Classic Rock abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Classic Rock
Dit is hét muziekblad voor de liefhebber van (klassieke) rockmuziek met zowel aandacht voor grote namen uit het verleden als aanstorment talent. Met maandelijks een superuitgebreide review rubriek!
voor 10,96per blad!
 United Kingdom
Editie: Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels

Abonnement op Classic Rock

Classic Rock
Alle Classic Rock abonnement aanbiedingen
 1. 13x Classic Rock 142,50 = 10,96 per blad
  jaarabonnement
  Beste deal
 2. 13x Classic Rock 142,50 = 10,96 per blad
  cadeau abonnement (stopt automatisch)
Classic Rock leest u nu al vanaf 142.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 142,50   Vraag aan doorlopend
13 nummers cadeau 142,50   Vraag aan aflopend, kado

Classic Rock is het tijdschrift met reviews, nieuws en artikelen over de veelzijdige en supersnelle wereld van de rock. Het blad is turbogeladen, een soort van rock 'n roll-athon als het ware, stampvol met exclusieve interviews met en kijkjes achter de schermen bij de grootste namen in de rockmuziek, zowel de onsterfelijke helden van het genre als de vaak grensverleggende aankomende sterren.

Een belangrijk onderdeel van Classic Rock is de omvangrijke review rubriek. In ieder nummer vind je gemiddeld meer dan 150 nieuwe of opnieuw uitgebrachte albums die onder de loep worden genomen, allemaal uit de wereld van de rock die met haar enorme variatie en stijlen vele gezichten kent. Of het nu hard rock, heavy metal, prog-rock, punk, goth rock of southern rock is: met een abonnement op Classic Rock ben je volledig gedekt en mis je niets meer! En om het nog beter te maken: de door de wol geverfde redactie laat je zien wat de nieuwe bands zijn die je in de gaten moet houden, houdt je op de hoogte van de beste nieuwe releases en zorgt ervoor dat je je vinger aan de pols houdt aangaande wat er zich allemaal afspeelt binnen jouw muzikale interessegebied.

Daarnaast bevat Classic Rock magazine de volgende vaste rubrieken:

 • The Dirt - de nieuwsrubriek die je een snelle kijk in de wereld van de rock geeft
 • Raw Power - aandacht voor de hardware kant van de muziek. Van Bluetooth speakers en high-end platenspelers tot limited editions van gitaren en alles wat daar tussenin zit.
 • The Stories Behind The Songs - welk verhalen zitten er achter bekende nummers zoals Helter Skelter van The Beatles, "Heroes" van David Bowie, Turn It On Again van Genesis en Blitzkrieg Bop van The Ramones?
 • Six Things You Need To Know About... - de titel zegt het al. Wat moet je absoluut weten over nieuwe, interessante bandjes en artiesten? Je leest het hier!
 • Buyer’s Guide - waar moet je beginnen als je het werk van een artiest of groep wilt leren kennen? In deze rubriek wordt je verteld welke volgorde van werken je het beste kunt hanteren.
 • Q&A - een kort interview met een band, bandlid of solo-artiest.
 • Live Previews - wat zijn de concerten die je gezien (en gehoord) moet hebben?
 • Heavy Load - een diepgaand interview met een muzikant die er (nog steeds) toe doet.

Wat zijn de beste nummers van David Bowie volgens zijn collega rocksterren? Wat zijn de 100 beste rock albums van de jaren 90? Hoe ontwikkelde Soundgarden zich in de schaduw van een aantal andere niet nader te noemen grunge bands van superonbekend (ofwel 'Superunknown') tot superband? Hoe zorgde de glamrock er begin jaren '70 voor dat de rock, die tegen het einde van de 60'er jaren steeds serieuzer en lamlendiger begon te klinken, weer spannend, flamboyant en leuk om te luisteren werd? Wat herinnert producer Tony Visconti zich van de opnamesessies in de studio met Marc Bolan en de zijnen voor de T.Rex klassiekers Tanx en The Slider? Hoe kon Queen na het enorme succes van Bohemian Rhapsody met een album komen dat A Night At The Opera enigszins zou kunnen evenaren? Over dit soort dingen en meer lees je iedere maand in Classic Rock magazine! Van Led Zeppelin tot Deep Purple, van Guns N' Roses tot de Rolling Stones, van AC/DC tot de Sex Pistols en van Fleetwood Mac tot Queen: werkelijk alle namen komen regelmatig aan bod.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn, tenzij je binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of een brief, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na 1 jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina worden de bezorging en administratie geregeld door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Classic Rock Magazine verschijnt dertien keer per jaar; het blad is een uitgave van Future Publishing Limited gevestigd te Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Classic Rock aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Classic Rock »
Titel: Classic Rock
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Classic Rock magazine kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 13x (1 jaar) Classic Rock € 142,50  stopt automatisch: nee

Van
142,50
Voor142,50

Dertien keer Classic Rock magazine voor 142,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x (1 jaar) Classic Rock cadeau € 142,50  stopt automatisch: ja

Van
142,50
Voor142,50

Geef Classic Rock magazine een jaar cadeau aan een liefhebber van het muziekgenre. Het cadeau-abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Classic Rock aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Classic Rock toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Classic Rock aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Rolling Stone
Rolling Stone
1 jaar Rolling Stone 132,50

Muziekblad Rolling Stone is al decennia lang het toonaangevende tijdschrift op het gebied van popcultuur. Neem nu een jaarabonnement!
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts11,04 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Classic Rock abonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Classic Pop magazine
Metal Hammer
abonnement
Metal Hammer
MOJO Magazine
abonnement
MOJO Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws