N-Photo aanbieding

Proefabonnement op N-Photo

N-Photo
N-Photo  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelse blad N-Photo is het onafhankelijke magazine voor iedereen die een Nikon camera in zijn bezit heeft. Wat je huidige niveau ook is, N-Photo is de essentiële metgezel als je het beste uit jouw toestel wilt halen. Iedere maand staat het tijdschrift boordevol direct praktisch toepasbaar stap-voor-stap advies over hoe je de beste resultaten kunt verkrijgen met je digitale Nikon spiegelreflexcamera. De camera skills rubriek laat je zien hoe je geweldige opnamen kunt maken en natuurlijk hoe je ze daarna kunt bewerken zodat ze er nog beter uit komen te zien! Verder kun je een enorme hoeveelheid inspiratie opdoen door de schitterende foto's van zowel topfotografen als lezers die in het blad verschijnen. Als beginner krijg je snel de basisbeginselen onder de knie door de 'Nikopedia' artikelen, waar professionals tips en ervaringen uit de doeken doen, masterclasses geven en geïnterviewd worden.

Met een abonnement op N-Photo krijg je veel meer dan een tijdschrift; je kunt het als het ware beschouwen als een plaats op de eerste rij wat betreft de toegang tot de kennis van een aantal van 's werelds beste professionele Nikon-fotografen, betrouwbare expertise, tips, projecten en aankoopadvies voor alle soorten fotografen - van beginners tot ambitieuze hobbyisten tot professionele beroepsfotografen.

Om het nog mooier te maken gaat iedere editie van het blad vergezeld van een Nikon Skills video disc vol met praktisch advies, boeiende foto-projecten en lessen van zeer ervaren Nikon D-SLR experts. Met behulp van deze extra digitale informatie leer je om steeds beter om te gaan met software als Photoshop, Lightroom en Nikon's eigen Capture NX-D, een programma voor Mac en Windows waarmee je RAW afbeeldingen op een hoogwaardige manier kunt bewerken. Met deze hands-on instructies blijf je daarnaast natuurlijk ook volledig op de hoogte en raak je misschien wel extra geïnspireerd!

Resumerend: in ieder nummer van N-Photo vind je:

  • Advies van experts en makkelijk uit te voeren tips en trucs van pleitbezorgers van Nikon D-SLR.
  • Inspirerende artikelen en prachtige foto's van topfotografen
  • Een gratis disc vol met praktisch advies, leuke projecten en leerzame tutorials.

Hoe kun je je oude analoge lenzen hergebruiken op je digitale spiegelreflex? Hoe leg je de warme tinten van de herfst het beste vast? Wat is de toekomt van full-frame spiegelloze camera's en hoe goed is de eerste worp van Nikon, de Z7, in dat opzicht? Hoe maak je de beste foto's die acteurs en andere publieke figuren maar wat graag in hun portfolio's zouden opnemen? Hoe maak je karaktervolle opnamen van huisdieren? Hoe kun je een foto genomen op een moment waarop het weer niet echt meewerkte toch zo bewerken dat het een sfeervol geheel wordt? Wat zijn de beste groothoeklenzen van het moment? Wat is de voor jouw budget perfecte combinatie van camerabody en lens? Over al dit soort zaken en meer lees je iedere vier weken alles in N-Photo!

Van de hoofdredacteur:
"N-Photo is 100% Nikon and 100% onafhankelijk. We zijn zeer gedreven als het op fotograferen aankomt. We willen je graag helpen om betere foto's te maken met je Nikon D-SLR en de beste lenzen en accessoires te kiezen om jouw fotohobby naar een hoger niveau te tillen".

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan eenvoudig worden opgezegd middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je niet gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengd. Geef je N-Photo cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het factuuradres moet verschillen van het bezorgadres. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina lopen de distributie en de betaling via Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. N-Photo wordt uitgegeven door Future Publishing ltd. te Bath in het Verenigd Koninkijk; het tijdschrift verschijnt dertien maal per jaar.

Tekst laatst gewijzigd op 14 juli 2019 om 11:01:03

Deel deze N-Photo aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over N-Photo »
Titel: N-Photo
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift ELLE Eten
ELLE Eten
3x Elle Eten 15,-

In ELLE Eten vind je telkens weer de lekkerste recepten, de nieuwste trends, keukengereedschap en restaurants.
 drie recensiesUw besparing: 8,97

37%
korting
Van € 23,97 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 17,50

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 27% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 zeventien recensiesUw besparing: 6,47

27%
korting
Van € 23,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
N-Photo proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Zoom.nl
proef abonnement
Zoom.nl
CHIP Foto Magazine
abonnement
CHIP Foto Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws