Classic Ford magazine aanbieding

Proefabonnement op Classic Ford magazine

Classic Ford magazine
Classic Ford  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad Classic Ford magazine is het best gelezen tijdschrift over klassieke en vintage Ford modellen van voor 1990. Of het nou om een standaard of gemodificeerd model gaat: als het een retro Ford betreft dan is er plaats voor in Classic Ford. Van de Ford Popular, het instapmodel uit de jaren '50 en begin '60 van de vorige eeuw, tot de Ford Cortina, de best verkopende auto in het Engeland van de jaren '70, en van de Capri, Escort en Granada tot de Ford Fiesta en Sierra Cosworth: je vindt ze allemaal in dit tijdschrift voor liefhebbers van dit Amerikaanse automerk. Iedere editie van Classic Ford staat vol met praktisch advies met betrekking tot de aankoop, het onderhoud, het restaureren en het modificeren van oudere Fords. Natuurlijk wordt je ook geïnformeerd over het laatste nieuws uit de scene: denk aan shows, evenementen, gezamenlijke ritten, historische rally's en autosport in het algemeen.

Met andere woorden: Classic Ford is een niet te missen maandblad voor alle autogekken in het algemeen en Ford fans in het bijzonder. Het magazine voorziet lezers in alles wat ze moeten weten over motoren, technische details, modificaties, de beste shows met Ford klassiekers, veilingen en evenementen. Ben je van plan om je klassieker te modificeren of juist in zo goed als originele staat te herstellen? In ieder nummer vind je uitgebreide artikelen over het herstellen, opknappen en moderniseren van de mooiste oude Ford-modellen. Deze how-to's zijn zo geschreven dat ze voor iedereen met een beetje kennis en goede wil goed te volgen zijn. Voor wie nog maar net begonnen is met de restauratie van klassieke Fords zijn er speciale tutorials. Of het nu gaat om het aanpassen van interieurpanelen of om het vervangen of modificeren van meer complexe technische componenten: Classic Ford zorgt ervoor dat je het meeste uit jouw vintage Ford zult krijgen.

Classic Ford magazine is erg leuk om te lezen voor iedereen die van klassiek auto's houdt, met levendige reportages over rally's, nieuwe trends en trekpleisters voor autofanaten. Het blad bevat altijd nauwkeurige informatie - van waar een specifiek model gemaakt is tot details over het gebruikte materiaal voor het interieur aan toe.

Ben je in het bezit van een oude Ford die wel een reparatie of een mooie upgrade kan gebruiken? Of ben je gewoon geïnteresseerd in hoe klassieke auto's in elkaar steken? Of heb je een specifieke passie voor het merk Ford? Allemaal goede redenen om vandaag nog een abonnement op Classic Ford magazine af te sluiten!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Classic Ford magazine verschijnt dertien keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Kelsey Media Ltd gevestigd te Kent in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Classic Ford magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Classic Ford magazine »
Titel: Classic Ford magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
Proefabonnement: 3x TopGear Magazine 14,95

Het autoblad Top Gear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets
 twee recensiesUw besparing: 4,40

23%
korting
Van € 19,35 voor € 14,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
Proefabonnement: 3x Formule 1 12,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers uit!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

17%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Classic Ford magazine proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Classic Cars
abonnement
Classic Cars
Autoweek Classics
proef abonnement
Autoweek Classics
Octane
abonnement
Octane
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws