Nursery Management Today aanbieding

Proefabonnement op Nursery Management Today

Nursery Management Today
NMT  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse vakblad Nursery Management Today (NMT) is een tweemaandelijkse publicatie die gericht is op alle medewerkers met een managementfunctie binnen kinderdagverblijven. Het blad erkent de belangrijke verantwoordelijkheden en eisen waarmee deze professionals dagelijks te maken hebben. Met deze uitgave van hoge kwaliteit speciaal gericht op hen die een leidinggevende rol binnen een kinderopvangorganisatie hebben verkeren deze personen in een betere positie om de uitdagingen waarmee ze op allerlei vlakken worden geconfronteerd op de juiste manier het hoofd te bieden.

Nursery Management Today heeft een sterke redactionele betrokkenheid bij het ondersteunen van het management team om de kwaliteit van de zorg voor en opvang van kinderen binnen KDV's te waarborgen danwel te laten groeien en om de persoonlijke professionele doelstellingen te behalen. De aan NMT verbonden experts besteden aandacht aan financiën, verzekeringen en belasting en geven advies op het gebied van het minimaliseren van uitgaven, het voeren van succesvolle marketing campagnes en het optimaal gebruik maken van de financiële en personele middelen.

Bent u directeur, eigenaar, manager van of leidinggevende binnen een kinderdagverblijf? Dan is Nursery Management Today met haar uitgebreide en informatieve artikelen gericht op praktische oplossingen een onmisbare aanvulling waarmee u de uitdagingen waar u dag in dag uit mee te maken krijgt te lijf kunt gaan. Of het nu gaat om goede managementpraktijken, management advies, nieuws, training, marketing en PR, internet technologie, het verzorgen van maaltijden, financiën of verzekeringen: NMT besteedt met regelmaat aandacht aan al deze zaken.

In de rubriek Manager's Helpline worden vragen van lezers beantwoord door de experts. Het onderdeel Management Advice behandelt ingewikkelde vraagstukken op een makkelijk te begrijpen en onderhoudende wijze. In Sector Viewpoint delen toonaangevende organisaties die al jarenlang meelopen hun kijk op actuele thema's in de sector. Regelmatig wordt er uitgewijd over diverse andere onderwerpen zoals gezonde voeding en het werven van nieuwe klanten met behulp van social media. Tot slot mogen de interviews met succesvolle mensen uit de sector natuurlijk niet onvermeld blijven!

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine met de focus op kinderopvang in het Verenigd Koninkrijk.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geeft u het blad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijgt u een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Nursery Management Today verschijnt zes keer per jaar en wordt uitgegeven door HAV 2018 Ltd gevestigd te Londen.

Deel deze Nursery Management Today aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nursery Management Today »
Titel: Nursery Management Today
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 15,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan.
 negentien recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Nursery Management Today proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Bobo
proef abonnement
Bobo
Okki
proef abonnement
Okki
Donald Duck Junior
proef abonnement
Donald Duck Junior
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws