De Limburger Zaterdag Plus aanbieding

Proefabonnement op De Limburger Zaterdag Plus

De Limburger Zaterdag Plus
De Limburger Zaterdag Plus

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Met het zaterdag Plus abonnement van de Limburger begint u ieder weekend heerlijk aangenaam met de dikke papieren zaterdagkrant en L-magazine die beiden voor half acht 's ochtends bezorgd worden. Dat betekent dus heerlijk ontbijten met het laatste regionale en lokale nieuws uit uw directe omgeving en de rest van de provincie Limburg. Uiteraard komt daarnaast het binnen- en buitenlands nieuws ook uitgebreid aan bod. Van maandag tot en met vrijdag, wanneer u het drukker heeft, heeft u de beschikking over de digitale versie van de krant. Deze is iedere ochtend vanaf 7 uur beschikbaar en kunt u overal en wanneer u maar wilt raadplegen via uw laptop, tablet of smartphone.

De papieren zaterdagkrant kent acht regio-edities: voor Maastricht, Venray, Venlo, Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Parkstad en Heuvelland. U krijgt de editie van de plaats of regio waar u in of het dichtst bij woont, zodat u altijd precies weet wat er speelt in uw directe omgeving. De digitale krant kunt u in alle acht edities lezen. Om de Limburger via uw pc te raadplegen kunt u naar onlinekrant.delimburger.nl gaan. Voor tablets en smartphones is er de Limburger krantenapp die beschikbaar is in de Apple Store voor iOS apparaten zoals de iPhone en iPad en in de Google Play Store voor Android telefoons en -tablets. Een extra handigheidje van de app is dat de krant te downloaden is en zodoende ook offline beschikbaar is. Handig voor op reis of als er even geen bereik is! U kunt in de app verder alle kranten tot 30 dagen terug raadplegen. Zoekt u een artikel uit een krant ouder dan 30 dagen? Dan kunt u zoeken in het apart beschikbare krantenarchief.

Naast de weekendkrant krijgt u 's zaterdags ook L-Magazine in de bus. Dit is een uitgebreide weekendbijlage in handig tijdschrift-formaat met inhoud voor het hele gezin. In L-Magazine leest u inspirerende verhalen over mensen die in Limburg wonen, werken en genieten van het leven. Daarnaast komen thema's als tuinieren, verzorging, reizen, zingeving, ontspanning en koken en uit eten aan bod.

Probeer het zaterdagabonnement van Dagblad De Limburger nu een half jaar uit of kies voor een jaarabonnement met een aantrekkelijke korting! Leest u liever de hele week de krant op papier? Kijk dan bij de reguliere Limburger abonnementen.

Het halfjaar- en jaarabonnement met actietarief gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn, tenzij u uiterlijk een maand voor afloop opzegt, omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke iedere maand opzegbaar is. Dagblad De Limburger verschijnt van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van een aantal feestdagen, op papier en digitaal. De krant wordt uitgegeven door Media Groep Limburg, een onderdeel van Mediahuis.

Deel deze De Limburger Zaterdag Plus aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over De Limburger Zaterdag Plus »
Titel: De Limburger Zaterdag Plus
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in weekend kranten

De krant Weekendabonnement Telegraaf
Telegraaf Weekend
Telegraaf zaterdag op papier + de hele week digitaal 3,12 p/week

Ontvang de Telegraaf één of twee jaar lang op zaterdag in de bus en de hele week digitaal voor slechts 3 euro 12 per week! Of kies voor 3 jaar voor slechts 2,65 per week!
 33 recensiesUw besparing: 185,64

53%
korting
Slechts0,52 per krant
 
De krant Weekendabonnement NRC Handelsblad
NRC Zaterdag of Langweekend
NRC Zaterdag + alle dagen digitale toegang

Neem nu een abonnement van 1 jaar op NRC, ontvang iedere zaterdag de extra dikke NRC Weekend editie en lees de hele week alle edities in digitale vorm. Actietarief met 52% korting!
 negen recensiesUw besparing: 191,88

52%
korting
Slechts0,58 per krant
 
De krant AD Zaterdag + Digitaal
AD Weekend
6 maanden AD Weekend + digitaal 4,- per week

Profiteer van korting oplopend tot 56% met het AD Weekend abonnement: 's zaterdags de dikke weekendkrant op papier en de hele week toegang tot alle digitale edities.
 twee recensiesUw besparing: 102,70

50%
korting
Slechts0,67 per krant
 
De krant Volkskrant Zaterdag + digitaal
Volkskrant Weekend
6 maanden VK Weekend + digitaal 4,50 / week

Lees nu zes maanden de Volkskrant: 's zaterdags de dikke weekendkrant op papier en de hele week digitaal, inclusief toegang tot Topics.nl en alle artikelen op Volkskrant.nl
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 110,50

49%
korting
Slechts0,75 per krant
 
Meer tijdschriften en kranten:
De Limburger Zaterdag Plus proefabonnement aanbieding, rubriek weekendabonnementen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Tros Kompas
abonnement
Tros Kompas
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws