Magisch Kleurblok abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Magisch Kleurblok
Magisch Kleurblok
In het Magisch Kleurblok kom je voor verrassingen te staan: vaak zijn dingen niet wat ze lijken. Dit blok bevat naast tovertekeningen ook mandala's en normale kleurplaten.
Van 19,00 voor 17,10

Abonnement op Magisch Kleurblok

10%
korting
Magisch Kleurblok
4x Magisch Kleurblok 17,10
Bekijk nu »
Profiteer van 10% korting met dit abonnement
Alle Magisch Kleurblok abonnement aanbiedingen
 1. 4x Magisch Kleurblok 17,10 = 4,28 per blad
  jaarabonnement10%
  Beste deal (10% korting)
 2. 4x Magisch Kleurblok 17,10 = 4,28 per blad
  cadeau abonnement 10% (stopt automatisch)
Magisch Kleurblok leest u nu al vanaf 17.10
Aanbieding Korting   Soort abonnement
4 nummers 17,10 10% Vraag aan doorlopend
4 nummers cadeau 17,10 10% Vraag aan aflopend, kado

Voorbeeld van een tovertekening in het Magisch Kleurblok In het Magisch Kleurblok van Denksport Junior zijn de dingen vaak anders dan ze lijken! De tovertekeningen in dit kleurboek voor kinderen van plusminus 6 tot en met 10 jaar doen je geloven dat je bijvoorbeeld een mooie kleurplaat van een verpleegster in een ziekenhuis gaat maken, maar als je gaat kleuren merk je dat het tafereel geleidelijk verandert. Uiteindelijk blijkt het om een brandweerman te gaan! Hoe kan dat? Deze magische tekeningen volgen het welbekende principe van kleuren op nummer: ieder vakje in de tekening moet ingekleurd worden met een kleur die correspondeert met een cijfer of symbool. In de legenda onder de kleurplaat zie je welke kleuren je moet gebruiken voor welke cijfers of welke symbolen. Door dikker gedrukte lijnen in de kleurplaat (zie voorbeeld) wordt de suggestie gewekt wat je in gaat kleuren. Naarmate je vordert zie je echter dat je voor de gek gehouden bent: in plaats van een cowboy met een koe heb je een rockster met een gitaar ingekleurd!

De hoeveelheid kleuren die je kind voor een tovertekening moet gebruiken verschilt per keer, maar er zijn nooit meer dan negen kleuren nodig om te kunnen toveren. Dit maakt dat het boekje al geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of zes die tot 10 kunnen tellen. Voorwaarde voor een maximaal effect is natuurlijk wel dat je zoon of dochter enigszins plezier moet hebben in het secuur kleuren binnen de lijntjes. En natuurlijk mag je ook andere kleuren gebruiken dan de voorgeschreven kleuren. Als je dat maar consistent doet, anders werkt de magie niet optimaal!

Naast de tovertekeningen vind je in het Magisch Kleurblok ter afwisseling ook schitterende mandala's en andere kleurplaten. Het blok is met 72 pagina's lekker dik. Ook handig: het dikkere karton op de achterkant zorgt ervoor dat er tijdens het kleuren een goede ondersteuning is als je kind dit niet aan een tafel kan doen, bijvoorbeeld onderweg in de auto. Als de kleurplaat af is kan deze door middel van het handige perforatierandje op een eenvoudige wijze uit het blok worden gescheurd om vervolgens een mooi plaatsje op het prikbord of de koelkast te krijgen.

Houdt je zoon of dochter van kleuren en van een beetje magie op z'n tijd? Dan is Magisch Kleurblok een leuk cadeautje om ieder kwartaal in de bus te krijgen! Naast deze uitgave zijn er van Denksport Junior onder andere ook de volgende kleur- en doeboeken verkrijgbaar:

 • Mandala Junior kleurboekMandala Junior - een mandala kleurboek voor kinderen van alle leeftijden.
 • Lijnpuzzels + Kleurplaten - een gevarieerd kleurboek voor kinderen van 6 tot 10 jaar met lijnpuzzels en kleuren op nummer.
 • Mijn Modefabriek - speciaal voor meiden die hun eigen modetrends willen maken: een leuk scheurblok met tekeningen van kleding en accessoires die naar eigen inzicht ingekleurd kunnen worden.
 • Mijn Pixel Art kleurboekMijn Pixel Art - kleur de pixels geduldig in aan de hand van het voorbeeld. Geschikt voor kinderen van plusminus 8 tot 12 jaar.

Pak je potloden of stiften, begin met kleuren en ontdek de magie in het Magisch Kleurblok van Denksport voor Kids! Neem nu een abonnement voor je zoon of dochter met extra korting ten opzichte van de winkelprijs gedurende het eerste jaar, of geef een automatisch aflopend abonnement cadeau aan je kleinkind, neefje of nichtje!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke daarna maandelijks opzegbaar is. Geef je het Magisch Kleurblok cadeau dan stopt het abonnement automatisch en is opzeggen niet nodig. Opzeggen is eenvoudig en kan per e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch of per brief. Magisch Kleurblok wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV; het blok verschijnt vier maal per jaar.

Deel deze Magisch Kleurblok aanbiedingen pagina:

Normale prijs Magisch Kleurblok:€ 19,00
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 1,90
Prijs abonnement:€ 17,10
Korting op de prijs in de winkel:10 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Magisch Kleurblok »
Titel: Magisch Kleurblok
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Magisch Kleurblok kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 4x Magisch Kleurblok € 17,10  stopt automatisch: nee

Van
19,00
Voor17,10
Korting10 %
10%
korting

Vier keer Magisch Kleurblok voor 17,10.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 4x Magisch Kleurblok cadeau  stopt automatisch: ja

Van
19,00
Voor17,10
Korting10 %
10%
korting

Geef het Magisch Kleurblok van Denksport Junior nu een jaar cadeau. Het cadeau-abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Stuur deze Magisch Kleurblok aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Magisch Kleurblok toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Magisch Kleurblok aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 25,15

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,78

10%
korting
Van € 27,93 voor € 25,15
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,10

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,90

10%
korting
Van € 19,00 voor € 17,10
 
Het puzzelblad Speelboek voor kids
Speelboek voor kids
7x Speelboek voor kids 25,15

Speelboek voor kids van Denksport Junior is een leuk en gevarieerd puzzelblad voor kinderen van zes tot en met acht jaar.
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,78

10%
korting
Van € 27,93 voor € 25,15
 
Meer tijdschriften en kranten:
Magisch Kleurblok abonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vakantie Doeboek
abonnement
Vakantie Doeboek
Mijn eerste sudoku
abonnement
Mijn eerste sudoku
Mijn eerste woordzoeker
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws