Denksport Filippine Vakantieboek abonnement aanbieding

Abonnement op Denksport Filippine Vakantieboek

25%
korting
Denksport Filippine Vakantieboek
13x Filippine 3* Vakantieboek 38,50
Bekijk nu »
Profiteer van 25% korting met dit abonnement
Alle Denksport Filippine Vakantieboek abonnement aanbiedingen
 1. 13x Denksport Filippine Vakantieboek 38,50
  jaarabonnement25%
  Beste deal (25% korting)
 2. 13x Denksport Filippine Vakantieboek 38,50
  cadeau abonnement 25% (stopt automatisch)
Denksport Filippine Vakantieboek leest u nu al vanaf 38.50 - profiteer van maximaal 25% korting op dit puzzelboek!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 38,50 25% Vraag aan doorlopend
13 nummers cadeau 38,50 25% Vraag aan aflopend, kado

Het Denksport Filippine Vakantieboek is een extra dik puzzelboek dat compleet gewijd is aan de populaire filippine-puzzel in alle denkbare soorten en maten. Een blad voor de echte liefhebber dus! De puzzels zijn allemaal op het aangename drie-sterren niveau: niet te makkelijk, maar ook niet al te moeilijk. Het boek leent zich dus perfect voor lekker relaxed puzzelen tijdens de vakantie, maar natuurlijk ook gewoon als beloning na een dag hard werken: lekker op de bank of in de tuin met een kopje thee of een glas wijn en je favoriete puzzelblad op schoot! Deze puzzelbundel telt maar liefst 96 pagina's en verschijnt iedere vier weken; als echte filippine-liefhebber kun je dus je hart ophalen aan deze uitgave van Denksport.

Voorkant Filippie Vakantieboek Het idee van een filippinepuzzel is dat naarmate je verder komt de cijfers in het diagram je steeds meer gaan helpen bij het oplossen van de puzzel: in vakjes met gelijke cijfers komen gelijke letters. De kruiswoordfilippine is de basisvorm, maar er zijn allerlei leuke variaties mogelijk: in de vorm van het diagram maar ook wat betreft de vragen, omschrijvingen en opgaven. Veelal onstaat er in een verticale kolom een oplossing die, als je nog één of een paar woorden mist, net dat beetje extra houvast kan bieden in het helemaal oplossen van de puzzel. In andere gevallen kun je de oplossing in een apart blok invullen aan de hand van het principe gelijke cijfers = gelijke letters.

Welke soorten filippines kun je allemaal verwachten in het Filippine Vakantieboek? We zetten ze even op een rijtje:

 • Kruiswoord - de standaard filippine gegoten in een kruiswoorddiagram.
 • Quizfilippine - deze variant is voor de liefhebber van trivia. De oplossingen zijn hier de antwoorden op allerlei soorten quizvragen.
 • Aanvulpuzzel - bij deze vorm is het de bedoeling om zegswijzen, liedteksten, namen en dergelijke aan te vullen. Bijvoorbeeld: 'vergulde..., stinkende waren'. (Oplossing: opschriften).
 • Boekfilippine - een filippine in boekvorm waarbij je per rij (links en rechts) 2 oplossingen in moet vullen.
 • Cryptogram filippine - hier zijn de gegeven omschrijvingen cryptisch van aard. Bijvoorbeeld: 'een kei van een letter'. (Oplossing: klinker).
 • Knoopfilippine - een kruiswoord-variant met een diagram in de vorm van knopen. Het pijltje geeft aan in welke richting het woord ingevuld moet worden. Aangezien woorden elkaar kruisen biedt dit extra aanknopingspunten voor andere oplossingen.
 • Slangenfilippine - in deze kruiswoordachtige variant kruisen de te vinden woorden elkaar als een soort van slang. De vakjes op de kruisingen bieden hierbij net zoals bij de knoopvariant dus extra houvast in het oplossen van de puzzel.
 • Vertaalpuzzel - hier wordt je kennis van vreemde talen getest. Het is de bedoeling de gegeven woorden in een vreemde taal of vice versa te vertalen.

Naast de hierboven genoemde soorten vind je in het Vakantieboek ook vaak de ABC-Mix, lijstfilippine en de themafilippine terug.

Ben je dol op filippines en heb je daarnaast wel graag wat variatie in deze puzzelvorm? Profiteer dan nu van de kortingsactie voor nieuwe abonnees en neem een abonnement op het Filippine 3* Vakantieboek! Als abonnee profiteer je het eerste jaar van 25% korting op de prijs van losse nummers en vervolgens altijd minstens 10%. Verder hoef je niet meer naar de winkel en krijg je het nieuwste nummer altijd thuisbezorgd voordat deze in de winkels ligt. Tip: je kunt het blad ook aan iemand anders geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als cadeau voor moederdag of vaderdag.

Andere populaire filippine puzzelboekjes van Denksport zijn onder andere:

 • 10 voor Taal met filippinepuzzels10 voor Taal Filippine Klassiek - een uitgave in de 10 voor taal reeks van Denksport met onder andere kruiswoord-, quiz- en cryprofilippines.
 • 10 voor Taal Filippine Quizkrakers - het puzzelblad voor de liefhebber van quizvragen met trivia, anagrammen, raadsels, rebussen en zinnen die moeten worden aangevuld.
 • Scheurblok met filippinepuzzelsFilippine Scheurblok - een handig en compact puzzelblok met iedere editie maar liefst 144 filippines met de oplossingen op de achterkant van ieder velletje.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na afloop van de kortingsperiode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vervolgens maandelijks opzegbaar is. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch of per brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders (factuur- en leveringsadres dienen van elkaar te verschillen) dan stopt het abonnement automatisch. Denksport Filippine 3* Vakantieboek verschijnt dertien keer per jaar (iedere vier weken); het blad wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV.

Deel deze Denksport Filippine Vakantieboek aanbiedingen pagina:

Normale prijs Filippine 3* Vakantieboek:€ 51,35
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 12,85
Prijs abonnement:€ 38,50
Korting op de prijs in de winkel:25 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Filippine Vakantieboek »
Titel: Denksport Filippine Vakantieboek
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Filippine 3* Vakantieboek kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 13x Filippine 3* Vakantieboek € 38,50  stopt automatisch: nee

Van
51,35
Voor38,50
Korting25 %
25%
korting

Dertien keer Filippine 3* Vakantieboek voor 38,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x Filippine 3* Vakantieboek cadeau  stopt automatisch: ja

Van
51,35
Voor38,50
Korting25 %
25%
korting

Geef nu dertien edites (1 jaar) van het Filippine Vakantieboek cadeau. Het abonnement stopt vanzelf.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Denksport Filippine Vakantieboek aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Denksport Filippine Vakantieboek toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Denksport Filippine Vakantieboek aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Puzzel & Win
Win!
17x Win! 53,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 17,85

25%
korting
Slechts3,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift PlusPuzzels
Plus Puzzels
6x Plus Puzzels 15,-

PlusPuzzels is het puzzelblad van de uitgever van Plus Magazine met in ieder nummer een keur van kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, sudoku, cryptogrammen, logische puzzels en meer.
 één recensieUw besparing: 8,70

37%
korting
Van € 23,70 voor € 15,-
 
Het puzzelblad Varia Bundel drie sterren
Denksport Varia Bundel 3*
13x Denksport Varia Bundel 39,95

Denksport Puzzel Varia brengt elke maand een zeer gevarieerd puzzelaanbod. Neem nu een abonnement van een jaar met 25% korting op de prijs van losse puzzelboeken!
 Schrijf recensie Uw besparing: 13,35

25%
korting
Slechts3,07 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Filippine Vakantieboek abonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Woordzoeker 4 sterren
Denksport Varia Bundel 3*
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws