Linux Format aanbieding

Proefabonnement op Linux Format

Linux Format
Linux Format  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelstalige tijdschrift Linux Format is jouw complete gids in de wereld van Linux en open source software - of je nou een echte power user bent of iemand die dit meer dan volwaardige gratis open source besturingssysteem nog maar net heeft leren kennen en het naar meer vind smaken. In ieder nummer van het blad vind je het laatste nieuws, interviews met de belangrijke mensen in de wereld van open source, opiniestukken van deskundigen, uitgebreide tutorials, programmeer-handleidingen, reviews en nog veel meer!

Als je een abonnement op Linux Format neemt kun je in het vervolg iedere vier weken profiteren van:

  • Het Linux Format archief - met onbeperkte toegang tot alle voorgaande edities tot en met nummer 66 in DRM-vrij PDF-formaat.
  • Meer dan 60.000 woorden gewijd aan open source
  • Een op maat samengestelde DVD met de laatste releases van populaire en minder bekende Linux distributies (ook wel distro's genaamd)
  • Geweldige Linux en Raspberry Pi tutorials en projecten
  • Het laatste Linux- en open source nieuws, opinies, reviews en interviews als eerste

De redacteuren van Linux Format zijn stuk voor stuk doorgewinterde Linux gebruikers en dus experts op het gebied van dit veelzijdige en krachtige OS. Zij brengen je op een enthousiaste en toegankelijke manier alles op het gebied van gloednieuwe features in de nieuwste kernel, laten je zien hoe je dingen kunt aanpakken op de Linux manier, vertellen je hoe je kunt programmeren en taken kunt automatiseren door middel van handige scripts en reviewen van alles en nog wat. Van het installeren van de laatste build van Ubuntu tot het aanmaken van virtuele systemen in de cloud met Docker - werklijk alles komt aan bod. Daarnaast voorzien intrigerende artikelen en interviews in een focus op belangrijke nieuwe technologieën, trends en vraagstukken in de snel veranderende wereld van gratis en open source software.

Of, zoals de hoofdredacteur van Linux Format zelf over zijn blad zegt:

"We zijn zeer gedreven als het aankomt op GNU/Linux, gratis en open source software, de mensen die het ontwikkelen en de personen en groepen die het gebruiken. Als je je kennis van Linux wilt vergroten, meer uit je code wilt halen en op de hoogte wilt blijven van de laatste technologieën, dan is Linux Format je go-to bron van informatie met het beste van 'free and open source software' (FOSS), Raspberry Pi en nog veel meer!"

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van encryptie voor een veiliger internet? Hoe kun je Linux Containers en VirtualBox inzetten om Linux overal en altijd te kunnen draaien? Hoe maak je met Python een mediaspeler voor de Raspberry Pi? Hoe zit de 'graphical stack' van Linux precies in elkaar? Wat is de beste distro voor je desktop/laptop en welke zijn meer geschikt om een kleine webserver in te richten? Hoe kwam volgens Guido van Rossum, ontwerper van Python, deze superhandige programmeertaal eind jaren '80 tot stand? Hoe beveilig je een e-mail server op de juiste manier? Hoe kun je je eigen opensource clouddienst draaien zonder tussenkomt van Google, Facebook en andere potentiële 'meekijkers'? Over dit soort dingen en meer lees je iedere vier weken in Linux Format!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn, tenzij je binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of een brief, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na 1 jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina wordt de bezorging en administratie geregeld door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Linux Format verschijnt dertien keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Future Publishing Limited gevestigd the Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Linux Format aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Linux Format »
Titel: Linux Format
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift ComputerIdee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op ComputerIdee en profiteer van een aantrekkelijke korting.
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine voor computer techniek
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrifft voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Linux Format proefabonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Linux Magazine
proef abonnement
Linux Magazine
PCM
proef abonnement
PCM
C't
abonnement
C't
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws