FourFourTwo UK aanbieding

Proefabonnement op FourFourTwo UK

FourFourTwo UK
Four Four Two  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


FourFourTwo is een stijlvol en tegelijkertijd lekker provocerend Brits voetbalblad met aandacht voor de voetbalteams en spelers die ertoe doen: niet alleen in de Engelse competitie maar ook wereldwijd. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en bevat boeiende artikelen, schitterende actiefoto's en interviews met de sterren van vandaag, het aanstormend talent van morgen en ook de toppers van weleer. Dit ruim 100 pagina's tellende magazine boeit vanaf de eerste pagina en houdt je aandacht niet alleen tijdens de eerste, maar ook tijdens de tweede helft volledig vast. Misschien heb je zelfs nog wat extra blessuretijd nodig om het blad helemaal uit te lezen!

FourFourTwo is eigenzinnig en gezaghebbend, vol met passie voor de sport en, zoals we dat van de Britten gewend zijn, voorzien van een flinke dosis humor. Van jeugdvoetbal tot de topcompetities - iedere maand zorgen de meest gerespecteerde columnisten en journalisten in het Engelse voetbal voor een heerlijk leesbaar voetbalblad met de grootste namen en de beste artikelen. Een onmisbare rubriek is 'Performance', waar professionele voetballers hun geheimen uit de doeken doen en waarmee je je eigen vaardigheden misschien wel kunt verbeteren!

Het blad kent ook een aantal jaarlijsten en awards, waaronder de FFT100, een lijst van de 100 beste voetballers ter wereld volgens de redactie van het blad. Verder zijn ze bij FourFourTwo ook helemaal gek van lijstjes. Wat te denken van de 50 meest gehate personen in de voetbalwereld, de beste assists in de geschiedenis van de Premier Leauge of de beste 25 Champions League wedstrijden ooit?

Het eerste nummer van FourFourTwo verscheen in 1994, vlak na het WK in de Verenigde Staten waar Engeland nota bene - voor het eerst sinds 1982 - niet eens voor gekwalificeerd was. Toch werd er doorgezet en met succes: FourFourTwo werd 's werelds grootste voetbalblad met eigen edities voor onder meer Australië, Korea en Brazilië. De naam komt natuurlijk van de klassieke 4-4-2 opstelling met vier verdedigers, vier middenvelders en twee aanvallers, één van de oudste systemen die vandaag de dag nog toegepast worden en die voornamelijk met Engels voetbal kan worden geassociëerd.

Neem nu een abonnement op FourFourTwo en blijf voortaan iedere maand op de hoogte van wat er op wereldwijde schaal in de voetbalwereld speelt!

Let op: dit betreft een Engelstalig voetbaltijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het tijdschrift cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon en de post. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. FourFourTwo verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Haymarket Media Group.

Deel deze FourFourTwo UK aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over FourFourTwo UK »
Titel: FourFourTwo UK
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in voetbalbladen

Het tijdschrift VI
Voetbal International
6 maanden VI 28,- per kwartaal

Voetbal International houdt je iedere week volledig op de hoogte van de (inter)nationale voetbalcompetities. Neem nu een abonnement op VI en kies voor een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot 49%!
 twaalf recensiesUw besparing: 26,00

32%
korting
Slechts2,15 per tijdschrift
 
Het voetbalblad Panna
Panna!
3x Panna 16,75

Panna voetbal magazine is het coolste, leukste voetbalblad voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar met veel aandacht voor jeugdvoetbal en vette tips en trucs.
 Schrijf recensie 

Slechts5,58 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
FourFourTwo UK proefabonnement aanbieding, rubriek voetbaltijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Voetbal International
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws