All About Space aanbieding

Proefabonnement op All About Space

All About Space
All About Space

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Verken de wonderen van het universum samen met All About Space. All About Space is een Engelstalig populair wetenschappelijk magazine dat zich helemaal richt op de ruimte. Iedere maand staat het blad vol met artikelen van experts, waanzinnige fotografie en schitterende illustraties in full-colour die het heelal met al haar mysteries tot leven brengen. De aan het tijdschrift verbonden auteurs zijn stuk voor stuk deskundig en verbazen je iedere keer weer met fascinerende, leerzame en makkelijk leesbare artikelen en reportages aangaande alle aspecten van het hemelruim en de ruimtevaart. Je wordt als lezer meegenomen op een adembenemende reis door het zonnestelsel en daarbuiten, van de verbazingwekkende technologie en ruimtevaartuigen die de mensheid in staat stellen zich buiten de dampkring te begeven tot de ondoorgrondelijke fenomenen in de verre ruimte waar astronomen, kosmologen en astrofysici zich mee bezig houden.

All About Space schotelt haar lezers fascinerende, inspirerende en tot nadenken stemmende artikelen voor van experts in ieder veld van ruimte-onderzoek om de natuurlijke interesse van velen in dit bijna onvoorstelbaar uitgebreide onderwerp tevreden te stellen. Het blad is geheel gewijd aan deskundige artikelen en verhalen over het laatste onderzoek, geavanceerde technologie en de nieuwste theorieën. Dit alles op een onderhoudende manier en op een zodanige manier geschreven dat je geen wetenschapper hoeft te zijn om het te begrijpen. In de rubriek over sterrenkijken wordt je wegwijs gemaakt in de enorme wereld van de amateur-astronomie met how-to artikelen, reviews van uitrusting zoals telescopen en veel advies.

In ieder nummer van All About Space vind je de volgende vaste onderdelen:

  • Stargazer: boordevol recensies van producten, sterrenkaarten en instructies. All About Space biedt in deze rubriek een complete gids voor de nachtelijke hemel voor iedere astronoom - wat je niveau ook moge zijn.
  • Launch Pad: een rubriek met adembenemende foto's en feiten, inclusief korte nieuwsberichten aangaande het laatste ruimte-gerelateerde nieuws.
  • Future Tech: van interstellaire ruimtevaart tot het koloniseren van het oppervlak van Venus, hier lees je alles over nieuwe concepten en plannen die we in de (nabije) toekomst wellicht werkelijkheid zien worden.
  • Heroes of Space: hier maak je kennis met de astronauten en wetenschappers achter de ontdekkingen en inzichten in ons wonderlijke en mysterieuze universum.
  • User Manual: laat je informeren over hoe en met welke apparatuur nieuwe missies die ons de ruimte laten onderzoeken zoals nooit tevoren worden aangepakt.
  • Amazing Facts: ontdek iedere keer iets nieuws en vergaap je aan de fascinerende wonderen die zich voorbij de aardse atmosfeer afspelen.

Hoe zit het met het coronale gat in de zon en moeten we ons daar zorgen over maken? Hoe pakt de ESA de missie naar Mercurius met de ruimtesonde BepiColombo precies aan? Wat houdt de ontdekking van het zogenaamde 'spookdeeltje' op de Zuidpool in voor de bestaande theorieën over kosmische straling? Wanneer komt het universum tot een einde en waarom is dat sneller dan we eerst dachten? Wat laten de laatste gegevens van de satelliet Gaia zien over onze melkweg? Hoe kunnen we de klimaatverandering te lijf gaan vanuit de ruimte? Hoe kun je zelf als amateur-astronooom optimaal waarnemingen doen die misschien zelfs tot een ontdekking leiden? Dit en meer lees je iedere vier weken in All About Space!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of brief aan de distributeur, automatisch verlengd. Geef je All About Space cadeau dan geldt de automatische verlenging niet en krijg je na een jaar een vrijblijvend aanbod om te verlengen met nog een jaar. Indien je gebruik maakt van de actie vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement geregeld door Global Magazines BV te Wageningen. All About Space verschijnt dertien keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door Future plc te Bath in Engeland.

Deel deze All About Space aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over All About Space »
Titel: All About Space
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
12x Quest 49,-

Quest, het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten.
 40 recensiesUw besparing: 18,80  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

28%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem nu een proefabonnement op Kijk en ontvang drie nummers met korting. Abonnement stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen.
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
All About Space proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
BBC Science Focus Magazine
digitaal abonnement
BBC Science Focus Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws