National Geographic Historia aanbieding

Proefabonnement op National Geographic Historia

National Geographic Historia
NG Historia

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


National Geographic Historia is een boeiend en educatief tijdschrift over geschiedenis van de makers van het blad National Geographic, gemaakt met een scherp oog voor kwaliteit. Met NG Historia maakt u op een inspirerende manier kennis met het leven van ons voorgeslacht waarbij zowel hun vaardigheden en successen als hun strijd en tegenspoed aan bod komen.

Geschiedenis is natuurlijk veel meer is dan een verzameling gebeurtenissen en jaartallen. Dat vinden de makers van National Geographic Historia ook en daarom is de insteek van het blad het vertellen van een verhaal over een persoon, plek of gebeurtenis. U wordt meegenomen op reis met Alexander de Grote die zijn Rijk nog verder wilde uitbreiden en daarvoor het onbekende India op het oog had, ontdekt alles wat we inmiddels weten over het mysterie rondom Stonehenge, leest over wat antieke bronnen ons vertellen over de zeven wereldwonderen en leert alles over de ontwikkeling van ons alfabet en hoe deze de loop van de geschiedenis heeft veranderd.

Wat is er nu heerlijker dan lekker in een papieren magazine te bladeren en te lezen over ons rijke verleden? National Geograpic Historia voert u langs duizenden jaren geschiedenis van onze voorouders; voordat u het weet bent u zo een paar uur verder en een schat aan informatie rijker! Neem vandaag nog de proef op de som met een jaarabonnement met korting, of geef het tijdschrift kado aan een geschiedenisliefhebber! Tip: het kadoabonnement stopt vanzelf, opzeggen is in dat geval niet nodig. Extra voordeel voor abonnees van één van de National Geographic titels: u krijgt korting tot 20% op de producten die u online bestelt in de NG Shop, u heeft voordelige toegang tot NatGeo-evenementen en u ontvangt de nieuwe editie reeds voordat deze in de winkels ligt. Voorts steunt u de National Geographic Society, één van de grootste wetenschappelijke en educatieve instituten met een non-profit karakter ter wereld.

Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. Geef t u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na het gekozen aantal nummers. NG Historia verschijnt eens per kwartaal; het magazine wordt uitgegeven door G+J Media.

Deel deze National Geographic Historia aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over National Geographic Historia »
Titel: National Geographic Historia
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De piramiden van GizaOntdek het verleden!
Welke geschiedenisbladen zijn er?
Geschiedenis wordt steeds populairder, hierdoor verschijnen er ook steeds meer tijdschriften over ons verleden. In dit artikel vind je een handig overzicht.

Meer proefabonnementen in historische bladen

Het tijdschrift Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad
3x Historisch Nieuwsblad 17,95

Het Historisch Nieuwsblad biedt haar lezers een beter inzicht in de geschiedenis en daardoor ook een beter begrip van de actuele gebeurtenissen.
 één recensieUw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Historia
Historia
9x Historia 42,50

Historia is een populair-geschiedkundig magazine van de makers van Wetenschap in Beeld. In ieder nummer reportages en artikelen over belangrijke gebeurtenissen maar ook alledaagse bezigheden uit het verleden.
 Schrijf recensie Uw besparing: 22,75

35%
korting
Slechts4,72 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Geschiedenismagazine
Geschiedenis Magazine
Proefabonnement: 4x Geschiedenis Magazine 19,95

In Geschiedenis Magazine wordt elk tijdvak van de Nederlandse geschiedenis en de wereldgeschiedenis beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor historisch onderzoek.
 één recensieUw besparing: 11,85

37%
korting
Van € 31,80 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het geschiedenisblad Alles Over Geschiedenis
Alles Over Geschiedenis
3x Alles Over Geschiedenis 15,-

Lees iedere maand alles over historische gebeurtenissen en personen in dit mooie geschiedenisblad voor de hele familie!
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,47

23%
korting
Van € 19,47 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
National Geographic Historia proefabonnement aanbieding, rubriek historische tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
National Geographic Magazine
Historisch Nieuwsblad
Historia
abonnement
Historia
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws