Het Laatste Nieuws proefabonnement aanbieding
Abonnement op het dagblad Het Laatste Nieuws
Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
Van 26,95 voor 4,-
 Vlaanderen
Editie: België
Taal: Nederlands
Packshot Het Laatste Nieuws Compleet

Proefabonnement op Het Laatste Nieuws

85%
korting
Het Laatste Nieuws
HLN - 1 aanbieding  Vlaanderen
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-
Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch.
Het Laatste Nieuws leest u nu al vanaf 4.00 - profiteer van maximaal 85% korting op deze krant!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
24 nummers 4,- 85% Vraag aan aflopend

Het Laatste Nieuws is met dagelijks ruim 1 en een kwart miljoen lezers de grootste en meest gelezen krant van Vlaanderen. Het Belgische dagblad brengt een prettige mix van nieuws uit binnen- en buitenland, sport, economie, regionaal nieuws en amusement. Het regionale nieuws is ook echt toegespitst op uw omgeving: op basis van uw adres krijgt u namelijk één van de maar liefst 21 regionale edities in de bus. In het weekend is HLN extra dik en voorzien van de bijlagen Weekendcoaches, Reizen, Wonen en het magazine Nina.

Naast het nieuws, sport en economie zijn er van maandag tot en met vrijdag de tv-krant met een programma-overzicht van die dag, achtergronden en uitleg over nieuwkomers, van maandag tot en met zaterdag het katern VIPS met alles over de wereld van de showbizz, glitter en glamour en op zaterdag de weekendbijlagen 'Weekend', 'Reizen' en 'Wonen' en 'TV & Puzzel' met de weekendprogrammatie, de beste tv-tips en puzzels. Op zaterdag wordt Het Laatste Nieuws tevens vergezeld van het lifestyle blad NINA met daarin onder andere interviews met bekende maar ook onbekende Vlamingen, mode, lifestyle, beauty, relaties en culinair. U ziet het: HLN is een dagblad voor het hele gezin met voor ieder wat wils.

Profiteer nu van 1 van de scherpe acties van HLN:

  1. Een proefabonnement van 4 weken. Hierbij heeft u de keuze om de krant geheel digitaal te lezen, op zaterdag op papier en de hele week digitaal of de hele week op papier én digitaal (Compleet).
  2. Met korting: 18+6 maanden gratis. U leest het Laatste Nieuws met 25% korting op de prijs in de krantenwinkel en heeft hierbij de keus uit Weekend + Digitaal (de uitgebreide weekendkrant op zaterdag op papier en de hele week digitale toegang) of Compleet, de abonnementsvorm waarbij u iedere dag HLN in de brievenbus krijgt én tevens digitaal kunt lezen.
  3. Met cadeau: Het Laatste Nieuws + LG Smart TV. Bij een 2- of 3-jarig abonnement op Het Laatste Nieuws ontvangt u nu tijdelijk een 32 inch (81cm) LG Smart TV met HDMI, Dolby Audio en webOS 3.5.

Bij alle bovengenoemde abonnementen krijgt u ook toegang tot Topics, een digitaal nieuwsplatform met alle artikelen uit maar liefst dertien Belgische en Nederlandse kwaliteitskranten waaronder De Morgen, de Volkskrant, het AD en Trouw.

Let op: dit betreft een Belgische krant. Indien u woonachtig bent in Nederland kunt u helaas niet profiteren van dit aanbod. Het proefabonnement van 4 weken voor 1, 2 of 4 euro (digitaal/weekend+digitaal/compleet) stopt automatisch. Voor de overige abonnementen geldt: deze worden na de eerste abonnementsperiode verlengd voor onbepaalde tijd tegen het dan geldende reguliere tarief. Opzeggen moet minimaal één maand voor het einde van het lopend contract, hierna geldt steeds een opzegtermijn van één maand startend op het einde van de lopende maand. Het Laatste Nieuws verschijnt iedere week van maandag t/m zaterdag op papier en digitaal en wordt uitgegeven door Persgroep Publishing nv. De papieren editie van HLN wordt iedere dag voor 7:30 uur bezorgd, op zaterdag is dit 10:00. De digitale editie is dagelijks vanaf 4:00 's ochends beschikbaar.

Deel deze Het Laatste Nieuws aanbiedingen pagina:

Normale prijs HLN:€ 26,95
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 22,95
Prijs proefabonnement:€ 4,00
Korting op de prijs in de winkel:85 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Het Laatste Nieuws »
Titel: Het Laatste Nieuws
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit proefabonnement kan alleen in België aangevraagd worden Deze aanbieding geldt alleen in België

Alle HLN kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf € 1,-  stopt automatisch: ja

Van
26,95
Voor4,00
Korting85 %
85%
korting

24 keer HLN voor 4,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Het Laatste Nieuws aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het proefabonnement op Het Laatste Nieuws toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Het Laatste Nieuws aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Het Laatste Nieuws proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
De Morgen
abonnement
De Morgen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws