Met het Noordhollands Dagblad naar Jesus Christ Superstar de musical in Amsterdam

Met het NHD naar Jesus Christ Superstar

Twee kaarten bij een abonnement op de krant

Het Noordhollands Dagblad heeft een schitterende eindejaarsactie: bij een abonnement op het NHD voor een half jaar krijgt u niet alleen 50% korting, maar ook twee tickets voor de musical Jesus Christ Superstar cadeau!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Twee kaarten voor Jesus Christ Superstar cadeau bij het NHDHeeft u nog geen tickets bemachtigd voor de musical en rockopera Jesus Christ Superstar die in december, januari en februari in verschillende steden in Nederland en België te zien is en zou u er wel graag naar toe willen? Dan is dit uw kans: in combinatie met een abonnement van een half jaar op het Noordhollands Dagblad krijgt u nu twee kaarten cadeau voor een voorstelling naar keuze: op 14 óf 15 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam! Veel kranten zijn echt in de Sinterklaas-stemming de laatste tijd: bij het AD krijgt u op een halfjaarabonnement ook al tijdelijk 50% korting en bij een jaar zelfs 50% korting én een tablet cadeau! En nu komt het Noordhollands Dagblad dus ook met een mooie actie.

De musical actie

Recente voorpagina van het NHDHet betreft de volgende aanbieding: u leest zes maanden NHD Compleet voor de helft van de normale abonnementsprijs: slechts € 16,63 per maand in plaats van € 33,25. Daarbovenop krijgt u als welkomstcadeau twee toegangskaarten voor Jesus Christ Superstar op woensdag 14 of donderdag 15 december. Voor deze actie geldt: op = op. Verder is ze maar van zeer beperkte duur, gezien de datum van de voorstellingen. Het abonnement betreft een Compleet abonnement: u ontvangt hierbij van maandag tot en met zaterdag de krant in de bus én krijgt onbeperkt toegang tot de digitale versie van de krant, zowel via de special app 'digikrant' (beschikbaar voor zowel de iPhone en iPad als Android tablets en smartphones). Daarnaast kunt u ook alle premium artikelen lezen op de website en in de nieuwsapp.

Afhankelijk van uw woonplaats ontvangt u één van de volgende edities van NHD: Alkmaarsche Courant - Heerhugowaard, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant of Schager Courant.

NHD Compleet packshot

Jesus Christ Superstar: de rockopera

Iedereen kent natuurlijk de film Jesus Christ Superstar uit 1973, met in de hoofdrollen de Amerikaanse acteur, zanger, componist én drummer Ted Neeley als Jezus Christus, Yvonne Elliman als Maria Magdalena, Carl Anderson als Judas Iscariot en Barry Dennen als Pontius Pilatus. In de film, die gebaseerd is op de gelijknamige musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice die in 1971 voor het eerst werd uitgevoerd op Broadway en waar u in december dus heen kunt, draait het om de laatste week van het leven van Jezus, beginnend met de aankomst van Jezus en zijn discipelen in Jeruzalem en eindigend met de kruisiging.

In de musical-versie die u in december in Amsterdam nog éénmaal kunt zien speelt de inmiddels 73-jarige Neeley, 43 jaar na het uitkomen van de film dus, nog steeds de rol van Jezus Christus! Judas wordt vertolkt door Feisal Bonciani, Simona Distefano neemt de rol van Maria op zich en Emiliano Gepetti speelt Pontius Pilatus. Het is een groots spektakel dat vorig jaar volledig uitverkocht was en toen lovende recensies kreeg van onder meer de Volkskrant, de Gelderlander en het opinieblad Vrij Nederland. Wegens grote vraag naar kaarten zijn er deze keer zelfs 3 extra show ingelast, 1 in Amsterdam en 2 in Den Haag! De voorstellingen op 14 en 15 december zijn de eerste twee in een reeks van maar liefst 41 shows in Nederland en 6 in België. Grijp dus nu uw kans: bestel het NHD en krijg 2 tickets voor deze fantastische rockopera cadeau!

Het complete schema van alle voorstellingen is als volgt:

  • 14 tot 17 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam (5 shows)
  • 20 december tot 8 januari in het World Forum Theater in Den Haag (16 shows)
  • 11 tot 15 januari in de Stadsschouwburg in Antwerpen (6 shows)
  • 18 tot 29 januari in MartiniPlaza in Groningen (13 shows)
  • 31 januari tot 5 februari in de RAI in Amsterdam (7 shows)
Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws