Camping magazine aanbieding

Proefabonnement op Camping magazine

Camping magazine
Camping magazine  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Camping magazine is het enige Engelse maandblad dat helemaal gewijd is aan het leven onder tentdoek. Als je gek bent op het verblijven in de buitenlucht dan is Camping magazine een onmisbaar tijdschrift. Iedere editie van Camping magazine is geschreven door kampeerders voor kampeerders en staat vol met ideeën, informatie en advies over de beste kampeerterreinen en campings, tenten en accessoires voor je volgende kampeeravontuur met de hele familie.

Of je nu een beginnend of ervaren kampeerder bent, je zult in Camping magazine informatie vinden over alles wat je moet weten. Iedere maand informeert het blad je door middel van eigen reviews gecombineerd met de ervaringen van de lezers wat betreft de kampeerplekken die ze bezocht hebben en de tenten en benodigdheden die ze gebruikt hebben tijdens hun verblijf. Op deze manier kun je de perfecte keus maken voor je eigen kampeervakantie!

In Camping magazine lees je artikelen van vaste medewerkers wier gecombineerde kennis over kamperen ongeëvenaard is. In iedere editie maak je als lezer ook kans op het winnen van fantastische nieuwe kampeerbenodigdheden en kun je gebruik maken van speciale aanbiedingen met extra lezersvoordeel.

Camping magazine is samen met een aantal andere kampeerbladen onderdeel van de kampeer- en outdoor website 'Out and About Live' (https://www.outandaboutlive.co.uk). Deze site heeft onder meer een kampeer sectie waar je alles kunt vinden wat je wilt weten over het vakantie vieren in een tent. Als je op het punt staat om voor het eerst een tent aan te schaffen en je eerste kampeervakantie in te plannen maar ook als je al jarenlang steevast met de tent op pad gaat en je jezelf een doorgewinterd kampeerder kunt noemen. De kampeer-rubriek op de website vult het blad mooi aan wat betreft ideeëm en informatie om je te helpem met ieder aspect van je kampeertrip met je familie: met de beste reviews van tenten, advies over wat je allemaal nog meer nodig hebt en handige, praktische tips voor tijdens je verblijf zit je met een abonnement op Camping magazine helemaal gebeiteld!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift met de focus op Groot-Brittannië.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Camping magazine verschijnt tien keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Warners Group Publications plc. in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Camping magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Camping magazine »
Titel: Camping magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Bladen over reizen en vakantieTijdschriften voor vakantieliefhebbers en reislustigen
De leukste reisbladen
Een duik in het reisbladen-assortiment met speciale aandacht voor vijf heel verschillende tijdschriften over vakantie en reizen: National Geographic Traveler, Autoweek Campers, Méditerranée, FietsActief en Italië Magazine.

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift NationalGeographic
National Geographic Magazine
12x National Geographic 49,-

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 20,00  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

29%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Italië Magazine
Italië Magazine
Proefabonnement: 6x Italië Magazine 30,-

Italië Magazine is het tijdschrift voor liefhebbers van Italië. Met citytrips, streekreportages, Italiaanse mode, design, kunst en cultuur.
 drie recensiesUw besparing: 12,90

30%
korting
Slechts5,00 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Camping magazine proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
ToerActief
abonnement
ToerActief
Bergen Magazine
abonnement
Bergen Magazine
Wandel Magazine
abonnement
Wandel Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws