The English Garden aanbieding

Proefabonnement op The English Garden

The English Garden
The English Garden  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tijdschrift The English Garden is een mooi glossy blad vol met inspiratie voor iedereen die een zwak heeft voor schitterende tuinen. Het blad biedt haar lezers iedere vier weken een ontspannen en tegelijkertijd informatieve wandeling langs de meest buitengewone tuinen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Zowel stads- als landelijke tuinen komen aan bod, in alle soorten en maten. Deze veelal spectaculaire ruimtes worden tot leven gebracht door middel van exclusieve fotografie van 's werelds beste tuinfotografen en boeiende, inzichtelijke verhalen van experts. Het tijdschrift is zowel een lust voor het oog als een betrouwbare bron van informatie over hoe je de perfecte tuin moet ontwerpen en verzorgen. Dat laatste door waardevol advies van echte tuiniers, ontwerpers en andere tuinliefhebbers.

Het onderhouden van een indrukwekkende tuin die elegantie en stijl uitstraalt is iets waar je het gehele jaar mee bezig bent en is dus een klus die tijd, geduld en passie vergt. Bij The English Garden snappen ze dat als geen ander. Daarom vind je in ieder nummer:

  • Een adembenemende tocht langs de meest bijzondere tuinen in Engeland, vastgelegd op de mooiste momenten. Hierdoor raak je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.
  • Masterclass artikelen met thematische, praktische hulp van professionele tuinmensen. De inzichten van experts helpen je een betere tuinman of - vrouw te worden.
  • Alleen de meest verfijnde planten voor het betreffende seizoen worden behandeld. Deze worden op hun mooist gefotografeerd en voorzien van tekst en uitleg door de tuiniers die er het meest van af weten.

Wat zijn in de vroege herfst de beste bomen voor een tuin? Hoe kun je de oogst van gewassen verlengen? Wat zijn de beste winterharde chrysanthen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je je tuin ook in het donker kunt laten opleven? Hoe geef je een kust-sfeer aan je tuin, ook al woon je niet aan zee? Welk soort beelden past in welk soort tuin? Wat zijn de meest aantrekkelijke planten voor vlinders en bijen? Dit soort praktisch advies kun je verwachten in The English Garden.

Kort samengevat is The English Garden het blad voor iedereen die van schitterende tuinen houdt - zowel klassiek als modern vormgegeven. Neem nu een abonnement op dit stijlvolle tuinblad of geef het cadeau!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Als je het blad cadeau geeft aan iemand anders, dan stopt het abonnement automatisch na een jaar en krijg je daarna een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de aanvrager af dient te wijken van het adres van de ontvanger. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina, dan verlopen de administratie en bezorging via Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. The English Garden wordt uitgegeven door The Chelsea Magazine Company Ltd. te Londen, het magazine verschijnt 13 keer per jaar.

Deel deze The English Garden aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The English Garden »
Titel: The English Garden
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in tuinbladen

Het tijdschrift Tuin seizoen
Tuinseizoen
5x Tuinseizoen 27,50

Beleef nog meer plezier aan uw tuin met het blad Tuinseizoen (voorheen Bloemen en Planten), het praktische en informatieve magazine voor de echte tuinliefhebber!
 vijf recensiesUw besparing: 7,25

21%
korting
Van € 34,75 voor € 27,50
 
Het tuinblad Gardeners' World
Gardeners' World
3x Gardeners' World 17,50

Probeer Gardeners' World, het blad van het gelijknamige Britse tv-programma, nu drie maanden uit met korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 17,97 voor € 17,50
 
Het tijdschrift De Tuin op Tafel
De Tuin op Tafel
4x de Tuin op Tafel 21,-

De Tuin op Tafel: ieder seizoen de beste tips voor je groentetuin, kruidentuin en fruittuin. Met heerlijke maakbare recepten en prachtige reportages. Neem nu een jaarabonnement met 28% korting op de prijs van losse nummers!
 één recensieUw besparing: 8,00

28%
korting
Van € 29,00 voor € 21,-
 
Het tijdschrift LandIdee
LandIdee
6x Landidee 29,95

Maak nu een jaar lang kennis met Landidee, hét blad voor mensen die optimaal willen genieten van het buitenleven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,75

28%
korting
Van € 41,70 voor € 29,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
The English Garden proefabonnement aanbieding, rubriek tuintijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
BBC Gardeners' World magazine
digitaal abonnement
BBC Gardeners' World magazine
Britain Magazine
digitaal abonnement
Britain Magazine
LandIdee
abonnement
LandIdee
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws