Eigen Huis en Interieur abonnement aanbieding

Abonnement op Eigen Huis en Interieur

21%
korting
Eigen Huis en Interieur
6x Eigen Huis & Interieur 33,-
Bekijk nu »
Profiteer van 21% korting op een abonnement
Alle Eigen Huis en Interieur abonnement aanbiedingen
 1. 6x Eigen Huis en Interieur 33,- = 5,50 per blad
  halfjaar abonnement21%
  Op papier én digitaal via de Tijdschrift.nl app
 2. 11x Eigen Huis en Interieur 54,- = 4,91 per blad
  jaarabonnement30%
  papier + digitale edities
  Beste deal (30% korting)
  Meest gekozen
Eigen Huis en Interieur leest u nu al vanaf 33.00 - profiteer van maximaal 30% korting op dit tijdschrift!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 33,00 21% Vraag aan doorlopend
11 nummers 54,00 30% Vraag aan doorlopend

Inhoud Eigen Huis en Interieur editie #1 van 6 februari 2018:

De februari editie van het tijdschrift Eigen Huis en Interieur is uit, en het is weer een mooie editie geworden met ontzettend veel pagina's inspiratie! In het blad onder andere:

 • Negen droomhuizen - van stoere boerderij tot kloosterloft vol kunst
 • 49 pagina's designtrends
 • Bedgeheimen - slaapkamers met attitude
 • Raamvertelling - de nieuwste gordijnen
 • Interview met lichtontwerper Lucie Koldova
 • En nog veel meer!

Eigen Huis en Interieur begon meer dan 30 jaar geleden als onderdeel van Bouwfonds en is in de loop der jaren uitgegroeid tot toonaangevend blad op het gebied van design, industriële vormgeving en architectuur. De formulewijziging die in 2005 werd doorgevoerd wierp vrijwel direct zijn vruchten af, want in 2006 werd EH & I uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar.

Of je nu inspiratie zoekt bij het kopen of bouwen van een huis, actief met de vernieuwing of perfectionering van je inrichting bezig bent door een verbouwing, je uitgebreid wilt oriënteren op een nieuwe aanschaf voor je interieur, voor je werk op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de woonbranche of het gewoon belangrijk vindt om bij te blijven, Eigen Huis & Interieur toont je iedere maand op zo'n 300 pagina's alle ins en outs op het gebied van wonen en design, tuinen, klassieke of juist nieuwe meubelstijlen en moderne kunst.

Het mooiste woonblad van Nederland staat voor luxe en stijl en richt zich op een trendbewust en kritisch publiek dat nieuwsgierig is en openstaat voor nieuwe invloeden. Zowel creatieve, kwaliteitsbewuste 'leken' met oog voor smaakvol, comfortabel en luxe wonen als professionals - zoals (binnenhuis)architecten, ontwerpers, decorateurs en woninginrichters - beschouwen Eigen Huis als een belangrijke en actuele autoriteit op het gebied van ontwikkelingen in vormgeving en design. Dit glossy blad biedt niet alleen vermaak, maar heeft ook een duidelijke naslagfunctie. Het is een blad dat je leest en herleest.

De artikelen in dit maandblad zijn verdeeld over de volgende thema's:

 • Nieuws: Binnen dit thema vind je naast allerhande korte, actuele artikelen over lifestyle, mode, architectuur, ontwerpers, hotspots, musea en galeries ook de rubriek Spotlight waar door middel van een soort fotocollage de allernieuwste producten uit de design- en mode-industrie gepresenteerd worden. Ook krijg je in de rubriek Homepage steeds een aantal originele en inspirerende websites aangereikt om je aan te vergapen.
 • Interieurs: De hoofdmoot van EH & I wordt gevormd door smaakvolle, gedurfde huizen en interieurs uit binnen- en buitenland, die uiteraard prachtig gefotografeerd zijn. Vaak komen er meerdere projecten van één (interieur)architect aan bod. Ook de bewoners van deze bijzondere huizen komen uitgebreid aan het woord en er wordt veel informatie verstrekt over de merken en ontwerpers van de getoonde inrichtingen.
 • Reportages en interviews: In dit magazine wordt ook aandacht besteed aan de mensen achter het design en de architectuur. Interviews met bekende ontwerpers, profielen van aanstormend talent, reportages, analyses en excursies, in EH & I vind je het allemaal. In de rubriek 'Mooi: de smaak van ...' geven architecten en vormgevers hun persoonlijke mening over het werk van hun collega's.
 • Kunst: Iedere maand wordt er een bijzondere galerie of kunstenaar belicht.
 • Shopping: Aan de hand van thema's als badkamers, keukens, designlampen of bijzondere banken wordt het allermooiste wat er op interieurgebied te krijgen is getoond. Ook krijg je iedere maand een overzicht van 'De beste woonwinkels' van Nederland en België. Hier vind je ook de rubriek 'Het verhaal van', waarin steeds twee meubelfabrikanten en twee interieurzaken vertellen over de bijzondere band die zij met elkaar hebben. Natuurlijk ontbreekt ook uitgebreide verkoopinformatie en een adverteerdersindex niet.
 • Travel & leisure: Hierin worden de mooiste en meeste bijzondere hotels en winkels van de wereld gepresenteerd. In de rubriek '24 uur in ...' gaan EH & I-correspondenten in een wereldstad op zoek naar echte insider-adressen op het gebied van logeren, shoppen, dansen, dineren.

Daarnaast bevat Eigen Huis & Interieur iedere maand de volgende vaste rubrieken:

 • Hoofdredactioneel: Ieder nummer wordt geïntroduceerd door hoofdredactrice Irma Goedemondt.
 • Agenda: Een overzicht van actuele evenementen, beurzen en exposities van schilderijen, sculpturen, keramiek, fotografie en bijzondere ontwerpen.
 • Boeken: De mooiste recent verschenen koffietafel-, foto-, kunst- en culinaire boeken worden door de redactie voor je geselecteerd.
 • 'Anno':Interieurarchitecten Dick en Janni Brouwers gaan in hun uitgebreide archief op zoek naar informatie om lezersvragen over de designwaarde van hun meubels te beantwoorden.
 • 'Taxi': Hermelijn van der Meijden wordt door een bekende Nederlander per taxi rondgeleid langs alle bijzondere plekken van zijn of haar stad.
 • Journalist Ivo Weyel geeft in zijn column iedere maand zijn unieke, vlijmscherpe visie op het reilen en zeilen in de designwereld.

Deze aanbieding geldt alleen als je het laatste half jaar geen proefabonnement op Eigen Huis en Interieur hebt gehad. De abonnementen van zes nummers 33,- en 11 nummers 54,-voor jezelf zijn tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Het is momenteel helaas niet mogelijk een proefabonnement of cadeau-abonnement voor iemand anders af te sluiten. Eigen Huis & Interieur verschijnt iedere maand; het blad wordt uitgegeven door Sanoma Uitgevers B.V.

Tekst laatst gewijzigd op 09 februari 2018 om 11:18:17

Deel deze Eigen Huis en Interieur aanbiedingen pagina:

Normale prijs EH&I:€ 41,94
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 8,94
Prijs abonnement:€ 33,00
Korting op de prijs in de winkel:21 %

Meningen van lezers:
Acht Eigen Huis en Interieur recensies »
Titel: Eigen Huis en Interieur
8.1 /10, 8 reviews
Gemiddelde waardering: Gemiddeld cijfer: 8.1  ( 8.1 )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze aanbieding geldt alleen in Nederland

Alle EH&I aanbiedingen

Aanbieding 1 - 6x Eigen Huis & Interieur € 33,-  stopt automatisch: nee

Van
41,94
Voor33,00
Korting21 %
21%
korting

Zes keer EH&I voor 33,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 11x EH&I € 54,-  stopt automatisch: nee

Van
76,89
Voor54,00
Korting30 %
30%
korting

Neem nu een jaarabonnement op EH&I en bespaar hiermee meer dan 20 euro (30% korting) op de prijs van losse edities.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Dit voorjaar zijn de abonnementen op woontijdschriften weer scherp geprijsd. In deze top 5 geven we je de beste aanbiedingen voor jezelf of om cadeau te doen.
De winteredities 2017 van de woonbladenNieuw jaar, nieuwe ideeën
De woonbladen van winter 2017
De eerste edities van de woontijdschriften van het nieuwe jaar zijn er. Wat staat er deze maand in en welk blad is het meest geschikt voor jou?

Stuur deze Eigen Huis en Interieur aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Eigen Huis en Interieur toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Eigen Huis en Interieur aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
Proefabonnement: 3x vtwonen 15,-

VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl! Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting.
 acht recensiesUw besparing: 5,85

28%
korting
Van € 20,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
Proef: 4x Wonen Landelijke Stijl 22,50

Geniet acht maanden lang van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een proefabonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,30

5%
korting
Van € 23,80 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen
Proefabonnement: 4x Stijlvol Wonen 25,-

Stijlvol Wonen is het woonmagazine voor wie modern wil wonen in een warm en sfeervol interieur.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,00

4%
korting
Van € 26,00 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Eigen Huis en Interieur abonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Libelle
proef abonnement
Libelle
OnzeEigenTuin
abonnement
OnzeEigenTuin
Tuinseizoen
abonnement
Tuinseizoen
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws