The Artist aanbieding

Proefabonnement op The Artist

The Artist
The Artist  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


The Artist magazine is een vooraanstaand Brits tijdschrift over kunst in de praktijk. Het is sinds de eerste editie, die reeds in 1931 verscheen, de essentiële maandelijkse bron voor inspiratie, advies en informatie voor alle kunstenaars. Met de teloorgang van het lesgeven in traditioneel tekenen en schilderen op de kunstacademies en andere kunstopleidingen vandaag de dag blijkt The Artist voor velen een handige hulp als het aankomt op klassieke vaardigheden en technieken. Het blad wordt gemaakt door artiesten voor artiesten en staat iedere maand vol met praktische artikelen die inspiratie bieden voor kunstenaars op alle niveaus.

Naast artikelen over de traditionele onderwerpen en lesstof bevat het tijdschrift ook interviews met professionele kunstenaars die middels masterclasses inzicht bieden in hun benadering en manier van werken. Met regelmatige actuele informatie over de nieuwste beschikbare materialen, tentoonstellingen die de moeite van het bezoeken en/of deelnemen waard zijn, nieuws over evenementen, carrièrekansen, kunstboeken, lessen en de zakelijke kant van het fulltime artiest zijn is The Artist een cruciale en stimulerende bron voor alle kunstenaars, of je nu een gedreven amateur bent of een hardwerkende professional.

Hoe kun je beweging op het doek vangen? Hoe maak je met olieverf een portret met een sterke compositie? Hoe kun je je iPad of smartphone inzetten voor creatieve resultaten? Hoe leg je de effecten van transparantie en glas vast op het doek? Wat zijn de kleuren en welke geheimen moet je kennen om realistische huidstinten te schilderen? Hoe kun je inspiratie putten uit doodgewone objecten? Welke penseeltechnieken moet je gebruiken om energie en beweging uit te drukken? Hoe kun je het beste perspectief inzetten als je een stadsgezicht wilt schilderen? Hoe vang je het licht en de typische atmosfeer van herfstlandschappen? Dit soort onderwerpen en meer komen iedere maand aan bod in The Artist.

Met een abonnement op The Artist leer je binnen de kortste keren hoe je op hoog niveau moet schetsen, schilderen en afdrukken. Profiteer daarom nu snel van deze aanbieding!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het tijdschrift cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te te verlengen met nog een jaar. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de aanvrager niet hetzelfde mag zijn als het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een telefoontje, brief of e-mail (service@engelsebladen.nl) aan de distributeur. The Artist verschijnt dertien keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door The Artist Publishing Co. Ltd te Kent in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze The Artist aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Artist »
Titel: The Artist
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kunst & cultuur

Het tijdschrift Palet
Palet
Proefabonnement: 3x Palet 24,95

Palet is het blad voor wie van kunst houdt vol met interviews, achtergronden en verdieping, aandacht voor nieuw talent en de beste exposities.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Schrijven
Schrijven Magazine
6x Schrijven Magazine 27,50

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor creatief en recreatief schrijven, met iedere twee maanden alles over technieken, tips, trucs, informatie en inspiratie.
 één recensieUw besparing: 14,20

34%
korting
Van € 41,70 voor € 27,50
 
Het tijdschrift Dans
Dans
6x Dans 19,95

Dans is het danstijdschrift van Nederland. Een blad voor mensen met een passie voor dans, zowel modern als klassiek.
 één recensieUw besparing: 16,05

45%
korting
Van € 36,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Artist proefabonnement aanbieding, rubriek kunst tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Scènes
abonnement
Scènes
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws