Gezellig naar de Huishoudbeurs met Privé

Gratis Huishoudbeurs kaarten bij Privé

Voor jezelf en een vriendin!

Bij een abonnement op weekblad Privé krijgt u nu tijdelijk twee entreekaarten voor de Huidhoudbeurs 2017 in de RAI in Amsterdam cadeau. Profiteer nu van deze actie en lees snel verder!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Twee gratis kaarten voor de Huishoudbeurs bij PrivéPrivé, het familieweekblad van 's lands grootste krant, de Telegraaf, komt met een mooie actie: u krijgt nu bij een halfjaarabonnement van 26 nummers niet alleen 50% korting, maar ook nog eens twee toegangskaarten voor uzelf en een vriendin voor de Huishoudbeurs 2017 cadeau! Deze kaarten kosten normaal 19 euro 50 per stuk, dus tel uit uw winst!

De actie

Wat krijgt u precies met deze aanbieding? Ten eerste krijgt u het weekblad Privé iedere week in huis, nog voordat het in de winkels ligt. En wel met 50% korting: in de winkel kost een losse editie van het tijdschrift namelijk 2,59 euro, terwijl u nu maar 1,29 euro per week betaalt. Daarnaast krijgt u twee e-tickets voor de Huishoudbeurs ter waarde van in totaal 39 euro kado. In totaal heeft u dus ruim 72 euro voordeel (39 euro + 33 euro 50 korting ten opzichte van de aanschaf van losse bladen) als u gebruik maakt van deze aanbieding. Niet verkeerd lijkt ons zo!

Privé, het grootste familieweekblad

Weekblad PrivéHet tijdschrift Privé is al jaren in vele families een zeer graag gelezen blad. Iedere week vind je er het laatste nieuws over de sterren uit de wereld van film, tv, show en sport alsmede de koninklijke families in binnen- en buitenland. Met Privé op schoot kun je iedere week heerlijk achterover zakken op de bank en helemaal wegdromen in een wereld van glitter en glamour. In het blad vind je verder openhartige interviews, onthullende reportages die je nergens anders leest, interessante nieuwtjes, leuke columns van Evert Santegoeds, puzzels en nog veel meer. Het blad wordt iedere week door ruim 1 miljoen mensen gelezen! De redactie van het blad verzorgt ook dagelijks haar eigen pagina in dagblad de Telegraaf: deze pagina is direct ook 1 van de populairste onderdelen in de krant.

De Huishoudbeurs: een waar vriendinnenfeest

De Huishoudbeurs wordt ieder jaar in de RAI in Amsterdam gehouden. En dat al sinds 1955, nadat deze sinds 1950 eerst een aantal jaren in Den Haag plaatsvond. In 2017 zijn we al bij de 72ste editie van deze consumentenbeurs aanbeland! Op de beurs vindt u de laatste trends op het gebied van wonen, vrije tijd, verzorging & mode, gezondheid & culinair. De deelnemende merken en bedrijven presenteren hun nieuwe producten, geven gratis proefmonsters weg en/of bieden workshops aan. Het is één groot feest!

In 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats van zaterdag 18 tot en met zondag 28 februari. De openingstijden zijn als volgt: iedere dag van 11 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds, met uitzondering van donderdag 23 en vrijdag 24 februari wanneer de beurs tot tien uur 's avonds duurt. Wilt u extra lang en op alle gemak genieten van al het moois dat de standhouders aanbieden, plan uw bezoek dan dus op één van deze twee dagen!

Het abonnement loopt tot wederopzegging en wordt na een half jaar omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat vanaf dan iedere maand opzegbaar is door middel van een telefoontje, e-mail of brief aan de abonneeservice van Privé. De 2 gratis kaarten krijgt u voor 11 februari in digitaal formaat, via e-mail, aangeleverd door TMG, de uitgever van Privé. Zorg dus dat bij de aanvraag uw e-mailadres klopt.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws