Fast Company abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Fast Company
Fast Company is een Amerikaans zakenblad dat zich focust op innovatie op het gebied van technologie, milieu, design en leiderschap. Een aanrader voor wie voorwaarts wil met zijn bedrijf of organisatie!
voor 6,75per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op Fast Company

Fast Company
Alle Fast Company abonnement aanbiedingen
  1. 10x Fast Company 67,50 = 6,75 per blad
    abonnement
    Beste deal
  2. 10x Fast Company 67,50 = 6,75 per blad
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Fast Company leest u nu al vanaf 67.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
10 nummers 67,50   Vraag aan doorlopend
10 nummers cadeau 67,50   Vraag aan aflopend, kado

Het Amerikaanse zakenblad Fast Company magazine, ook wel het handboek van de zakelijke revolutie genoemd, wordt door sommigen gezien als een kruising tussen de Rolling Stone en The Harvard Business Review. In iedere hippe en baanbrekende nieuwe editie wordt verslag gedaan van de laatste nieuwtjes uit de zakenwereld, nieuwe trends en maak je kennis met toonaangevende ondernemers en, natuurlijk, de snelste bedrijven. Het blad kenmerkt zich door haar originele kijk op innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen. Fast Company verschijnt acht keer per jaar en heeft een mega-oplage van om en nabij de 750.000 exemplaren, waarvan het meest de gedrukte tijdschriftenvorm betreft.

Fast Company magazine is 's werelds meest vooraanstaande blad wat betreft de berichtgeving over progressieve bedrijven en heeft een unieke redactionele focus op innovatie in technologie, leiderschap, ideeën die de wereld kunnen veranderen, milieu- en sociale vraagstukken en design. Het blad wordt geschreven voor en door de meest vooruitstrevende ondernemers en bestuurders. Fast Company inspireert haar lezers iedere keer om buiten de traditonele grenzen te denken, gesprekken te leiden en deel uit te maken van de toekomst van het bedrijfsleven.

Wat zijn de strategieën en ideeën van bedrijven en organisaties als The North Face, Starbucks, Unicef en L'Oréal voor het komende jaar? Hoe probeert burgemeester Eric Garcetti van Los Angeles samen met zijn 'Innovation Team' zijn steeds maar groeiende stad op de toekomst voor te bereiden? Wie zijn de creatieve geesten achter Casper, Allbirds en Birchbox? Hoe gaat Twitter de strijd aan met de vele bedreigingen, waaronder spam, trolling en haatzaaierij, waar het platform nu al jaren mee te kampen heeft? Hoe kun je leiderschap uitdragen vanuit een optimistische visie? Waarom heb je een goede slaapstrategie nodig en hoe ziet die eruit? Hoe zorgt Stella McCartney ervoor dat haar ontwerpen van duurzaam materiaal vervaardigd worden en zodoende de impact op het milieu minimaliseren? Met een abonnement op Fast Company raak je middels dit soort artikelen en reportages iedere keer weer geïnspireerd om met een nieuwe visie te gaan ondernemen.

Fast Company werd in 1995 in het leven geroepen door Alan Webber en Bill Taylor, twee voormalige redacteuren van The Harvard Business Review. Het uitgangspunt voor de oprichting van een nieuw tijdschrift was dat volgens hen een wereldwijde (internet)-revolutie zorgde voor enorme veranderingen in het bedrijfsleven; een aantal daar snel op inspelende bedrijven zetten op hun beurt de wereld op zijn kop. Fast Company gooide de oude regels van het zakendoen overboord en begon op te tekenen hoe (snel) veranderende bedrijven kansen creëren en met elkaar concurreren en hoe nieuwe handelspraktijken een succes kunnen worden. Ook de teams en individuen die het zakendoen heruitvinden en zodoende een nieuwe toekomst bedenken staan vaak in de spotlights in het blad.

Fast Company stelt jaarlijks ook een aantal lijsten samen, waaronder die van meest innovatieve bedrijven, wereldveranderende ideeën, innovatie binnen design, en meest creatieve personen. De jaarlijkse lijst van meest creatieve personen binnen het zakenleven verschijnt aan het begin van de zomer en bestaat uit een top 100 van vooruitziende individuen uit zeer verschillende sectoren.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn, tenzij je binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of een brief, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na 1 jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina wordt de bezorging en administratie geregeld door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Fast Company verschijnt acht keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door Mansueto Ventures gevestigd New York.

Deel deze Fast Company aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Fast Company »
Titel: Fast Company
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Fast Company kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 10x Fast Company € 67,50  stopt automatisch: nee

Van
67,50
Voor67,50

Tien keer Fast Company voor 67,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 10x Fast Company cadeau € 67,50  stopt automatisch: ja

Van
67,50
Voor67,50

Geef Fast Company magazine nu 10 keer cadeau. Hierna stopt het cadeau-abonnement automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Stuur deze Fast Company aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Fast Company toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Fast Company aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
4x Quote 30,-

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 drie recensiesUw besparing: 9,80

25%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
 
Het vaktijdschrift Officerendement
Office Rendement
5x Office Rendement 29,-

Office Rendement is een nieuws- en adviesmagazine voor secretaresses en office managers.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
1 jaar (8 nummers) Entrepreneur 59,95

In Entrepreneur leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken.
 Schrijf recensie 

Slechts7,49 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Fast Company abonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Forbes Magazine
abonnement
Forbes Magazine
Fortune
abonnement
Fortune
Financial Times
abonnement
Financial Times
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws