Cricket magazine abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Cricket magazine
Cricket is een Engelstalig blad voor kinderen van 9 tot 14 jaar vol met verhalen en gedichten voorzien van prachtige illustraties.
voor 10,55per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op Cricket magazine

Cricket magazine
Alle Cricket magazine abonnement aanbiedingen
 1. 9x Cricket magazine 94,95 = 10,55 per blad
  jaarabonnement
  Beste deal
 2. 9x Cricket magazine 94,95 = 10,55 per blad
  cadeau abonnement (stopt automatisch)
Cricket magazine leest u nu al vanaf 94.95
Aanbieding Korting   Soort abonnement
9 nummers 94,95   Vraag aan doorlopend
9 nummers cadeau 94,95   Vraag aan aflopend, kado

Cricket magazine is een Engelstalig verhalenblad voor kinderen. Het tijdschrift bevat zowel fictie als non-fictie en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar. Cricket magazine wordt al sinds 1973 uitgegeven en heeft inmiddels vele generaties kinderen verwonderd en vermaakt met hedendaagse verhalen en klassieke literatuur van 's werelds beste schrijvers gecombineerd met de meest prachtige en adembenemende illustraties. Het blad heeft in Amerika meer prijzen gewonnen dan ieder ander kinderblad en beheerst de kunst van het verhalen vertellen aan jonge lezers in haar zuiverste vorm.

Gedurende het bestaan van Cricket magazine heeft het blad kinderen maar ook volwassenen van alle leeftijden weten te vermaken en te verheugen met het beste van het beste in de categorie literatuur voor kinderen. Gegrondvest op het idee dat kinderen hun wereld verkennen middels hun van nature aanwezige sterke verbeelding heeft Cricket altijd vast weten te houden aan haar belangrijkste uitgangspunt: het rotsvaste geloof dat jonge lezers met hun rijke verbeeldingskracht op een enthousiaste manier zullen reageren op fantastische verhalen die vergezeld gaan van schitterende illustraties en op die manier hun hele leven lang dol zullen blijven op geweldige literatuur en kunst.

In iedere editie van Cricket magazine vind je een uitgebreide verzameling pakkende moderne en historische verhalen in allerlei genres: fantasy, avontuur, geschiedenis, mythen en legendes, gedichten en meer. Daarnaast zijn er ook puzzels en andere leuke activiteiten. In de kantlijnen van het blad geven grappig getekende insecten op een humoristische wijze hun commentaar op het verhaal alsmede aanwijzingen om de wat moeilijker woorden te kunnen ontcijferen en moeilijke concepten begrijpelijker te maken. Op deze manier kunnen kinderen op alle leesniveaus het maximale uit het betreffende verhaal halen.

Verras je complete familie nu met het beste literaire magazine voor kinderen en tieners met een abonnement op Cricket Magazine! Het blad is overigens geheel vrij van advertenties, zeker voor een Amerikaans blad is dat best wel uniek te noemen! Tip: je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven. Cricket verschijnt negen maal per jaar en bevat:

 • Poëzie, fictie en non-fictie met prachtige afbeeldingen geschreven en getekend door enkele van 's werelds beste schrijvers van kinderverhalen en illustratoren.
 • Een bonte verzameling van uitgelaten insecten die grappige uitspraken doen over de verhalen en tegelijkertijd je kind ondersteunen op het gebied van woordenschat en het leren begrijpen van lastige begrippen.
 • Inhoud van hoogstaande kwaliteit die een flink aantal Amerikaanse awards in de wacht heeft weten te slepen, waaronder vijf keer achter elkaar de Parents' Choice Gold Award.
 • Vaste rubrieken: wijze woorden van de krekel Old Cricket, de brievenrubriek 'The Letterbox', Cricket Country (een strip van 1 pagina) en activiteiten zoals de 'Ugly Bird’s Crossbird Puzzle'.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad voor kinderen. De leeftijdsindicatie van 9 tot 14 jaar is gebaseerd op het gemiddelde niveau van sprekers van de moedertaal.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen kan op een eenvoudige manier: via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur, Global Magazines BV te Wageningen. Geef je het blad cadeau dan stopt de bezorging automatisch. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het adres van de ontvanger dient af te wijken van dat van jezelf. Cricket magazine verschijnt 9 keer per jaar. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Cricket Media, Inc. te McLean Virginia.

Deel deze Cricket magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Cricket magazine »
Titel: Cricket magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Cricket kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 9x Cricket magazine € 94,95  stopt automatisch: nee

Van
94,95
Voor94,95

Negen keer Cricket voor 94,95.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 9x Cricket magazine cadeau  stopt automatisch: ja

Van
94,95
Voor94,95

Geef Cricket, het literaire blad voor kinderen, nu een jaar lang cadeau. Het abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Cricket magazine aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Cricket magazine toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Cricket magazine aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck
Proefabonnement: 9x Donald Duck 25,-

Lees of geef Donald Duck nu negen weken voor maar 25 euro. Het proefabonnement stopt automatisch! Of kies voor één van de andere abonnementen met korting.
 56 recensiesUw besparing: 3,35

12%
korting
Van € 28,35 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift MeidenMagazine
Meiden Magazine
Proefabonnement: 5x Meiden Magazine 17,50

Meidenmagazine: iedere 4 weken het leukste tijdschrift, speciaal voor meiden vol met mode, strips, films, gadgets en soaps.
 146 recensiesUw besparing: 3,75

18%
korting
Van € 21,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Cricket magazine abonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Muse magazine
abonnement
Muse magazine
Faces
abonnement
Faces
Zoobooks
abonnement
Zoobooks
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws