Denksport Binaire Kampioen 3-5* abonnement aanbieding

Abonnement op Denksport Binaire Kampioen 3-5*

25%
korting
Denksport Binaire Kampioen 3-5*
13x Denksport Binaire Kampioen 31,70
Bekijk de actie »
Profiteer van 25% korting met dit abonnement
Alle Denksport Binaire Kampioen 3-5* abonnement aanbiedingen
 1. 13x Denksport Binaire Kampioen 3-5* 31,70 = 2,44 per blad
  jaarabonnement25%
  Beste deal (25% korting)
 2. 13x Denksport Binaire Kampioen 3-5* 31,70 = 2,44 per blad
  cadeau abonnement 25% (stopt automatisch)
Denksport Binaire Kampioen 3-5* leest u nu al vanaf 31.70 - profiteer van maximaal 25% korting op dit puzzelblad!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 31,70 25% Vraag aan doorlopend
13 nummers cadeau 31,70 25% Vraag aan aflopend, kado

Binaire puzzels ('nullen en enen') zijn heerlijke ontspannende puzzels waarbij je logisch na moet denken. Net als bij de sudoku moet je getallen in een diagram met evenveel rijen als kolommen, vaak van het formaat 12x12 of 14x14, invullen. Bij de binaire puzzel gaat het echter alleen om enen en nullen en zijn er uiteraard andere regels die je moet toepassen bij het invullen van het diagram. In Binaire Kampioen 3-5 sterren heeft Denksport de binaire puzzels extra uitdagend gemaakt om aan de wensen van de gevorderde logisch puzzelaar te voldoen. Je vindt er 3, 4 en zelfs 5-sterren hersenkrakers in! Voor wie de 3 tot 5 sterren uitgave nog te lastig is is er overigens ook een editie met binaire puzzels op 1-3 sterren niveau.

Voorbeeld van een binaire puzzel met 14x14 diagram

Een strategie voor het oplossen van een binaire puzzel

Hoe los je een binaire puzzel op? Ten eerste zijn er een aantal voorwaarden waar aan moet worden voldaan. Deze regels kunnen je houvast bieden bij het invullen. Je weet al dat er in elk vakje een 0 of een 1 moet komen te staan. Verder mogen er nooit meer dan twee nullen of enen achter of onder elkaar voorkomen. Iedere rij of kolom moet tevens een gelijk aantal nullen en enen bevatten; bij een 12x12 puzzel dus 6 van elk en bij een 14x14 diagram zeven nullen en zeven enen. Tot slot is er de voorwaarde dat alle rijen onderling van elkaar moeten verschillen. Ook alle kolommen moeten qua cijferreeks uniek zijn. Een kolom mag wel dezelfde volgorde hebben als een rij. Deze laatste regel is vaak als de puzzel bijna af is van belang! Hieronder volgen een aantal tactieken die je gedurende het oplossen steeds weer, in wisselende volgorde, toe kunt passen:

 1. Zoek naar combinaties van 2 nullen of 2 enen - heb je er één gevonden? Dan weet je dat je naast elk duo aan beide kanten het andere cijfer in kunt vullen.
 2. Zoek naar de patronen 0-leeg-0 en 1-leeg-1. Omdat er nooit drie dezelfde cijfers naast elkaar mogen staan kun je tussen twee nullen altijd een 1 invullen en op dezelfde manier tussen twee enen een 0.
 3. Is een kolom of een rij bijna vol? Dan begint het zin te krijgen om het aantal nullen en enen te tellen om zodoende aan te kunnen vullen. Hierbij maak je gebruik van de regel dat iedere rij en kolom hetzelfde aantal nullen als enen moet bevatten.
 4. Vermijd onmogelijke combinaties. Vaak kun je door middel van logisch nadenken een rij of kolom waarin nog flink wat cijfers missen toch helemaal invullen. Vaak door te beredeneren wat er niet kan, waaruit dan gezien het binaire karakter automatisch volgt wat wél kan. Let hierbij ook op de regel dat geen enkele rij of kolom identiek mag zijn aan een andere rij of kolom.

Neem nu een abonnement op Denksport's Binaire Kampioen 3-5 sterren, dan krijg je in het vervog iedere vier weken de nieuwste editie met korting ten opzichte van los kopen zonder extra kosten thuisbezorgd. Ieder nummer van de Binaire Puzzelkampioen telt maar liefst 96 pagina's, voldoende om je hersens lekker bezig te houden dus! Vind je binaire puzzels leuk om af en toe te doen maar zoek je wat meer variatie? De volgende titels van Denksport bevatten ook binaire puzzels:

 • Logisch Scheurblok coverLogisch Scheurblok - een handig compact puzzelboekje met perforatierandje. Naast binaire puzels vind je hierin ook sudoku's, tectonic, tentje-boompje, zeeslag en nog veel meer soorten logische puzzels.
 • Varia 3* Bundel - het puzzelblad voor wie van veel variatie houdt met kruiswoordpuzzels, woordzoekers, logische puzzels en nog veel meer puzzelsoorten.
 • Rikudo - dit is een logische puzzel waarbij je op een bepaalde manier een honingraatstructuur in moet vullen met oplopende cijfers. Rikudo bevat naast sudoku's en tectonics ook een aantal binaire puzzels.

Het abonnement met introductiekorting voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dan maandelijks op eenvoudige manier opzegbaar is door een e-mail (klantenservice@denksport.nl) of telefoontje naar de Denksport abonneeservice. Geef je het abonnement cadeau dan is opzeggen niet nodig; in dat geval stopt het automatisch na het aangegeven aantal edities. Denksport Binaire Kampioen 3-5 sterren verschijnt dertien maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Keesing Nederland B.V.

Deel deze Denksport Binaire Kampioen 3-5* aanbiedingen pagina:

Normale prijs Binaire Kampioen:€ 42,25
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 10,55
Prijs abonnement:€ 31,70
Korting op de prijs in de winkel:25 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Binaire Kampioen 3-5* »
Titel: Denksport Binaire Kampioen 3-5*
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Binaire Kampioen kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 13x Denksport Binaire Kampioen € 31,70  stopt automatisch: nee

Van
42,25
Voor31,70
Korting25 %
25%
korting

Dertien keer Binaire Kampioen voor 31,70.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x Denksport Binaire Kampioen cadeau € 31,70  stopt automatisch: ja

Van
42,25
Voor31,70
Korting25 %
25%
korting

Geef Binaire Kampioen van Denksport nu een jaar lang cadeau met korting! Het abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Denksport Binaire Kampioen 3-5* aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Denksport Binaire Kampioen 3-5* toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Denksport Binaire Kampioen 3-5* aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Puzzel & Win
Win!
17x Win! 53,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 17,85

25%
korting
Slechts3,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift PlusPuzzels
Plus Puzzels
6x Plus Puzzels 15,-

PlusPuzzels is het puzzelblad van de uitgever van Plus Magazine met in ieder nummer een keur van kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, sudoku, cryptogrammen, logische puzzels en meer.
 één recensieUw besparing: 8,70

37%
korting
Van € 23,70 voor € 15,-
 
Het puzzelblad Varia Bundel drie sterren
Denksport Varia Bundel 3*
13x Denksport Varia Bundel 39,95

Denksport Puzzel Varia brengt elke maand een zeer gevarieerd puzzelaanbod. Neem nu een abonnement van een jaar met 25% korting op de prijs van losse puzzelboeken!
 Schrijf recensie Uw besparing: 13,35

25%
korting
Slechts3,07 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Binaire Kampioen 3-5* abonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Logikwis 2-3 sterren
Denksport Japanse Puzzels
Denksport Cijfercode 3 sterren
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws