10 voor Taal Taalpuzzels abonnement aanbieding

Abonnement op 10 voor Taal Taalpuzzels

30%
korting
10 voor Taal Taalpuzzels
7x 10 voor Taal Taalpuzzels 22,55
Bekijk de actie »
Profiteer van 30% korting met dit abonnement
10 voor Taal Taalpuzzels leest u nu al vanaf 22.55 - profiteer van maximaal 30% korting op dit puzzelblad!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
7 nummers 22,55 30% Vraag aan doorlopend

Bent u gek op taal én op puzzelen? Dan is Denksport's uitgave 10 voor Taal taalpuzzels wellicht hét ideale puzzelboek voor u. Dit blad staat zeven keer per jaar vol met uitdagende taalpuzzels waarmee u kunt achterhalen hoe het is gesteld met uw kennis van de Nederlandse taal. In 10 voor Taal taalpuzzels vindt u een zeer gevarieerd aanbod aan puzzels. Een greep:

  • Woordbetekenis: hier wordt uw woordenschat getoetst. Weet u bijvoorbeeld wat 'savoureren' of 'robberen' betekent? Of wat een gassie, een ghee of een paan is? En wat zou apa zijn: een houtsoort, een Javaanse heerser of een ander woord voor skunk? U merkt het al, dit is best pittig! Een meer dan normale kennis van de Nederlandse taal maar ook van etymologie (de studie van de herkomst van woorden) is bij het oplossen van deze puzzels wel handig. Zo is een 'gassie' bijvoorbeeld de Jiddische danwel Bargoense benaming voor een muts of pet. Je moet het maar net even weten! Bij de woordbetekenis puzzels krijgt u per woord de keuze uit drie betekenissen. De eerste letters van de goede antwoorden vormen de uiteindelijke oplossing van de puzzel.
  • Woordkraker: bij deze puzzelvorm krijgt u een (kruiswoord) diagram voorgeschoteld. De opgaven zijn echter anders dan u gewend bent: ze hebben de vorm van allemaal kleine puzzeltjes. Het kunnen cryptische omschrijvingen zijn, zoals bijvoorbeeld 'ochtendmaal van een alcoholist' (antwoord: drinkontbijt) of spreuken, citaten of gezegden waarin een woord ontbreekt. Maar ook kleine diagrammetjes waarin u woorden op een zodanige wijze moet aanvullen dat alles horizontaal en verticaal klopt, of u moet tussen een aantal verschillende woorden gedeelde synoniemen zoeken, zoals bijvoorbeeld bij de woorden 'weg', 'sportterein' en 'betrekking' (antwoord: baan). Genoeg variatie dus om de taal- en associatiegebieden in uw grijze massa flink aan het werk te zetten dus.
  • Zoek de fout: dit zijn erg geniepige puzzels waarbij uw kennis van de correcte spelling om de hoek komt kijken. In elke gegeven zin zitten 0, 1 of 2 fouten (willekeurig dus). Aan u de taak om de fout gespelde woorden eruit te pikken. De eerste letters hiervan vormen het oplossingswoord.

Naast de drie bovengenoemde puzzels bevat 10 voor Taal taalpuzzels nog veel meer soorten taalgerelateerde puzzels zoals het spelraadsel, de piramide en de anagramslang. Is het iets voor u? Neem dan nu een introductie-abonnement met een aantrekkelijke korting of geef het blad cadeau aan iemand met een grote taalvaardigheid: succes gegarandeerd!

Het Tien voor Taal Taalpuzzels abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementsperiode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is.Deze Denksport titel verschijnt zeven maal per jaar en wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV.

Deel deze 10 voor Taal Taalpuzzels aanbiedingen pagina:

Normale prijs Tien voor Taal Taalpuzzels:€ 32,20
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 9,65
Prijs abonnement:€ 22,55
Korting op de prijs in de winkel:30 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over 10 voor Taal Taalpuzzels »
Titel: 10 voor Taal Taalpuzzels
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Tien voor Taal Taalpuzzels kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 7x 10 voor Taal Taalpuzzels € 22,55  stopt automatisch: nee

Van
32,20
Voor22,55
Korting30 %
30%
korting

Zeven keer Tien voor Taal Taalpuzzels voor 22,55.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze 10 voor Taal Taalpuzzels aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op 10 voor Taal Taalpuzzels toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

10 voor Taal Taalpuzzels aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Puzzel & Win
Win!
17x Win! 53,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 17,85

25%
korting
Slechts3,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift PlusPuzzels
Plus Puzzels
6x Plus Puzzels 15,-

PlusPuzzels is het puzzelblad van de uitgever van Plus Magazine met in ieder nummer een keur van kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, sudoku, cryptogrammen, logische puzzels en meer.
 één recensieUw besparing: 8,70

37%
korting
Van € 23,70 voor € 15,-
 
Het puzzelblad Varia Bundel drie sterren
Denksport Varia Bundel 3*
13x Denksport Varia Bundel 39,95

Denksport Puzzel Varia brengt elke maand een zeer gevarieerd puzzelaanbod. Neem nu een abonnement van een jaar met 25% korting op de prijs van losse puzzelboeken!
 Schrijf recensie Uw besparing: 13,35

25%
korting
Slechts3,07 per tijdschrift
 
Het puzzelblad Kruiswoord puzzelboekjes
Denksport Kruiswoord Puzzels 3 sterren
13x Denksport Kruiswoord 3 sterren 34,15

Maak kennis met vele varianten op het bekende kruiswoordraadsel. Puzzel een jaar lang mee met Denksport Kruiswoord puzzelboeken!
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,35

25%
korting
Slechts2,63 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
10 voor Taal Taalpuzzels abonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
10 voor Taal Quizkrakers
10 voor Taal Filippines
Schrijven Magazine
abonnement
Schrijven Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws