New York magazine aanbieding

Proefabonnement op New York magazine

New York magazine
New York magazine  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift New York magazine gaat over, hoe kan het ook anders, de 'Big Apple' en alles wat zich daar afspeelt. Op het gebied van het dagelijks leven, politiek, zaken, psychologie, kunst en entertainment; maar ook woninginrichting, shoppen, voeding, wijn, mode en een breed scala aan andere onderwerpen die raakvlakken hebben met de hoofdstad van de wereld komen aan bod in dit tweewekelijkse blad. New York magazine is voor een verfijnd publiek op zowel regionaal als (inter)nationaal vlak al meer dan 50 jaar de erkende gids tot het beste wat New York te bieden heeft en waar iedereen momenteel over praat. Iedere editie bevat uitgebreide reviews en overzichten van theatershows, films en restaurants.

In iedere editie van New York magazine vind je de volgende populaire rubrieken:

  • Comments - een compilatie van ontvangen feedback van lezers via e-mail, blog pagina's et cetera over de inhoud van het tijdschrift
  • Intelligencer - een samenvatting van het nieuws, roddels en meer over wat er de afgelopen week in de stad gebeurd is en wat er op dit moment speelt.
  • Strategist - een uitgebreide koopgids met aandacht voor alles: van praktische items tot de minder noodzakelijke 'guilty pleasures' en verder alles wat je moet weten om te overleven in New York.
  • The Culture Pages - de rubriek met alles dat de moeite waard is om te lezen, te gaan zien of te beluisteren in de Big Apple.
  • To Do - wekelijkse aanbevelingen van de redacteuren wat betreft films, theatervoorstellingen, tentoonstellingen in musea en meer.
  • The Approval Matrix - een hilarische kijk op wat zich momenteel afspeelt in het nieuws en binnen de populaire cultuur.

Gedurende het jaar worden er ook verscheidene speciale edities uitgebracht die gewijd zijn aan bijvoorbeeld seizoensgebonden mode en entertainment of de 'Best Of' aspecten van New York. Indien je altijd op de hoogte wilt zijn van alles wat met New York City te maken heeft, van restaurants, clubs en het nachtleven tot politiek, de pop-cultuur en het zakenleven, dan is dit hét blad voor jou! Zowel New Yorkers als fans van de Big Apple die de stad een warm hart toedragen en graag willen weten wat er gebeurt zullen een abonnement op New York magazine op waarde weten te schatten.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. New York magazine verschijnt eens in de twee weken; het blad is een uitgave van New York Media, LLC.

Deel deze New York magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over New York magazine »
Titel: New York magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Palet
Palet
Proefabonnement: 3x Palet 24,95

Palet is het blad voor wie van kunst houdt vol met interviews, achtergronden en verdieping, aandacht voor nieuw talent en de beste exposities.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans
6x Dans 19,95

Dans is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
New York magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws