Computer Arts aanbieding

Proefabonnement op Computer Arts

Computer Arts
Computer Arts  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het blad Computer Arts is 's werelds grootste uitgave over met de computer gemaakte grafische ontwerpen. Het draait in Computer Arts volledig om digitale creativiteit. Het magazine is uniek in die zin dat het het enige blad over computertechnologie in Groot Brittanië is dat puur is gewijd aan visuele digitale kunst. Het tijdschrift bericht iedere vier weken over de nieuwste technologieën, moedigt haar lezers aan om hier gebruik van te maken en probeert zodoende de creativiteit een extra boos te geven. In tegenstelling tot de meeste computerbladen gaat het in Computer Arts alleen maar om het maken van de mooiste ontwerpen, foto's, animaties en 3D modellen. Geen gedoe over hoe je een router moet installeren, hoe je een trage computer weer aan de praat krijgt of wat het beste pakket is om je apparaten te beschermen tegen virussen en malware dus.

Het tijdschrift is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in door de computer gegeneerde afbeeldingen, animaties, digitaal publiceren en multimedia: van professionele ontwerpers tot studenten. In iedere editie vind je praktische tips en uitgangspunten voor de besproken software, hardware en technieken die je kunt gebruiken voor je creaties. Welk platform je daarbij gebruikt maakt niet uit: zowel de PC als de Mac worden uitvoerig besproken. Het blad bemachtigde in 2015 overigens nog de titel "Art & Design Magazine of the Year" tijdens de Digital Magazine Awards.

Wil je het naadje van de kous weten wat betreft de nieuwste technieken die gebruikt worden in de wereld van computer graphics? Neem dan nu snel een jaarabonnement op Computer Arts, hét tijdschrift voor designers. Tip: je kunt het blad ook een jaar cadeau geven aan iemand anders die hobbymatig of professioneel bezig is met digitaal grafisch ontwerpen!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave. Indien je kiest voor de bovenstaande aanbieding kiest dan wordt de distributie verzorgd door Global Magazines (Engelsebladen.nl) gevestigd te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar automatisch verlengd tenzij je het eerste jaar binnen een jaar na factuurdatum opzegt middels een e-mail, telefoontje of brief aan Global Magazines. Als je het blad cadeau wilt geven dan stopt het abonnement automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om het eventueel te verlengen met nog een jaar. Computer Arts verschijnt dertien maal per jaar en wordt uitgegeven door Future Publishing Ltd.

Deel deze Computer Arts aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Computer Arts »
Titel: Computer Arts
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift ComputerIdee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op ComputerIdee en profiteer van een aantrekkelijke korting.
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine voor computer techniek
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrifft voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
 
Het tijdschrift Tips & trucs
Tips & trucs
Proefabonnement: 3x Tips & Trucs 12,50

Neem een automatisch aflopend abonnement op Tips en Trucs met 16% korting: 3 maanden voor 12,50!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,35

16%
korting
Van € 14,85 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Personal Computer Magazine
PCM
Proefabonnement: 3x PCM 15,-

Altijd al geïnteresseerd geweest in objectieve tests van hard- en software? Neem dan nu een proef-abonnement op PCM Magazine.
 Schrijf recensie Uw besparing: 3,75

20%
korting
Van € 18,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Computer Arts proefabonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Zoom.nl
proef abonnement
Zoom.nl
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws