Real Homes aanbieding

Proefabonnement op Real Homes

Real Homes
Real Homes  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Brise woonblad Real Homes draait helemaal om het optimaal benutten van wat je hebt en wat je je kunt veroorloven om je huis mooier te maken. Het tijdschrift staat vol met praktische, toegankelijke, oplossingsgerichte en vooral leuke ideeën. Daarnaast vind je natuurlijk het nodige advies van experts terug in dit veelzijdige magazine. Zij reiken je de beste tips aan voor kleine en grote projecten, van een ruimte anders inrichten tot het verbouwen van je badkamer, in en om je huis. Real Homes is het essentiële blad voor iedereen die zijn of haar droomhuis wil realiseren.

Met een abonnement op Real Homes krijg je alles wat je nodig hebt om je woning om te toveren tot iets geweldigs, welk budget je daarvoor ook hebt. Of je nu op zoek bent naar gemakkelijke, niet al te ingrijpende aanpassingen voor je huurhuis, de laatste trends op het gebied van inrichting en decoratie of slimme ideeën om je uiteindelijke gezinswoning helemaal in te richten naar wens: Real Homes heeft voor alle woonsituaties de beste oplossingen.

In iedere editie van Real Homes vind je:

  • Honderden ideeën voor kleine en grote metamorfoses die iedereen kan realiseren.
  • Meer dan 50 pagina's binnenkijken in verbazingwekkende woningen
  • Inspirerende tips voor decoratie en aankopen om je huis nog gezelliger te maken
  • Advies van experts met betrekking tot het vergroten en/of verbouwen van je huis
  • De beste tips voor een gelukkig en gezond huiselijk leven

Is het hergebruiken van oude, eigenlijk afgedankte materialen (ook wel bekend als 'upcycling') de moeite waard? Waarom zijn kamerplanten een must in huis? Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamers en keukens? Hoe maak je zelf op een makkelijke manier een krijtmuur? In welke gevallen is het tóch de moeite waard om over je budget heen te gaan? Zijn donkere kleuren op de muur wel of niet goed? Wat zijn de plus- en minpunten van een badkamer en-suite? Hoe krijg je jouw huis in een woonprogramma op televisie? Wat zijn de voor- en nadelen van een grote benedenverdieping met open keuken? Dit soort onderwerpen en meer vind je iedere maand in Real Homes!

Als lezer van Real Homes geniet je iedere maand van eersteklas hulp en advies op het gebied van inrichting en verbouwen. Ieder nummer is rijkelijk voorzien van expert artikelen en sublieme fotografie (voor én na) van met succes uitgevoerde metamorfoses zodat je gewapend met essentieel advies en de nodige inspiratie lekker zelf de handen uit de mouwen kunt steken! Of je nu op zoek bent naar mooie shopping gidsen, praktisch advies met betrekking tot het plannen van een project en/of een budget of uitgebreide artikelen die alles in detail omschrijven, van kleine en grote aanpassingen in de keuken tot het compleet ombouwen van de bovenverdieping: een abonnement op Real Homes verschaft je alles wat je nodig hebt om jouw plek helemaal eigen te maken.

Let op: dit betreft een Engelstalig woontijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementsperiode binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), een brief of een telefoontje aan de distributeur, Global Magazines BV te Wageningen. Indien je het blad cadeau geeft stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Real Homes verschijnt twaalf keer per jaar en wordt uitgegeven door Future Publishing Limited gevestigd the Bath in Engeland.

Deel deze Real Homes aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Real Homes »
Titel: Real Homes
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
Proefabonnement: 3x vtwonen 18,-

VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-idee├źn, sfeer en stijl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op vtwonen van 3 maanden met 17% korting. Inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet.
 acht recensiesUw besparing: 3,75

17%
korting
Van € 21,75 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift EH&I
Eigen Huis en Interieur
Proefabonnement: 3x Eigen Huis & Interieur 19,95

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een proefabonnement of geef cadeau!
 acht recensiesUw besparing: 1,80

8%
korting
Van € 21,75 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
Proef: 5x Wonen Landelijke Stijl 23,-

Geniet tien maanden lang van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een proefabonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,95

23%
korting
Van € 29,95 voor € 23,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Real Homes proefabonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Martha Stewart Living
Liefde voor Brocante
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws