Companion Animal magazine abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Companion Animal magazine
Companion Animal magazine is een Brits peer-reviewed vakblad voor dierenartsen gespecialiseerd in het behandelen en genezen van kleine gezelschapsdieren. Met klinische evaluaties, onderzoeksverslagen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde.
voor 25,83per blad!
 United Kingdom
Editie: Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels

Abonnement op Companion Animal magazine

Companion Animal magazine
Alle Companion Animal magazine abonnement aanbiedingen
  1. 12x Companion Animal magazine 309,95 = 25,83 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 12x Companion Animal magazine 309,95 = 25,83 per blad
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Companion Animal magazine leest u nu al vanaf 309.95
Aanbieding Korting   Soort abonnement
12 nummers 309,95   Vraag aan doorlopend
12 nummers cadeau 309,95   Vraag aan aflopend, kado

Het Britse tijdschrift Companion Animal is het praktische, peer-reviewed vakblad voor de dierenarts met als specialisatie gezelschapsdieren. Ieder nummer bevat wetenschappelijk onderbouwde klinische evaluaties, samenvattingen van recente onderzoeken, onderzoeksverslagen en andere professionele artikelen. Met een print + digitaal abonnement krijgt u tevens toegang tot een online CPD ("continuing professional development") programma. Companion Animal magazine biedt hiermee alles wat de praktiserende dierenarts nodig heeft in één uitgebreide bron.

Companion Animal richt zich op de klinische behoeften van praktiserende dierenartsen die zorg verlenen aan (kleine) huisdieren, vogels en exoten. Het is een gezaghebbend en tegelijkertijd toegankelijk vakblad dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de best gelezen publicaties voor dierenartsen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied om zodoende hun praktijk te kunnen verbeteren en uitbreiden.

Companion Animal biedt regelmatige updates met betrekking tot klinisch onderzoek en chirurgie alsmede casusonderzoeken voor CPD ("Continuing Professional Development" ofwel permanente professionele ontwikkeling) evaluaties waarmee u up-to-date kunt blijven. Het blad besteedt ruim aandacht aan alle kleine diersoorten: uiteraard de 'standaard' gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren, maar ook wilde dieren en exoten komen aan bod. Met een lidmaatschap blijft u verder up-to-date aangaande alle relevante klinische gebieden waaronder anesthesie en pijnstilling, gedrag, cardiologie, tandheelkunde, dermatologie, spoedeisende hulp, endocrinologie, neurologie, orthopedie, parasitologie, weke delen chirurgie, toxicologie, urologie en wondverzorging.

Neem nu een abonnement op Companion Animal magazine en profiteer van de onovertroffen klinische en praktische ondersteuning waarmee u als dierenarts-specialist makkelijker aan uw verplichte jaarlijkse eisen aangaande nascholing en/of bijscholing kunt voldoen, uw algemene kennis en vaardigheden gaandeweg uitbreidt en u uw beroep dus zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Let op: dit betreft een Engels(talig) tijdschrift.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is gemakkelijk en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefonisch en per brief. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor het cadeau-abonnement is dat het adres van de ontvanger niet hetzelfde mag zijn als dat van de gever. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Companion Animal magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van de Mark Allen Group te Londen.

Deel deze Companion Animal magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Companion Animal magazine »
Titel: Companion Animal magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Companion Animal kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 12x Companion Animal magazine € 309,95  stopt automatisch: nee

Van
309,95
Voor309,95

Twaalf keer Companion Animal voor 309,95.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 12x Companion Animal magazine cadeau € 309,95  stopt automatisch: ja

Van
309,95
Voor309,95

Geef Companion Animal nu een jaar lang cadeau. Het cadeauabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Companion Animal magazine aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Companion Animal magazine toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Companion Animal magazine aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad PsychologieMagazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 15,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan.
 negentien recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vakblad The Lancet
The Lancet
1 jaar (52x) The Lancet 344,95

The Lancet is een belangrijk medisch-wetenschappelijk tijdschrift met een hoge impact factor. Alle in het blad gepubliceerde artikelen hebben collegiale toetsing ondergaan.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts6,63 per tijdschrift
 
Het tijdschrift NMT
Nursery Management Today
6x Nursery Management Today 154,95

Nursery Management Today is een Engelstalig vaktijdschrift voor leidinggevenden binnen de kinderopvang met onderwerpen als financiën, verzekeringen, belasting, inzet van personeel, marketing en PR, voeding en meer.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts25,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Companion Animal magazine abonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Onze Hond
abonnement
Onze Hond
Hart voor Dieren
abonnement
Hart voor Dieren
Your Cat
abonnement
Your Cat
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws