BBC Wildlife Magazine aanbieding

Proefabonnement op BBC Wildlife Magazine

BBC Wildlife Magazine
BBC Wildlife  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


BBC Wildlife Magazine is al jarenlang - vanaf de lancering in 1963 als Animals Magazine, vervolgens vanaf 1974 als Wildlife en sinds 1983 onder de huidige naam - een schitterend tijdschrift over in het wild levende dieren en de ongerepte natuur. Het blad is uw essentiëe gids in de wereld der natuur en brengt iedere vier weken het wonderbaarlijke en de bijzondere pracht van het wilde leven bij u thuis. De mooie fotografie en de diepgravende artikelen inspireren enorm en helpen u om nog meer van de fantastische natuur te kunnen genieten, van de andere kant van de wereld tot in uw eigen achtertuin. Dus: of u nu 's winters de vogels in uw tuin optimaal wilt voeren, zelf wilde dieren wil gaan spotten in de provincie of zelfs van plan bent op safari te gaan, BBC Wildlife Magazine is in alle gevallen het geknipte magazine voor u!

Wat kunt u zoal verwachten als u een abonnement neemt op dit tijdschrift?

  • Ten eerste natuurlijk iedere vier weken de papieren versie van éé van de mooiste natuurbladen in de brievenbus, met adembenemende fotografie van 's werelds beste natuurfotografen en verhelderende artikelen die u inzicht verschaffen aangaande het wel en wee van allerlei dieren, diersoorten en hun natuurlijke leefomgeving.
  • Praktische tips van experts en ideeën voor geweldige trips en dagjes uit.
  • Bijzondere en opwindende reisverhalen van enthousiaste lezers in de rubriek Tales from the Bush.
  • Vragen van lezers die beantwoord worden door de redactie of externe deskundigen in de rubriek Q&A.
  • De meest recente ontdekkingen van wetenschappers alsmede fantastische feiten.

De Britse publiek omroep BBC staat natuurlijk wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogstaande programma's. Ook als het op documentaires over natuur en wetenschap aankomt zit je bij hen meer dan gebeiteld. De 'Natural History Unit' van de BBC is een belangrijke tak van de omroep die tv programma's met een natuurhistorisch en wildlife thema maakt. Ze doet dat al sinds 1957 met verve, en daar zijn een hele hoop prachtige natuurdocumentaires en televisieprogramma's uit voortgekomen. De langstlopende serie is Natural World, dat al sinds 1983 onder deze naam wordt uitgezonden en daarvoor al vanaf 1967 onder de naam 'The World About Us '.

Verder zijn de serie 'Planet Earth', 'The Frozen Planet', een 7-delige documentaire over het leven op en de omgeving van de Noord- en Zuidpool - in Nederland beide uitgezonden door de Evangelische Omroep - en The Blue Planet, een achtdelige uitgebreide serie over het leven in de oceanen befaamd. Buiten Het Verenigd Koninkrijk is het geheel aan de natuur gewijde in 2014 gelanceerde tv kanaal BBC Earth inmiddels in veel landen te ontvangen. In Nederland kunnen we gewoon naar BBC One en BBC Two (voor onder andere het programma Natural World) kijken via de aanbieders van digitale televisie.

Verwen uzelf of verras een andere natuurliefhebber nu met een jaarabonnement op Wildlife Magazine. U zult er geen spijt van krijgen!

Naast Wildlife Magazine geeft de BBC onder andere ook de tijdschriften BBC Good Food, Focus Magazine, BBC Topgear Magazine en Gardener's World uit.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Geeft u het abonnement kado dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. BBC Wildlife Magazine is een uitgave van Immediate Media Company Limited, het blad verschijnt 13 keer per jaar. De distributie in Nederland wordt verzorgd door Engelsebladen.nl.

Deel deze BBC Wildlife Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over BBC Wildlife Magazine »
Titel: BBC Wildlife Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
12x Hart voor Dieren 32,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting of een welkomstcadeau naar keuze.
 zes recensiesUw besparing: 18,50

36%
korting
Slechts2,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 39,50

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 23,00

37%
korting
Slechts3,95 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 16,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 2,25

12%
korting
Van € 18,75 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
BBC Wildlife Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Roots
proef abonnement
Roots
Bergen Magazine
abonnement
Bergen Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws