Alfred Hitchcock Mystery aanbieding

Proefabonnement op Alfred Hitchcock Mystery

Alfred Hitchcock Mystery
Alfred Hitchcock Mystery  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Alfred Hitchcock Mystery magazine is een maandelijks verschijnend blad vol met spannende, mysterieuze en intrigerende korte verhalen. Het tijdschrift verschijnt al sinds 1956 en is al die tijd één van de belangrijkste uitgaven in de genres mystery, misdaad en spanning geweest. Het blad publiceert in de reeds genoemde categorieën verhalen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast bevat AHHM nieuws uit de wereld van de mystery en recensies van de nieuwste boeken.

Alfred Hitchcock Mystery vertegenwoordigt ieder subgenre binnen het genre mysteryverhalen. Van de klassieke 'whodunit' tot snoeiharde verhalen boordevol spanning en van het traditionele horror-verhaal tot romantische suspenseverhalen met een gothic novel tintje. En natuurlijk alles daar tussen in! Het magazine is en/of was het thuishonk van veel befaamde schrijvers waaronder Martin Limón, Rhys Bowen (pseudoniem van Janet Quin-Harkin), Jane K. Cleland, Loren D. Estleman en Kristine Kathryn Rusch. Daarnaast heeft het blad door de jaren heen ook een groot aantal nieuwe auteurs geïntroduceerd die inmiddels hun sporen hebben verdiend binnen het mystery-genre. Onder meer Donald E. Westlake, Robert Bloch en Jack Ritchie waren schrijvers van het eerste uur.

De verhalen die in Alfred Hitchcock's Mystery magazine gepubliceerd zijn hebben vele prijzen gewonnen, waaronder de Robert L. Fish Award voor ' Best First Mystery Short Story of the year'. Andere gewonnen awards zijn onder meer de Amerikaanse Edgar Allan Poe Awards, Anthony Awards, Agatha Awards, de Canadese Arthur Ellis Awards en de prestigieuze Ellery Queen Award voor uitblinkende schrijfteams en bijzondere mensen die werkzaam zijn in de mystery-uitgevershoek. Het blad blijft nu al decennia lang erkenning krijgen voor haar verhalen, schrijvers en redacteuren.

Moord, chaos, mysterieuze zaken... Lees vanaf nu iedere maand bloedstollende verhalen waar je de rillingen van over de rug gaan lopen van de beste auteurs, reeds bekend of pas begonnen in het mystery-genre: neem een jaarabonnement op Alfred Hitchcock Mystery Magazine. Tip: je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven aan een liefhebber van dit genre!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om het abonnement alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan via een mailtje (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan verloopt de betaling en distributie via Engelsebladen / Global Magazines BV te Wageningen. Alfred Hitchcock Mystery Magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Dell Magazines uit New York.

Deel deze Alfred Hitchcock Mystery aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Alfred Hitchcock Mystery »
Titel: Alfred Hitchcock Mystery
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Palet
Palet
Proefabonnement: 3x Palet 24,95

Palet is het blad voor wie van kunst houdt vol met interviews, achtergronden en verdieping, aandacht voor nieuw talent en de beste exposities.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans
6x Dans 19,95

Dans is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Alfred Hitchcock Mystery proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws