History of War abonnement aanbieding
Abonnement op het blad History of War
History of War is een Engelstalig tijdschrift over de wereldwijde geschiedenis van oorlog en militaire operaties met interviews, diepgravende artikelen en schitterende foto's.
voor 9,23per blad!
 United Kingdom
Editie: Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels

Abonnement op History of War

History of War
Alle History of War abonnement aanbiedingen
 1. 13x History of War 119,95
  jaarabonnement
  Beste deal
 2. 13x History of War 119,95
  cadeau abonnement (stopt automatisch)
History of War leest u nu al vanaf 119.95
Aanbieding Korting   Soort abonnement
13 nummers 119,95   Vraag aan doorlopend
13 nummers cadeau 119,95   Vraag aan aflopend, kado

Het Engelstalige tijdschrift History of War werd in 2014 gelanceerd als een magazine gewijd aan het verkennen van gewapende conflicten door de eeuwen heen. Het blad neemt je middels uitgebeide artikelen mee door de verhalen en strategieën van oorlogen, laat helden de revue passeren en toont welke machines en wapens er gebruikt werden. Met een abonnement op History of War lees je alles: van de epische zeges van Middeleeuws Europa tot de moedige gevechten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je wordt, onder andere door middel van interviews met veteranen, meegenomen in de denkwijze van soldaten, krijgt veelvuldige kijkjes 'onder de motorkap' van een aantal van 's werelds meest vernietigende gevechtsmachines en wordt in de gelegenheid gesteld om conflicten in het verleden vanaf een afstand te zien om zodoende de grote lijnen ervan beter te kunnen snappen.

In ieder nummer van History of War vind je de volgende vaste rubrieken:

 • The Briefing: iedere editie legt de ongrijpbare historische oorsprong van veel van de hedendaagse conflicten bloot. Dit doet de redactie door middel van boeiende infographics en artikelen waar gedegen, diepgaand onderzoek aan vooraf is gegaan.
 • History of War: vakkundig onderzochte en geschreven artikelen uit de militaire geschiedenis met een focus op de strategieën en verhalen van de briefing room tot het slagveld, compleet met gedetailleerde illustraties en schitterende foto's.
 • Frontline: in deze rubriek vind je een compleet verslag van een wapen, veldtocht of voertuig, voorzien van complexe kaarten, adembenemende afbeeldingen en gedetailleerde illustraties zodat je jezelf binnen de kortste keren een expert kunt noemen.
 • Great Battles: begeef je op een aantal van de meest belangrijke slagvelden ooit, compleet met uitvoerige verslagen en gedetailleerde kaarten die conflicten door de eeuwen heen in al hun onthutsende en gewelddadige glorie tot leven brengen.
 • Heroes of the Victoria Cross: lees de ongelofelijke en inspirerende verhalen van dapperheid op het slagveld in de loop der eeuwen die beloond werden met het Victoria Cross, de hoogste Britse militaire onderscheiding, en de Medal of Honor, de Amerikaanse evenknie.
 • Operator’s Handbook: Neem plaats op de stoel van de bestuurder, ga aan het roer staan of betreed de cockpit van de meest indrukwekkende vehikels uit de militaire geschiedenis, vergezeld van prachtige fotografie en beschrijvingen die toegespitst zijn op de zegevierende technologie er binnenin.

Hoe kwam de Keizerlijke Garde van Napoleon eigenlijk aan haar superieure reputatie, hoe zette Napoleon haar in tijdens gevechten en waarom ging het mis bij de Slag bij Waterloo? Wat moest een zeer groot netwerk van mannen en vrouwen tijdens de Slag om Engeland in 1940 allemaal doen om de piloten van de RAF in de lucht te houden? Wat was generaal-majoor William Tecumseh Sherman van plan met zijn mars naar de zee tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog? Hoe werd Zwitserland in 1815 tijdens het Weens Congres een neutrale staat en hoe verging het het Alpenland voor die tijd qua oorlogsvoering? Waarom slaagden de Westerse landen er niet in de opstand van de de bolsjewieken de kop in te drukken tijdens de Russische Burgeroorlog? Dit alles en meer lees je in het beste tijdschrift over militaire geschiedenis: History of War!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het blad cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. History of War verschijnt dertien keer per jaar en wordt uitgegeven door Future Publishing limited the Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Tekst laatst gewijzigd op 03 december 2018 om 10:30:35

Deel deze History of War aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over History of War »
Titel: History of War
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle History of War kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 13x (1 jaar) History of War € 119,95  stopt automatisch: nee

Van
119,95
Voor119,95

Dertien keer History of War voor 119,95.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 13x (1 jaar) History of War cadeau € 119,95  stopt automatisch: ja

Van
119,95
Voor119,95

Geef hét blad over de geschiedenis van oorlogsvoering nu een jaar cadeau aan een liefhebber van historische veldslagen. Cadeau-abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze History of War aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op History of War toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

History of War aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in historische bladen

Het tijdschrift Historia
Historia
9x Historia 37,50

Historia is een populair-geschiedkundig magazine van de makers van Wetenschap in Beeld. In ieder nummer reportages en artikelen over belangrijke gebeurtenissen maar ook alledaagse bezigheden uit het verleden.
 Schrijf recensie Uw besparing: 25,05

40%
korting
Slechts4,17 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad
3x Historisch Nieuwsblad 15,-

Het Historisch Nieuwsblad biedt haar lezers een beter inzicht in de geschiedenis en daardoor ook een beter begrip van de actuele gebeurtenissen.
 één recensieUw besparing: 8,25

35%
korting
Van € 23,25 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Geschiedenismagazine
Geschiedenis Magazine
Proefabonnement: 4x Geschiedenis Magazine 19,95

In Geschiedenis Magazine wordt elk tijdvak van de Nederlandse geschiedenis en de wereldgeschiedenis beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor historisch onderzoek.
 één recensieUw besparing: 4,05

17%
korting
Van € 24,00 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
History of War abonnement aanbieding, rubriek historische tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Alles Over Geschiedenis
proef abonnement
Alles Over Geschiedenis
Aeroplane
abonnement
Aeroplane
BBC History Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws