Denksport Logisch Kleuren & Tekenen abonnement aanbieding

Abonnement op Denksport Logisch Kleuren & Tekenen

25%
korting
Denksport Logisch Kleuren & Tekenen
7x Logisch Kleuren & Tekenen 28,35
Bekijk nu »
Profiteer van 25% korting met dit abonnement
Alle Denksport Logisch Kleuren & Tekenen abonnement aanbiedingen
 1. 7x Denksport Logisch Kleuren & Tekenen 28,35
  jaarabonnement25%
  Beste deal (25% korting)
 2. 7x Denksport Logisch Kleuren & Tekenen 28,35
  cadeau abonnement 25% (stopt automatisch)
Denksport Logisch Kleuren & Tekenen leest u nu al vanaf 28.35 - profiteer van maximaal 25% korting op dit puzzelblad!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
7 nummers 28,35 25% Vraag aan doorlopend
7 nummers cadeau 28,35 25% Vraag aan aflopend, kado

Logisch Kleuren en Tekenen is een puzzelblad voor volwassenen van Denksport waarin je op een heel andere manier dan normaal bezig gaat met puzzelen: in plaats van gericht op (algemene) kennis van zoveel mogelijk synoniemen (kruiswoordraadsels, zweedse puzzels), het ontcijferen van de oplossing uit een cryptische omschrijving (cryptogrammen) of logisch nadenken (sudoku, binaire puzzels) is Logisch Kleuren en Tekenen een combinatie van een logische puzzel en lekker ontspannen en onbekommerd tekenen en kleuren.

In Logisch Kleuren en Tekenen vind je de volgende soorten puzzels en variaties hierop:

 • Lijnpuzzel: een oude bekende van vroeger, en nog steeds helemaal hip! In deze puzzels is het de bedoeling om alle cijfers op volgorde met elkaar te verbinden. Door grote afbeeldingen en een aantal variaties waarin je verschillende kleuren moet gebruiken of lijnen tussen sterren of identieke symbolen moet trekken biedt deze puzzelsoort voldoende variatie en uitdaging.
 • Zoekplaatje: in een zoekplaatje puzzel krijg je een diagram met getallen voorgeschoteld. Deze getallen komen steeds paarsgewijs voor, met uitzondering van de 1. Je moet nu proberen om alle paren met elkaar te verbinden door middel van een horizontale of verticale lijn (of beide, dus met een rechte bocht erin) die qua aantal vakjes precies even lang is als het betreffende getal. Uiteindelijk onstaat er door inkleuren van de vakjes met getallen en lijnen een mooi plaatje in kleur of zwart-wit.
 • Codekleuren: dit type puzzel is er in twee varianten. De eerste werkt met nummers. Hier is het de bedoeling om vakjes in te kleuren met kleuren die aangegeven worden in de legenda onderaan de pagina. De tweede variant is er één met lijnen, hier kun je dus je geodriehoek of liniaal bij gebruiken. Het is de bedoeling om lijnen te trekken tussen twee dezelfde getallen. In de vlakken die zo onstaan staan symbolen. In de legenda zie je welke kleur bij welk symbool hoort en zo maak je uiteindelijk een mooie tekening.
 • Codeplaatje: dit is een heerlijke soort puzzel om lekker creatief bezig te zijn. In het diagram staan getallen van 0 t/m 9. In de bijbehorende legenda zie je hoe je elk vakje in moet kleuren: helemaal of gedeeltelijk: voor de helft recht of voor de helft diagonaal naar alle kanten. Uiteindelijk onstaat ook hier weer een mooie kleuren- of zwart-wit tekening.
 • Doolhof: ook een klassieker, maar met een twist. Eerst zoek je de weg door het doolhof, en daarna kleur je deze weg mooi in. Er onstaat als je het goed hebt gedaan ook weer een mooie afbeelding.

Al met al zorgen deze verschillende soorten puzzels dus voor lekker veel diversiteit in één blad! Je kunt zelf al naar gelang waar je zin aan hebt kiezen of je met of zonder kleuren en liniaal aan de slag wilt.

Beleef af en toe eens een heerlijk moment voor jezelf door lekker weg te duiken in een puzzelblad, bijvoorbeeld deze Kleuren en Tekenen uitgave. Je kunt het overal doen: in de tuin, in de trein op weg naar je werk of tijdens het een oogje in het zeil houden in de speeltuin terwijl je kinderen zich lekker vermaken. Puzzelen werkt heerlijk ontspannend, zeker als je er ook nog bij mag kleuren! Als je nu een abonnement neemt kun je zeven nummers (ruim een jaar) vooruit met iedere editie 48 pagina's puzzelplezier.

Het abonnement geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is via e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefoon of brief. Het cadeau abonnement voor een ander stopt automatisch. Logisch Kleuren en Tekenen is een uitgave van Denksport puzzelbladen, een onderdeel van Uitgeverij Keesing. Het blad verschijnt iedere acht weken.

Deel deze Denksport Logisch Kleuren & Tekenen aanbiedingen pagina:

Normale prijs Logisch Kleuren & Tekenen:€ 37,80
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 9,45
Prijs abonnement:€ 28,35
Korting op de prijs in de winkel:25 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Denksport Logisch Kleuren & Tekenen »
Titel: Denksport Logisch Kleuren & Tekenen
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Logisch Kleuren & Tekenen kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 7x Logisch Kleuren & Tekenen € 28,35  stopt automatisch: nee

Van
37,80
Voor28,35
Korting25 %
25%
korting

Zeven keer Logisch Kleuren & Tekenen voor 28,35.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 7x Logisch Kleuren & Tekenen cadeau  stopt automatisch: ja

Van
37,80
Voor28,35
Korting25 %
25%
korting

Geef Logisch Kleuren & Tekenen, goed voor uren kleurplezier, nu een jaar lang cadeau. Het abonnement stopt hierna automatisch.

Vraag aan

Stuur deze Denksport Logisch Kleuren & Tekenen aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Denksport Logisch Kleuren & Tekenen toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Denksport Logisch Kleuren & Tekenen aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in puzzelbladen

Het blad Puzzel & Win
Win!
17x Win! 53,55

Bent u ook zo gek op puzzelen? Lekker ontspannen op de bank of in de tuin? Iedere keer weer veel puzzelplezier met Win (voorheen Bingo)!
 67 recensiesUw besparing: 17,85

25%
korting
Slechts3,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift PlusPuzzels
Plus Puzzels
6x Plus Puzzels 15,-

PlusPuzzels is het puzzelblad van de uitgever van Plus Magazine met in ieder nummer een keur van kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, sudoku, cryptogrammen, logische puzzels en meer.
 één recensieUw besparing: 8,70

37%
korting
Van € 23,70 voor € 15,-
 
Het puzzelblad Varia Bundel drie sterren
Denksport Varia Bundel 3*
13x Denksport Varia Bundel 39,95

Denksport Puzzel Varia brengt elke maand een zeer gevarieerd puzzelaanbod. Neem nu een abonnement van een jaar met 25% korting op de prijs van losse puzzelboeken!
 Schrijf recensie Uw besparing: 13,35

25%
korting
Slechts3,07 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Denksport Logisch Kleuren & Tekenen abonnement aanbieding, rubriek puzzelboeken. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Plus Magazine
abonnement
Plus Magazine
MAX Magazine
proef abonnement
MAX Magazine
Schrijven Magazine
abonnement
Schrijven Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws