220 Triathlon aanbieding

Proefabonnement op 220 Triathlon

220 Triathlon
220 Triathlon  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad 220 Thriathlon is jouw onmisbare trainingspartner. Iedere maand bevat dit tijdschrift het beste advies met betrekking tot techniek, training en voeding van 's werelds beste coaches op het gebied van deze multidisciplinaire en nog steeds in enorme mate in populariteit toenemende sport. Daarnaast wordt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van uitrusting grondig getest, worden de grootste atleten uitvoerig gekarakteriseerd en deelt viervoudig Ironman-kampioene Chrissie Wellington haar belevenissen met de lezers in haar maandelijkse column. Of je nu nadenkt over eventuele deelname aan je eerste 1/8 sprint triatlon, je een door de wol geverfd triatleet bent die al een behoorlijk aantal races op zijn of haar naam heeft staan of je zelfs een doorgewinterde Ironman-deelnemer mag noemen: met de tips en het advies van 220 Triathlon zullen je prestaties tijdens de wedstrijd beter worden, wat je huidig niveau ook is.

In iedere editie van 220 Triathlon Magazine vind je:

  • Essentieel advies van aan het blad verbonden experts waarmee je je multisport prestaties en dus ook je tijden op een aanzienlijke wijze zult kunnen verbeteren
  • Grondige tests van allerlei zwem,- fiets- en hardloopbenodigdheden: van wetsuits tot badmutsen, van fietsschoenen tot drinksystemen en van hardloopkleding tot waterdichte sporthorloges. Bij 220 Triathlon nemen ze het testen van uitrusting zeer serieus: je moet natuurlijk wel weten of de dure spullen die je koopt je zullen helpen om je doelen te bereiken in alle drie de disciplines gedurende wedstrijden. Daarom bestaat het test-team van het blad uit een zeer uiteenlopende groep van ervaren triatleten, wielrenners en hardlopers die elk product maximaal testen tijdens hun trainingsrondjes en in wedstrijden.
  • Tri Talk - blijf up to date met al het laatste triatlon nieuws
  • Exclusieve interviews met triathleten van wereldklasse
  • Training advies - hier word je van alle informatie voorzien om je mogelijkheden op sportief gebied te maximaliseren
  • Race round-ups - verslagen en resultaten van wedstrijden over de gehele wereld

Wat is de beste voeding voor triatleten en welke mythes bestaan er op dat vlak? Hoe kun je langer blijven zwemmen in koud water? Hoe kun je gedurende de winter optimaal blijven trainen? Wat zijn de beste zwembrillen voor je trainingen in het binnenzwembad? Welke triatlonfietsen van onder de 2000 euro zijn de moeite waard? Hoe kun je je duurvermogen op het onderdeel hardlopen omhoog schroeven? Wat zijn de beste schoenen om je kilometers op te maken in de winter en kun je dan het beste verhard blijven trainen of ook lekker in het bos of op het veld trails gaan lopen? Hoe ga je om met warme omstandigheden tijdens wedstrijden? Hoe blijf je gedurende het hele triatlon seizoen, maar ook in de winter, gemotiveerd om jezelf te verbeteren en uit te dagen? In 220 Triathlon magazine lees je over dit soort zaken en nog veel meer!

Zwem, fiets en loop voortaan nog sneller met een abonnement op 220 Triathlon, of geef dit tijdschrift cadeau! Voor wie zich overigens afvraagt waar het getal 220 op slaat: dat refereert aan de originele en inmiddels achterhaalde methode om je maximale hartslag (en dus je trainingszones) te bepalen door je leeftijd van 220 af te trekken. Weten we dat ook weer!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste actieperiode en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. 220 Triathlon verschijnt dertien keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Immediate Media Co. gevestigd te Londen.

Deel deze 220 Triathlon aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over 220 Triathlon »
Titel: 220 Triathlon
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
220 Triathlon proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws