Star Trek Magazine abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Star Trek Magazine
Star Trek Magazine is het blad voor fans van Star Trek, met aandacht voor alle zes series én de films.
voor 10,62per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op Star Trek Magazine

Star Trek Magazine
Alle Star Trek Magazine abonnement aanbiedingen
  1. 8x Star Trek Magazine 84,95
    2-jarig abonnement
    Beste deal
  2. 8x Star Trek Magazine 84,95
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Star Trek Magazine leest u nu al vanaf 84.95
Aanbieding Korting   Soort abonnement
8 nummers 84,95   Vraag aan doorlopend
8 nummers cadeau 84,95   Vraag aan aflopend, kado

Star Trek Magazine - voorheen Star Trek Monthly - is hét tijdschrift voor echte trekkies! Het blad verschijnt al sinds 1995, de eerste editie verscheen vlak nadat de eerste aflevering van Star Trek: Voyager op tv werd uitgezonden. Momenteel worden er jaarlijks vier dikke edities van 100 pagina's elk uitgegeven. In Star Trek Magazine lees je alles over het universum van Star Trek: alle zes tv-series (The Original Series, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager, Enterprise en de nieuwste telg Discovery), de films met de crew van The Original Series, The Next Generation en de reboots van de afgelopen jaren én de animatieserie die in het begin van de jaren '70 van de vorige eeuw werd uitgezonden komen aan bod.

In Star Trek magazine lees je het laatste nieuws uit het wereldje, uitgebreide interviews met de acteurs, regisseurs, schrijvers en andere medewerkers van vroeger en nu en wordt je getrakteerd op exclusieve kijkjes achter de schermen. Verder worden er regelmatig artikelen gewijd aan bepaalde personages, episodes en films.

Sinds september 2017 is er (eindelijk) weer een gloednieuwe Star Trek serie op de buis. In Nederland kun je vanaf die datum via Netflix iedere week de nieuwste aflevering van Star Trek Discovery bekijken. De serie speelt zich binnen het Star Trek universum een tiental jaren voor "The Original Series" met captain Kirk af (binnen de originele tijdlijn) en verhaalt over de onconventionele luitenant-commandant en eerste officier Michael Burnham en de oorlog tussen de Federation en de Klingons. Deze serie lijkt zeer goed ontvangen te worden en is hopelijk een langer leven beschoren dan de voorloper Star Trek: Enterprise dat na vier seizoenen wegens tegenvallende kijkcijfers voortijdig beëindigd werd. Over Star Trek: Discovery kun je de komende edities natuurlijk een hele hoop nieuws verwachten, dus als je fan bent van deze serie dan is dit blad natuurlijk helemaal een must!

Naast de reportages, interviews en het laatste nieuws kent het blad ook een aantal vaste rubrieken. 'Status Report' brengt de laatste nieuwtjes. In 'Treknology' wordt de technologie uit Star Trek aan nader onderzoek onderworpen en worden parallellen getrokken met onze eigen wereld. 'Fistful of Data' is een vraag-en-antwoord rubriek waarin Star Trek auteur en -kenner Larry Nemecek prangende vragen van lezers beantwoordt. In 'Quark's Bar' tenslotte vind je foto-herinneringen, verhalen, kunst en andere creaties van Star Trek fans over de gehele wereld.

Trakteer jezelf of een andere Star Trek fan nu op een overheerlijke driemaandelijkse dosis Star Trek achtergronden en nieuws met een (cadeau-) abonnement op Star Trek Magazine!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is simpel en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Je kunt het blad ook cadeau geven aan iemand anders, in dat geval stopt het abonnement automatisch na een jaar en krijg je vlak voor het aflopen daarvan een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de ontvanger dient af te wijken van het adres van de aanvrager. Star Trek Magazine verschijnt vier maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Titan Magazines Ltd.

Deel deze Star Trek Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Star Trek Magazine »
Titel: Star Trek Magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Star Trek Magazine kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 8x Star Trek Magazine € 84,95  stopt automatisch: nee

Van
84,95
Voor84,95

Acht keer Star Trek Magazine voor 84,95.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 8x Star Trek Magazine cadeau  stopt automatisch: ja

Van
84,95
Voor84,95

In Star Trek Magazine, het officiëe Star Trek blad, lees je alles over The Original Series, TNG, DS9, Voyager, Enterprise én Discovery.

Vraag aan

Stuur deze Star Trek Magazine aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Star Trek Magazine toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Star Trek Magazine aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in mannenbladen

Het tijdschrift VI
Voetbal International
Proefabonnement: 8x VI 24,-

Lees weekblad Voetbal International nu acht weken voor slechts 3,- per week en blijf volledig op de hoogte van de voetbalwereld! Abonnement stopt automatisch!
 twaalf recensiesUw besparing: 10,00

29%
korting
Van € 34,00 voor € 24,-
Dit proefabonnement van 8 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift JFK
JFK magazine
Proefabonnement: 3 JFK 17,50

JFK magazine - For Great Men - is hét toonaangevende lifestyle blad voor de moderne, goed verzorgde man met aandacht voor stijlvolle zaken. Neem nu een proefabonnement of geef JFK cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het mannenblad Playboy
Playboy
6x Playboy 29,-

Playboy is het internationale mannenblad dat prikkelt, uitdaagt, informeert en onthult.
 één recensieUw besparing: 18,94

40%
korting
Van € 47,94 voor € 29,-
 
Het tijdschrift Panorama
Panorama
13x Panorama 36,35

Reageer nu en ontvang Panorama, het meest gelezen mannenblad, dertien weken lang met 30% korting thuis.
 vier recensiesUw besparing: 15,52

30%
korting
Slechts2,80 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Star Trek Magazine abonnement aanbieding, rubriek tijdschriften voor mannen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wetenschap in Beeld
Asimov's Science Fiction
Analog Science Fiction and Fact
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws