MOJO Magazine aanbieding

Proefabonnement op MOJO Magazine

MOJO Magazine
MOJO  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse muziektijdschrift MOJO magazine is hét rock 'n' roll blad dat je moet lezen als je echt van muziek houdt. Het tijdschrift biedt je iedere maand exclusieve toegang tot de meest gevierde sterren en houdt tegelijkertijd een oogje in het zeil wat betreft aanstormend talent. In MOJO magazine lees je de beste verhalen achter de muziek en de artiest, vind je zeldzame foto's uit het archief en krijg je toegang tot de meest up-to-date en gezaghebbende review rubriek die je door het huidige muziekaanbod gidst en je feilloos laat weten wat de beste releases zijn.

Het blad heeft vaak een centraal thema en wordt vergezeld van een speciaal samengestelde cd met daarop tracks die naadloos bij het onderwerp aansluiten. Gaat het bijvoorbeeld over de volgens velen meest fascinerende fase uit David Bowie's carrière, zijn jaren in Berlijn die de trilogie Low, Heroes en Lodger voortbrachten, dan graaft MOJO diep in de archieven en komt op de proppen met nieuwe interviews met de mensen die hem destijds omringden zoals gitarist Carlos Alomar en en producer Tony Visconti, zeldzaam beeldmateriaal en een cd met muziek die Bowie destijds inspireerde om deze legendarische albums te maken. Op deze manier wordt er vaak een ode gebracht aan artiesten die veel hebben betekend voor de ontwikkeling van pop, rock en andere muziekstromingen.

In iedere editie nodigt MOJO magazine je uit om jezelf te verliezen in een wereld vol fabelachtige muziek. Het blad is er trots op dat het je iedere maand kan trakteren op persoonlijke ontmoetingen met de meest legendarische en revolutionaire muzikanten en de sterren van de toekomst. MOJO besteedt aandacht aan een zeer divers aanbod van genres: van pop tot folk, van blues tot hip-hop en alles daar tussenin. Neem daarom nu een abonnement op dit fabuleuze muziekblad of geef het tijdschrift een jaar cadeau aan een echte liefhebber van de betere popmuziek van weleer en vandaag de dag.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het blad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch. Voorwaarde hierbij is dat het adres van de aanvrager dient af te wijken van het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur, Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. MOJO Magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschitft wordt uitgegeven door Bauer Media Ltd. te Londen.

Deel deze MOJO Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over MOJO Magazine »
Titel: MOJO Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
MOJO Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws