Denksport Woordzoeker Basic abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Denksport Woordzoeker Basic
Denksport Woordzoeker Basic
Woordzoeker Basic is een woordzoeker puzzelboekje van Denksport zonder poespas met alleen de normale woordzoekers + oplossingsbalkjes. Neem nu een abonnement met 25% korting!
van 3,20 voor
2,40per nummer!

Abonnement op Denksport Woordzoeker Basic

25%
korting
Denksport Woordzoeker Basic
13x Woordzoeker Basic 2 sterren 31,20
Bekijk de actie »
Profiteer van 25% korting met dit abonnement
Alle Denksport Woordzoeker Basic abonnement aanbiedingen
 1. 13x Denksport Woordzoeker Basic 31,20
  jaarabonnement25%
  Beste deal (25% korting)
 2. 13x Denksport Woordzoeker Basic 31,20
  cadeau abonnement 25% (stopt automatisch)
Denksport Woordzoeker Basic leest u nu al vanaf 31.20 - profiteer van maximaal 25% korting op dit puzzelboek!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 31,20 25% Vraag aan doorlopend
13 nummers cadeau 31,20 25% Vraag aan aflopend, kado

Woordzoeker Basic twee sterren is een no-nonsense woordzoeker puzzelboek voor iedereen die gewoon lekker woorden weg wil strepen zonder allerlei varianten zoals zoeken om een hoek, woordzoekers met getallen en dergelijke. In deze uitgave van Denksport vind je alleen maar de oude vertrouwde woordzoekers met woorden die in een rechte lijn horizontaal, verticaal of diagonaal in het diagram verborgen zitten. Alle woordzoekers hebben een bepaald thema zoals bijvoorbeeld 'reizen naar een ver land' of 'ladies only' met aan vrouwen gerelateerde zoekwoorden. Heb je alle woorden gevonden? Dan kun je de overgebleven letters invullen in de oplossingsbalk waarin, als je alles goed hebt gedaan, een woord, uitdrukking of gezegde komt te staan.

Met een abonnement op Woordzoeker Basic krijg je iedere vier weken een nieuwe dosis woordzoekers om in weg te duiken: het puzzelboekje telt maar liefst 96 pagina's dus je kunt iedere keer wel even vooruit! Puzzelen is een heerlijk ontspannende bezigheid: superfijn om 's avonds als er niets boeiends op tv is te doen, in de tuin met een heerlijk kopje thee of koffie of tijdens je vakantie. Het voordeel van abonnee zijn bij Denksport is dat je altijd korting krijgt op de prijs van losse exemplaren: het eerste jaar maar liefst 25% en daarna nog altijd 10%. De bladen worden verder zonder extra kosten bij je thuisbezorgd, een paar dagen voordat de nieuwe editie in de winkels ligt. Neem dus nu snel een abonnement of geef Woordzoeker Basic 2* cadeau aan iemand anders! Een leuk extraatje bij dit puzzelblad is overigens dat er ook iedere keer een prijspuzzel instaat waarmee je samen met andere puzzelaars mee kunt dingen naar een unieke Denksport fiets!

Wil je liever wat meer uitdaging of ben je op zoek naar meer variatie? Of heb je een zoon, dochter of kleinkind die ook graag woordzoekers wil doen en voor wie de woorzoekers voor volwassenen nog net iets te moeilijk zijn? Denksport heeft nog veel meer woordzoekerboekjes in het assortiment. Een kleine greep daaruit:

 • Woordzoeker op vier sterren niveauWoordzoeker vier sterren: het woordzoeker boek voor wie op zoek is naar extra uitdaging. De woorden zijn in dit blad wat beter verstopt en er zijn ook tal van variaties aanwezig zoals zoek-om-een-hoek, zoek om twee hoeken, klinkerloos, telraam, miljoenenzoekers (met getallen in plaats van woorden), kruiswoordzoekers en vertaalwoordzoekers.
 • Kris Kras Woorden StrepenKrisKras Woorden Strepen: dit is een extra dik blok met woordzoekers op drie-sterren niveau. Ondanks de drie sterren zul je merken dat de puzzels in dit blad een stuk pittiger zijn dan je gewend bent. Dit komt omdat het veld veel groter is dan normaal waardoor er meer letters overblijven en de woorden dus beter verstopt zitten. De overgebleven letters vormen in deze uitgave ook geen oplossing, dus het komt er echt op neer dat je goed moet zoeken!
 • Woordzoeker voor kinderenMijn Eerste Woordzoeker: speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd heeft Denksport een eigen serie puzzelboekjes ontwikkeld onder de noemer Denksport Junior. Mijn Eerste Woordzoeker is één uitgave uit die serie en is geschikt voor jongens en meiden tussen plusminus 8 en 10 jaar. De woordzoekers zijn aangepast aan het gemiddelde niveau van kinderen van deze leeftijd. Met de verhaalwoordzoekers wordt ook nog ongemerkt begrijpend lezen getoetst!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment iedere maand eenvoudig opzegbaar is via e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefoon of per brief. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch en is opzeggen niet nodig. Woordzoeker Basic 2* verschijnt dertien keer per jaar, het puzzelblad wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV.

Deel deze Denksport Woordzoeker Basic aanbiedingen pagina:

Normale prijs Woordzoeker Basic 2*:€ 41,60
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 10,40
Prijs abonnement:€ 31,20
Korting op de prijs in de winkel:25 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Woordzoeker Basic »
Titel: Denksport Woordzoeker Basic
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Woordzoeker Basic 2* kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 13x Woordzoeker Basic 2 sterren € 31,20  stopt automatisch: nee

Van
41,60
Voor31,20
Korting25 %
25%
korting

Dertien keer Woordzoeker Basic 2* voor 31,20.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x Woordzoeker Basic 2 sterren cadeau € 31,20  stopt automatisch: ja

Van
41,60
Voor31,20
Korting25 %
25%
korting

Geef Woordzoeker 2* Basic van Denksport nu een jaar lang (dertien nummers) cadeau. Het abonnement stopt hierna vanzelf.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Denksport Woordzoeker Basic aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Denksport Woordzoeker Basic toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Denksport Woordzoeker Basic aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Puzzel & Win
Win!
17x Win! 53,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 17,85

25%
korting
Slechts3,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift PlusPuzzels
Plus Puzzels
6x Plus Puzzels 15,-

PlusPuzzels is het puzzelblad van de uitgever van Plus Magazine met in ieder nummer een keur van kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, sudoku, cryptogrammen, logische puzzels en meer.
 één recensieUw besparing: 8,70

37%
korting
Van € 23,70 voor € 15,-
 
Het puzzelblad Varia Bundel drie sterren
Denksport Varia Bundel 3*
13x Denksport Varia Bundel 39,95

Denksport Puzzel Varia brengt elke maand een zeer gevarieerd puzzelaanbod. Neem nu een abonnement van een jaar met 25% korting op de prijs van losse puzzelboeken!
 Schrijf recensie Uw besparing: 13,35

25%
korting
Slechts3,07 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Woordzoeker Basic abonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Denksport Filippine Boek 2-3*
Denksport Legpuzzel Vakantieboek
Denksport Logisch Scheurblok
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws