03. N.A. Smit-Ode
Rustgevende krant

Als ik het Reformatorisch Dagblad lees geeft het mij een rustgevend gevoel. Het nieuws wordt duidelijk en eerlijk naar voren gebracht, en dat is ook heel belangrijk in deze tijd. Ik heb een proef abonnement gehad en de krant beviel me goed, maar helaas kan ik geen abonnee worden, daar het voor mij te duur is. Ik vind het overigens jammer dat ik niet af en toe een krant in een boekenzaak of dergelijke kan kopen. Het reformatorisch dagblad is daar namelijk niet aanwezig.

Vriendelijke groeten,
Mevr. Smit -Ode

9, cijfer: 9
04. G. Gouw
RD, een krant met (lees)voer

Op dit moment lezen we de krant samen met de buren. Maar een weekendplusabonnement is voor ons een uitkomst, dus willen wij ons daarop abonneren. We herkennen veel van wat er in het RD staat. Vooral ook de columns lezen we graag. Vaak prikkelend en ze zetten aan tot nadenken. De opiniepagina's lezen we ook graag en het nieuws is vaak hetzelfde als op de radio en er wordt niet zo veel aangedikt. Kortom een krant met veel leesvoer. lees meer »

9, cijfer: 9
05. A.F. Meijer
Het Reformatorisch Dagblad gewogen

Mijn mening over het RD is een zeer positieve. Het nieuws wordt erg secuur weergegeven en in de verschillende artikelen nog eens uitgelicht. De visie van mensen met een gereformeerde achtergrond helpt mij een mening te vormen over veel zaken die spelen in binnen- en buitenland. lees meer »

9, cijfer: 9
« Eerste beoordelingen pagina | Volgende Reformatorisch Dagblad meningen pagina »
Meer bladen en meningen
Trouw Dagblad
proefabonnement
Trouw Dagblad proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws