MIT Technology Review abonnement aanbieding
Abonnement op het blad MIT Technology Review
MIT Technology Review is een gerespecteerd Amerikaans tijdschrift verbonden aan het gelijknamige technologisch instituut in Cambridge. Met MIT Technology Review ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nano-, bio- en informatietechnologie.
voor 19,58per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op MIT Technology Review

MIT Technology Review
Alle MIT Technology Review abonnement aanbiedingen
  1. 6x MIT Technology Review 117,50 = 19,58 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 6x MIT Technology Review 117,50 = 19,58 per blad
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
MIT Technology Review leest u nu al vanaf 117.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 117,50   Vraag aan doorlopend
6 nummers cadeau 117,50   Vraag aan aflopend, kado

Het tweemaandelijkse blad MIT Technology Review is 's werelds oudste tijdschrift over technologie. Het aan het Massachusetts Institute of Technology verbonden magazine is een authoriteit op het gebied van de toekomst van technologie. Het is bedoeld voor lezers met een diepgaande interesse in technologie en de manier waarop het onze wereld beïnvloedt en onze levens verandert. Het blad is meerdere malen bekroond met verscheidene awards die jaarlijks vanuit de Amerikaanse tijdschriftenbranche worden toegekend. In MIT Technology Review vind je diepgaande artikelen over opkomende technologieën. Er wordt uitgebreid uitgelegd hoe deze werken en verteld wanneer de meest boeiende daarvan zich uit het laboratorium weten te bevrijden en klaar zijn om de markt op te gaan.

MIT Technology Review staat te boek als betrouwbaar, gezaghebbend en alom gerespecteerd. Het is mede daarom de enige publicatie welke haar lezers op een degelijke manier weet te informeren over die technologische sectoren waar de concurrentie voorblijven het meest belangrijk is: informatietechnologie, biotechnologie en nanotechnologie. Het tijdschrift brengt vaak als eerste verslag uit van belangrijke nieuwe ontwikkelingen die in de nabije toekomst een grote invloed zullen gaan uitoefenen op je organisatie, je carrière en last but not least je leven. De redactie probeert om de vaak overweldigende stroom aan beschikbare informatie op een intelligente, heldere en gezaghebbende manier te vertalen naar leesbare artikelen. Dit aan de hand van serieuze journalistiek gecombineerd met helder en simpel taalgebruik uitgevoerd door een zeer vakkundig redactieteam dat onderworpen is aan een beleid van nauwkeurigheid en onafhankelijkheid.

De artikelen, analyses van het nieuws, bedrijfsverslagen, foto-essays en beoordelingen in MIT Technology Review nodigen je als lezer uit om dingen nader te onderzoeken, gegevens te bestuderen en experts en hun opinies te leren kennen om zodoende nieuw terrein te verkennen en nieuwe technologieën en hun impact beter te kunnen begrijpen. Het tijdschrift bestaat al sinds 1899 en doet sindsdien onafgebroken verslag van belangrijke technologische ontwikkelingen en de uitvinders daarvan, met de steun van 's werelds nummer 1 technologisch instituut in Cambridge, Massachusetts. Nauwkeurigheid en onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel: de verslaggeving is onafhankelijk van welke invloed dan ook, inclusief het eigenaarschap van MIT.

Ben je er sterk van overtuigd dat nieuwe, slimme technologieën moeilijke problemen kunnen verhelpen, de welvaart kunnen doen toenemen en de mogelijkheden voor de mensheid kunnen vergroten? Neem dan nu een abonnement op MIT Technology Review en treed op die manier toe tot de wereldwijde gemeenschap van zakelijke- en opinieleiders, vernieuwers, 'early adopters', ondernemers, investeerders en MIT alumni.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het tijdschrift cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar vanzelf en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement geregeld door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. MIT Technology Review verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van the Massachusetts Institute of Technology te Cambridge, Massachusetts in de Verenigde Staten.

Deel deze MIT Technology Review aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over MIT Technology Review »
Titel: MIT Technology Review
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle MIT Technology Review kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 6x MIT Technology Review € 117,50  stopt automatisch: nee

Van
117,50
Voor117,50

Zes keer MIT Technology Review voor 117,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 6x MIT Technology Review cadeau € 117,50  stopt automatisch: ja

Van
117,50
Voor117,50

Geef MIT Technology Review een jaar lang (zes keer) cadeau. Hierna stopt het kado-abonnement automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze MIT Technology Review aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op MIT Technology Review toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

MIT Technology Review aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
12x Quest 49,-

Quest, het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten.
 40 recensiesUw besparing: 18,80  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

28%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 15,-

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem nu een proefabonnement op Kijk en ontvang drie nummers met 16% korting. Abonnement stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen.
 drie recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
MIT Technology Review abonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Science
abonnement
Science
Nature
abonnement
Nature
Scientific American Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws