Total 911 aanbieding

Proefabonnement op Total 911

Total 911
Total 911  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Total 911 is een Brits tijdschrift dat wereldwijd als enige in zijn soort geheel gewijd is aan de Porsche 911: het enige Porsche-model met meer dan 50 jaar aan rijke geschiedenis en een enorme schare fans van over de hele wereld. Total 911 is voor de echte Porsche-liefhebber essentieel om te lezen; het blad behandelt namelijk ieder aspect van de iconische 911 en de nieuwe(re) generaties met nummers 930, 964, 993, 996, 997, 991 en 992. Met een abonnement lees je iedere vier weken als eerste het nieuws en achtergrondartikelen over de nieuwste sportauto's en interviews met de legendarische personen achter de Porsche 911 en krijg je gedetailleerde koopgidsen met tips en advies met betrekking tot aanschaf van een nieuw of tweedehands model.

Total 911 is al jaren de gerenommeerde nieuwsbron voor alles was met de 911 te maken heeft. De Porsche 911, die in 1963 in eerste instantie kortstondig als 901 werd gepresenteerd aan het publiek op de autosalon van Frankfurt maar al snel - wegens een akkefietje met Peugeot dat het merkrecht bezat voor modelnummers met drie cijfers waarvan de middelste een 0 - herdoopt werd als 911, heeft met recht al ruim een halve eeuw geschiedenis geschreven. Aan ieder model van 1964 tot heden wordt ruim aandacht besteed, van de veelvuldig gezochte en gewilde klassiekers tot de ongelofelijke superauto's van vandaag de dag.

Total 911 wordt, dat merk je direct als je het tijdschrift openslaat, geschreven door mensen die zelf ook helemaal gek zijn van het automerk Porsche. Dat uit zich in het feit dat je helemaal meegezogen wordt in de wereld van de 911 aan de hand van tests op de weg van zowel oude als nieuwe modellen, gedetailleerd technisch advies waarmee je als je wilt zelf aan de slag kunt, exclusieve interviews, columns van mensen die weten waar ze het over hebben, nieuws en commentaar en nog veel meer. Ieder nummer bevat tevens een waardevolle 'Datafile' met belangrijke details van iedere 911 die ooit is gebouwd.

Nog even kort samengevat: in ieder nummer van Total 911 vind je:

  • Nieuws over en beoordelingen van de moderne superauto's van Porsche
  • Grondig uitgevoerde en beschreven rijtests met modellen uit de gehele geschiedenis van de 911: de Coupé vanaf 1964, de Targa vanaf 1966 en de Cabriolet vanaf 1982
  • Gedetailleerde koopgidsen
  • Interviews met de grote namen uit de wereld van Porsche
  • Specificaties, statistieken en marktwaardes voor ieder Porsche 911-model van 1963 tot nu

De hoofdredacteur van Total 911 omschrijft zijn blad als volgt:

"Total 911 is 's werelds toonaangevende bron voor Porsche 911-liefhebbers, geschreven door gerespecteerde professionals met een grote passie voor 's werelds meest geweldige sportauto. In ieder nummer ben je zeker van maar liefst 116 pagina's vol met inhoud die ertoe doet: van uitgebreide road trips tot essentieel aankoopadvies en belangrijke, zorgvuldig uitgevoerde rijtests."

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Total 911 verschijnt dertien keer per jaar; het blad is een uitgave van Future Publishing Limited te Bath in Engeland.

Deel deze Total 911 aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Total 911 »
Titel: Total 911
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
Proefabonnement: 3x TopGear Magazine 14,95

Het autoblad Top Gear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets
 twee recensiesUw besparing: 4,40

23%
korting
Van € 19,35 voor € 14,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
Proefabonnement: 3x Formule 1 12,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers uit!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

17%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Total 911 proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Octane
abonnement
Octane
Classic Cars
abonnement
Classic Cars
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws