Tennishead magazine aanbieding

Proefabonnement op Tennishead magazine

Tennishead magazine
Tennishead  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tijdschrift Tennishead is volgens haar makers 's werelds beste tennisblad. Het magazine staat iedere keer weer vol met exclusieve interviews met de beste spelers en aanstormende talenten, artikelen vanuit het hart van de sport geschreven door een aantal doorgewinterde verslaggevers met veel kennis van het wereldje, schitterende fotografie, goed doorwrochte reviews van materialen en uitrusting inclusief de jaarlijkse beoordelingen van rackets, advies met betrekking tot training en coaching en nog veel meer.

Met een abonnement op Tennishead magazine lees je alles over de beste spelers van de ATP Tour (Association of Tennis Professionals, de associatie voor de heren) en WTA Tour (Women's Tennis Association). Ook coaches lichten regelmatig een tipje van de sluier op door je een kijkje achter de schermen te verschaffen. Daarnaast wordt er uiteraard vooruitgeblikt op en uitgebreid verslag gedaan van alle grote tennistoernooien en Grand Slams zoals de Australian Open in Melbourne, Roland Garros in Parijs, het oudste en meest prestigieuze grastoernooi Wimbledon in Engeland, de US Open in New York, de Davis Cup voor mannen en de Fed Cup voor vrouwen. De aan Tennishead verbonden experts en columnisten voorzien je hierbij van gedegen analyses en commentaren.

Verder besteedt Tennishead veel aandacht aan het nieuwste op het gebied van tennisrackets, schoenen, tenniskleding voor zowel dames als heren en overige materialen en uitrusting. De geteste producten worden uitvoerig getest op kwaliteit en prestatie en hierbij wordt ook rekening gehouden met de verschillende niveaus. Spelers laten ook weten waarmee, waarop en waarin ze het liefst het veld betreden.

Ben je een echte tennisfan en/of ben je zelf ook actief bij een club? Dan is Tennishead magazine een regelrechte aanwinst voor op de leestafel. Met een abonnement blijf je volledig op de hoogte van alles wat met tennis te maken heeft. Ieder nummer telt maar liefst 148 pagina's gedrukt op mooi glossy en luxe papier, biedt een schat aan informatie over deze populaire sport, bevat adembenemende foto's van de beste tennisfotografen en is het bewaren meer dan waard.

Let op: dit betreft een Engelstalig tennisblad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het tijdschrift cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon en de post. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Tennishead magazine verschijnt zes keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Advantage Publishing te Surrey in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Tennishead magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Tennishead magazine »
Titel: Tennishead magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Golfersmagazine
Golfers Magazine
Proefabonnement: 3x Golfer's Magazine 17,95

Golfers Magazine is een sport lifestyle magazine voor de liefhebber van de golfsport. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een vast abonnement met introductie korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Tennishead magazine proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws