Nautique aanbieding

Proefabonnement op Nautique

Nautique
Nautique

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Nautique, het bekende en enige Nederlandstalige Yachting magazine van internationaal niveau, is nu vernieuwd. Maar nog steeds is NTQ bedoeld voor de mensen die houden van het goede leven op en aan het water: aan bod komen onder meer Regatta's, duiken, moderne jachten, klassiekers, reizen, mode en lekker eten. NTQ behoudt de prachtige reportages over zeiljachten en motorjachten alsmede de interviews met topzeilers, ontwerpers en grootheden uit de jachtbouw. De artikelen over spannende evenementen en zeilreizen in binnen- en buitenland geven een inkijk in de wereld van competitie en enerverende sportieve prestaties.

Maak nu kennis met de vernieuwde Nautique en neem een abonnement met flinke korting op dit bekende watersport tijdschrift. Als abonnee ontvangt u Nautique thuis voordat het magazine in de winkel ligt en kunt u profiteren van aanbiedingen op het gebied van reizen, zeilcursussen en aanverwante nautische producten.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. Het proefabonnement van drie nummers stopt automatisch. De overige abonnementen voor uzelf lopen tot wederopzegging en zijn na de eerste abonnementstermijn per verschijningstermijn van het blad opzegbaar. Het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt na 3 nummers vanzelf. Nautique verschijnt eens per twee maanden; het blad wordt uitgegeven door Pijper Media.

Deel deze Nautique aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nautique »
Titel: Nautique
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Externe bron:
Nautique

Meer proefabonnementen in watersportbladen

Het tijdschrift Duiken
Duiken
12x Duiken 39,50

Geniet met het blad Duiken van meer dan 100 pagina's lees- en kijkplezier, met interessante artikelen over de duiksport.
 één recensieUw besparing: 32,38

45%
korting
Slechts3,29 per tijdschrift
 
Het tijdschrift 220 Triathlon
220 Triathlon
13x (1 jaar) 220 Triathlon magazine 132,50

220 Triathlon magazine is hét blad voor triatleten: van beginners tot gevorderden. Met tips en advies mb.t. training, verbetering van je techniek en voeding, reviews van uitrusting en benodigdheden, wedstrijdverslagen en interviews met topatleten.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts10,19 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Nautique proefabonnement aanbieding, rubriek watersport tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
TopGear Magazine
proef abonnement
TopGear Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws