Closer aanbieding

Proefabonnement op Closer

Closer
Closer magazine  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Britse tijdschrift Closer magazine is het wekelijkse roddelblad met alle laatste exclusieve nieuwtjes over celebrities gecombineerd met waargebeurde 'real life' verhalen. Iedere week staat het magazine daarnaast boordevol met artikelen over mode en beauty die je gelezen móet hebben en tevens wordt er advies over relaties, voeding en diëten en gezondheid gegeven. De combinatie van de meest controversiële gebeurtenissen uit de immer uitdijende wereld van celebrities samen met real-life verhalen die soms maar al te herkenbaar zijn voor jezelf maakt Closer tot een niet te missen wekelijkse vriendin die ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste gossip en het beste advies!

Closer magazine biedt op wekelijkse basis entertainment, inspiratie, afleiding en praktisch advies op het gebied van gezondheid, beauty en mode. Wat betreft de roddels over de sterren kun je er zeker van zijn dat de redactie tot het uiterste gaat om de waarheid achter de ronkende koppen te acherhalen.

Welke celeb heeft er momenteel relatieproblemen? En wie heeft er onlangs geblunderd met botox? Hoe begin je met een kick-start aan een nieuw, gezond dieet? Welke diëten werken wel en aan welke kun je maar beter niet beginnen? Welk nieuw huidverzorgingsproduct moet je geprobeerd hebben? Dit en meer lees je iedere week in Closer!

Kortom, in ieder nummer van Closer magazine vind je:

 • Celebrity - lees het allerlaatste nieuws over de sterren van wie je graag meer wilt weten.
 • Real Life - de meest indrukwekkende, schokkende en tot nadenken stemmende waargebeurde verhalen.
 • Diet & body - een rubriek vol met advies van expert Dr. Christian Jessen (een Britse arts, tv-presentator en schrijver) over gezondheid en je goed voelen.
 • Life & style - zorg dat je er altijd op je beste uitziet en dat je je geld op een verstandige manier uitgeeft met Closer's advies op het gebied van glamour, betaalbare mode en de nieuwste trends.
 • TV overzicht - de wekelijkse tv gids (voor Engelse zenders) voor de komende 7 dagen
 • Neem nu een abonnement op Closer voor je wekelijkse dosis celebrity nieuws, mode, dieet, beauty en gezondheid. Closer is al sinds 2005 aanwezig in de voorhoede als het gaat om gossip en nieuwtjes over beroemdheden. Daardoor, en door de enorme variatie aan overige inhoud, is Closer het enige blad dat je wekelijks nodig hebt - je kunt de andere roddel- en celebritybladen in feite links laten liggen. Met de perfecte balans tussen meeslepende real-life verhalen, gewiekst commentaar, glamour columns en lifestyle advies is Closer het ultieme tijdschrift voor de moderne vrouw.

  Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift met de focus op Engeland en Britse celebrities.
  Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Closer magazine verschijnt 51 keer per jaar en wordt uitgegeven door Bauer Consumer Media te Peterborough.

  Deel deze Closer aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Closer »
Titel: Closer
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in celebrity & royalty bladen

Het tijdschrift Weekend
Weekend
4x Weekend 9,95

Weekend staat elke week vol verrassende nieuwtjes en onthullende reportages over je favoriete sterren.
 zes recensiesUw besparing: 0,45

4%
korting
Van € 10,40 voor € 9,95
 
Het tijdschrift Royalty
Royalty
3x Royalty 9,95

Royalty schrijft uitgebreid over de Europese koningshuizen, met name die van Nederland en België. De schandalen worden hierbij niet geschuwd.
 één recensieUw besparing: 4,45

31%
korting
Van € 14,40 voor € 9,95
 
Het tijdschrift Story
Story
Proefabonnement: 5x Story 15,-

Story brengt je wekelijks op de hoogte van het allerlaatste nieuws over alle nationale en internationale Sterren.
 twee recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Privé
Privé
1 jaar Privé 6,50 per maand

Het tijdschrift Privé biedt elke week een wereld van glitter en glamour waarbij u weg kunt dromen. Lees nu 1, 2 of 3 jaar lang Privé voor slechts 6,50 per maand - met 55% korting op de reguliere abonnementsprijs. Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 één recensieUw besparing: 96,00

55%
korting
Slechts1,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Closer proefabonnement aanbieding, rubriek celebrities & koningshuizen tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Grazia
abonnement
Grazia
Glossy
abonnement
Glossy
Beoordeling

Geef Closer als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws