Philosophy Now aanbieding

Proefabonnement op Philosophy Now

Philosophy Now
Philosophy Now  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelse tijdschift Philosophy Now is een levendig en zeer lezenswaardig magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in ideën. Het blad is niet bang om alle grote vragen van het leven, het universum en alles wat er verder nog is aan te pakken. Philosophy Now magazine verschijnt iedere twee maanden en probeert onschuldige burgers te bederven door hen te overtuigen dat filosofie niet stoffig hoeft te zijn maar ook boeiend, de moeite waard en voor iedereen die dat wil goed te begrijpen kan zijn. Het tijdschrift brengt ook diegenen die reeds verstrikt zijn geraakt door de betovering van de muze, zoals studenten filosofie en academici, aangenaam leesvoer.

Iedere editie van Philosophy Now magazine bevat artikelen en rubrieken over alle aspecten van de westerse filosofie alsmede recensies van boeken die de moeite van het lezen waard zijn, brieven van lezers, nieuws, cartoons en af en toe een kort verhaal. Bekende denkers leveren regelmatig een bijdrage aan het blad en onder meer Prof. Raymond Tallis ('Tallis in Wonderland') en Peter Adamson ('Philosophy Then'), professor in klassieke en Arabische filosofie aan de universiteit van München, publiceren met regelmaat columns.

Sinds het verschijnen van het eerste nummer in 1991 is Philosophy Now inmiddels uitgegroeid tot het meest gelezen tijdschrift over filosofie in de Engelse taal. Het blad opereert onafhankelijk van welke groep dan ook en heeft geen bewuste redactionele vooringenomenheid anders dan een hartstochtelijke overtuiging dat filosofie een goede zaak is.

Streven we allemaal individueel geluk na? Zouden we dat moeten doen zoals de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring uit 1776 ons vertelt? En wat betekent dat eigenlijk? Waarom is euthanasie toegepast op dieren geaccepteerd als ze chronisch lijden maar geldt dat nog steeds niet voor mensen, terwijl wij natuurlijk ook gewoon dieren zijn? Hoe zullen mensen in de toekomst terugkijken op ons, onze morele blinde vlekken en het huidige tijdperk in het algemeen? Hoe dacht Aristoteles over vriendschap en waarom is het hebben van goede vrienden belangrijk? Onder welke specifieke condities zou je kunnen zeggen dat een robot bewustzijn heeft? Over dit soort filosofische kwesties en meer kun je iedere twee maanden lezen in Philosophy Now magazine.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Philosophy Now magazine cadeau, dan stopt de bezorging automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het adres van de aanvrager af dient te wijken van het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Philosophy Now verschijnt iedere twee maanden; het magazine is een uitgave van Anja Publications Ltd. te Londen.

Deel deze Philosophy Now aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Philosophy Now »
Titel: Philosophy Now
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
12x Quest 49,-

Quest, het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten.
 40 recensiesUw besparing: 18,80  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

28%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem nu een proefabonnement op Kijk en ontvang drie nummers met korting. Abonnement stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen.
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Philosophy Now proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Filosofie Magazine
abonnement
Filosofie Magazine
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws