Plus Magazine december tientjes actie

Plus Magazine december aanbieding

4x Plus voor een tientje!

Plus Magazine komt in december met een leuke aanbieding: u kunt nu vier keer Plus Magazine uitproberen zonder op te hoeven zeggen voor slechts 2,50 per blad. Lees meer over de actie en het tijdschrift in onderstaand artikel.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Plus Magazine vier keer voor 10 euroPlus Magazine, het populaire tijdschrift voor 50-plussers, komt op de valreep van het nieuwe jaar nog even met een mooie aanbieding: u kunt nu geheel vrijblijvend Plus Magazine 4 maanden uitproberen voor slechts een tientje. Met deze winteractie profiteert u van maar liefst 51% korting op de aanschaf van losse nummers in het tijdschriftenschap van de supermarkt of bladenkiosk. Het leuke is: u kunt het abonnement ook cadeau geven aan iemand anders. Leuk voor onder de kerstboom voor opa, oma of allebei natuurlijk!

Plus Magazine: voor de actieve senior met een brede belangstelling

De eerste editie van Plus Magazine kwam in Nederland al in 1990 uit. Het was destijds het eerste tijdschrift dat zich op een specifieke leeftijds-doelgroep richtte: mannen en vrouwen van middelbare leeftijd, vanaf een jaar of 50 dus. Het blad bleek al snel zeer succesvol en groeide naar een oplage van bijna 300 duizend exemplaren! Momenteel lezen gemiddeld in totaal meer dan 800 duizend mensen iedere maand Plus Magazine. Kennelijk is er bij de doelgroep dus een grote behoefte aan een 'eigen tijdschrift'. Het blad beoogd dan ook met gemiddeld 230 pagina's per editie iedere keer weer een rijke bron van informatie en inspiratie voor 50-plussers, zowel mannen als vrouwen, te zijn.

Plus Magazine is iedere maand overzichtelijk onderverdeeld in zes hoofdthema's:

  • Mensen: interviews met en reportages over interessante persoonlijkheden. Dit kunnen zowel bekende Nederlanders of buitenlanders zijn als lezers van Plus Magazine zelf die bijvoorbeeld hun leven omgooiden en aan iets nieuws zijn begonnen of die anderszins interessante verhalen te vertellen hebben.
  • Reizen: in elk blad onmisbaar, dus ook in Plusmagazine. Waar kunt u zoal heen met de kerst? Welke stad herbergt geheimen die u moet leren kennen? Welke natuurgebieden in Nederland en het buitenland moet u gezien hebben? U leest het iedere maand in deze rubriek.
  • Gezondheid: voor iedereen is gezondheid natuurlijk belangrijk. Maar zodra je wat ouder wordt, begin je des te meer te merken hoe belangrijk het wel niet is. Plus magazine geeft tips over lichamelijke en geestelijke gezondheid waar u echt iets aan heeft.
  • Geld & Recht: wat gebeurt er met het pensioen? Welke rechten heb je als consument? Hoe kun je belastingtechnisch het beste schenken aan je kinderen? Dit soort vragen op financieel en juridisch worden iedere maand beantwoordt. Ook worden in deze rubriek vaak producten en diensten getest.
  • Lifestyle: onder deze noemer vindt u alles wat het leven aangenamer maakt: mode, beauty (voor hem en haar), wonen, auto's, digitaal, gadgets en dergelijke.
  • Cultuur: welke musea hebben interessante exposities? En wat is er op cultureel gebied nog meer te doen de komende maand? U vindt het hier.

Daarnaast zijn er vaste columns van Koos Postema, Ria Bremer, Trudy Kunz en Harold Hamersma (over wijn natuurlijk). Tot slot zijn er de vele puzzels, nieuws van Plusonline en de vraag0 en aanbod rubriek Pluszoekertjes. Bent u overigens gek van puzzelen? Naast Plusmagazine verschijnt er ook een speciale puzzeluitgave, Plus Puzzels geheten.

Profiteer nu van deze geweldige actie van Plus Magazine en vraag snel een automatisch aflopend proefabonnement aan voor uzelf of iemand anders!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws