Faces abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Faces
Faces is een engelstalig jeugdblad over andere culturen, gebieden en volken. Geschikt voor 9 tot 14-jarigen die het Engels goed beheersen en geïnteresseerd zijn in etnografie en geografie.
voor 10,28per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op Faces

Faces
Alle Faces abonnement aanbiedingen
  1. 9x Faces 92,50
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 9x Faces 92,50
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Faces leest u nu al vanaf 92.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
9 nummers 92,50   Vraag aan doorlopend
9 nummers cadeau 92,50   Vraag aan aflopend, kado

Het Engelstalige jeugdblad Faces Magazine helpt kinderen begrijpen hoe de volkeren en culturen over de gehele wereld leven, denken, werken en spelen. Iedere editie van het tijdschrift gaat over een andere cultuur en bevat verhalen over het dagelijks leven, volksverhalen en boeiende artikelen die helpen om andere culturen te leren begrijpen en respecteren. De artikelen worden geschreven door bekende antropologen en andere deskundigen die de mens en zijn cultuur bestuderen. Deze zorgen samen met opdrachten, kaarten, spelletjes en foto's voor zowel intellecuele als visuele prikkels bij de jeugdige lezers. Het blad is zeer geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar in de bovenbouw van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs en kan daarnaast op school worden gebruikt door leraren maatschappijleer, begrijpend lezen, letteren en bibliothecarissen.

Faces magazine neemt haar jonge lezers zowel mee naar plaatsen en gebieden aan de andere kant van de wereld als buurlanden om zodoende een eerlijk en objectief beeld te verschaffen van hoe kinderen daar leven. Of je nu een reis aan het plannen bent of gewoon wat meer wil leren over andere delen van de wereld: Faces zorgt ervoor dat je de informatie krijgt die je moet hebben zodat je je direct helemaal ingeburgerd voelt op de plaats van bestemming. Van algemene gebruiken tot verkeersregels, vreemd voedsel tot de dieren die je er kunt vinden en van spelletjes tot de manieren van huisvesting: in Faces vind je iedere keer schitterende artikelen en adembenemende fotografie die de hele wereld bij je thuis brengen.

Wat is het op één na beste wat je kunt doen, behalve een wereldreis maken? Met Faces iedere maand een virtuele reis maken naar een andere uithoek natuurlijk! Van Nigerië tot Brazilië, van Zweden tot China en van de uitgestrekte zandvlakten van de Kalahari woestijn tot de stranden van Frankrijk: je weet nooit waar Faces je nu weer mee naar toe neemt en wie je er zult ontmoeten. Of het nu traditionele spelletjes van Samoa, Palestijnse volksvertellingen, Indiase recepten of Australische diersoorten zijn, Faces magazine helpt kinderen om geweldige mensen, plaatsen en culturen van over de gehele wereld te ontdekken.

Houdt je kind van reizen en geeft hij of zij er blijk van interesse te hebben in andere culturen en gebruiken? Neem dan nu een abonnement op Faces, het reisblad voor kinderen met artikelen over geografie, etnografie en wereldcultuur.

Let op: dit betreft een Engelstalig jeugdblad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail aan service@engelsebladen.nl. Geef je het blad cadeau dan stopt de bezorging automatisch. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het adres van de ontvanger dient af te wijken van dat van jezelf. Indien je gebruik wilt maken van de actie op deze pagina dan verloopt de distributie en administratie via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Faces verschijnt 9 keer gedurende het schooljaar, van september tot mei. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Cricket Media, Inc. te McLean Virginia.

Deel deze Faces aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Faces »
Titel: Faces
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Faces kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 1 jaar (9x) Faces € 92,50  stopt automatisch: nee

Van
92,50
Voor92,50

Negen keer Faces voor 92,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 1 jaar Faces cadeau  stopt automatisch: ja

Van
92,50
Voor92,50

Geef Faces, het reis- en cultuur magazine voor de jeugd, nu een jaar cadeau. Stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Faces aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Faces toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Faces aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck
Proefabonnement: 9x Donald Duck 25,-

Lees of geef Donald Duck nu negen weken voor maar 25 euro. Het proefabonnement stopt automatisch! Of kies voor één van de andere abonnementen met korting.
 56 recensiesUw besparing: 3,35

12%
korting
Van € 28,35 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift MeidenMagazine
Meiden Magazine
Proefabonnement: 5x Meiden Magazine 17,50

Meidenmagazine: iedere 4 weken het leukste tijdschrift, speciaal voor meiden vol met mode, strips, films, gadgets en soaps.
 146 recensiesUw besparing: 3,75

18%
korting
Van € 21,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zo Zit Dat
Zo Zit Dat
Proefabonnement: 4x Zo Zit Dat 15,-

Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen. Nu vier keer dit tijdschrift op de mat voor slechts 15 euro. Stopt automatisch!
 vier recensiesUw besparing: 2,00

12%
korting
Van € 17,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Faces abonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
7Days
proef abonnement
7Days
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws