Climbing aanbieding

Proefabonnement op Climbing

Climbing
Climbing magazine  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse blad Climbing magazine is dé titel over sportklimmen met niet te missen informatie over wat wie weet je volgende klim wordt! Het tijdschrift bericht met veel detail over de mooiste bestemmingen om te klimmen en geeft advies over de uitrusting die je daarbij nodig hebt, welke training je het beste kunt doen en welke technieken je moet gebruiken. In Climbing vind je daarnaast ook pakkende verhalen van beklimmingen en klimtochten uit de eerste hand, boeiende achtergrondartikelen en betoverend mooie fotografie.

Climbing is al sedert 1970 het toonaangevende blad als het om het bedwingen van bergen en rotspartijen gaat. Het magazine wordt geschreven voor klimmers van allerlei pluimage; wat je capaciteiten en vaardigheden ook mogen zijn. Climbing is destijds ontstaan vanuit een passie voor het 'normale' bergbeklimmen, maar heeft zich in de loop der jaren natuurlijk ook enigszins aangepast aan de zeer dynamische veranderingen binnen de klimsport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoor klimmen, de enorme toestroom van nieuwe klimmers en natuurlijk het debuut van het sportklimmen op de Olympische Spelen in Tokyo van 2020. Met artikelen waar grondige research aan vooraf is gegaan, 's werelds beste fotografie, levendige columns met humor, how-to advies op het gebied van training en techniek van professionele klimmers en andere vooraanstaande experts en een redactieteam van actieve klimmers met decennia aan ervaring is Climbing magazine zonder twijfel de gezaghebbende stem binnen het wereldje.

Wat zijn de beste klimschoenen, klimtouwen, klimgordels, karabiners, stijgijzers en andere uitrusting als je budget niet al te groot is? Hoe duurzaam is klimmateriaal gemiddeld en wat voor impact heeft het op het milieu? Hoe zorg je dat je na een blessure sterker terugkomt dan daarvoor? Wat is de juiste voeding voor optimale performance? Hoe kun je hoogteziekte het beste behandelen? Wat zijn de beste bestemmingen in Europa? En wat zijn de meest uidagende eilanden om te beklimmen? Dit en meer is wat je kunt verwachten als je Climbing magazine leest.

Climbing motiveert je om je schoenen en je klimuitrusting aan te trekken! Neem nu een abonnement op dit boeiende tijdschrift of geef het cadeau aan een enthousiast (sport)klimmer!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Climbing magazine verschijnt acht keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Cruz Bay Publishing te El Segundo in de Verenigde Staten.

Deel deze Climbing aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Climbing »
Titel: Climbing
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Golfersmagazine
Golfers Magazine
Proefabonnement: 3x Golfer's Magazine 17,95

Golfers Magazine is een sport lifestyle magazine voor de liefhebber van de golfsport. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een vast abonnement met introductie korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Climbing proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Bergen Magazine
abonnement
Bergen Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws