Today's Christian Living abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Today's Christian Living
Today's Christian Living is een Amerikaans blad voor de hedendaagse christen met inspirerende verhalen, tips en advies om je geloof te versterken en nog veel meer.
voor 8,75per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op Today's Christian Living

Today's Christian Living
6x (1 jaar) Today's Christian Living 52,50
Bekijk nu »
 
Alle Today's Christian Living abonnement aanbiedingen
  1. 6x Today's Christian Living 52,50
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 6x Today's Christian Living 52,50
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Today's Christian Living leest u nu al vanaf 52.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 52,50   Vraag aan doorlopend
6 nummers cadeau 52,50   Vraag aan aflopend, kado

Het Amerikaanse blad Today's Christian Living is een levensbeschouwelijk tijdschrift dat de focus heeft op het vieren van leven en het christelijk geloof. Iedere editie staat vol met aangrijpende en inspirerende verhalen over gewone christenen die buitengewone levens leiden. Het magazine bevat ook regelmatig reportages over en interviews met bekende personen die hun levenspad naar de Heer hebben gevonden.

De artikelen in Today's Christian Living zijn informatief en bieden ondersteuning, hoop en aanmoediging. Het blad helpt je om je geloof te versterken en laat je zien hoe je een meer betekenisvol leven kunt gaan leiden door het verbeteren van je spirituele, fysieke en financiële gezondheid. In ieder nummer van het tijdschrift vind je boeiende artikelen over het hedendaagse geloof, inspirerende verhalen van geloofsgenoten en vaste rubrieken over het geestelijke leven, humor met betrekking tot geloven en weetjes over de Bijbel om je spirituele leven een boost te geven.

Waarom is het belangrijk om je huwelijk of relatie te koesteren en erin te investeren met je tijd en liefde? Wat kan je dochter leren van vrouwelijke rolmodellen uit de Bijbel zoals Hannah, Esther, Abigaïl, Ruth en Deborah? Wat zijn de meest voorkomende mythes over (christelijk) thuisonderwijs en waarom zijn deze ongefundeerd en simpelweg onterecht? Hoe kun je een gezond, bevredigend en aan God gewijd leven leiden door de vier wielen van gezondheid (het fysieke, spirituele, emotionele en sociale wiel) harmonieus samen te laten werken? Over dit soort dingen en meer lees je iedere twee maanden in Today's Christian Living.

De artikelen worden aangevuld met de columns en vaste rubrieken 'Living in Wisdom', Ask Dr. Walt (vragen met betrekking tot gezondheid aan en antwoorden van een bekende Amerikaanse huisarts), 'Live Right Now' (vragen aan consulent en life coach Dr. Sabrina Black), 'Dave Says' (over financiële kwesties), 'Turning Point' (over keerpunten in het leven van lezers), 'Persecution Report' (over vervolgde en onderdrukte christenen in andere landen) en 'Grace Notes'. 'The Daily Bible Connection' tenslotte is een handige leeskalender die, als je 'm volgt, je helpt het Oude Testament in 2 jaar en de Psalmen en het Nieuwe Testament in 1 jaar compleet te lezen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Today's Christian Living cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Today's Christian Living verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van JP Media LLC gevestigd te Iola, Wisconsin in de Verenigde Staten.

Deel deze Today's Christian Living aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Today's Christian Living »
Titel: Today's Christian Living
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Today's Christian Living kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Today's Christian Living € 52,50  stopt automatisch: nee

Van
52,50
Voor52,50

Zes keer Today's Christian Living voor 52,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 6x (1 jaar) Today's Christian Living cadeau € 52,50  stopt automatisch: ja

Van
52,50
Voor52,50

Geef Today's Christian Living nu zes maal cadeau. Hierna stopt het cadeau-abonnement automatisch.

Vraag aan

Stuur deze Today's Christian Living aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Today's Christian Living toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Today's Christian Living aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant NY Times International
New York Times International Edition
1 jaar The New York Times International Edition 762,50

Blijf op de hoogte van al het nieuws op wereldwijd niveau met een abonnement op de internationale editie van The New York Times.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts2,44 per tijdschrift
 
De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant Guardian Weekly
The Guardian Weekly
1 jaar (51x) The Guardian Weekly 239,95

Blijf op de hoogte van de internationale ontwikkelingen met een abonnement op The Guardian Weekly, de weekkrant met nieuws uit The Guardian, The Observer, The Washington Post en Le Monde.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts4,70 per tijdschrift
 
De krant Sunday Times
The Sunday Times
52x (1 jaar) The Sunday Times 942,50

The Sunday Times is de grootste wekelijks verschijnende krant van Engeland met gedegen onderzoeksjournalistiek en aandacht voor nieuws uit het buitenland.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts18,13 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Today's Christian Living abonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
NCRV Gids
abonnement
NCRV Gids
Friesch Dagblad
proef abonnement
Friesch Dagblad
The Tablet
abonnement
The Tablet
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws